Moze li Crna Gora sjutra 2? Kvota je bas bas primamljiva...
Aj mozes li mi rec koliki je hendikep na ovu Rusiju? :d
I ja bi probao sutra Crnu Goru 2..
haha juve 2 kvota 4, juve x2 kvota 1.25radje cu na tiket stavit dnb2 1.96
edit: sutra bi ja ovaj jedan tiket i nista vise:
celtic 1
galatasaray 2
juve dnb2
ukupna kvota: 6.61
Last edited by Shadow'91; 04-12-12 at 22:26.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
realno najamnje je sto je d kijev zasluzio je bod.
ja sam ga igrao 1x no me baci siti gg
0284 05-12 02:00:00 Houston-LA Lakers
Spread Points Kos2[202.5] Manje 6,00
0278 05-12 01:00:00 Washington-Miami
Razlika Kos 12+ 2,05
0285 05-12 02:00:00 Memphis-Phoenix
Razlika Kos 10+ 1,60
Da se proba ovaj Hjuston i u singlu sa par evrica,moraju i oni stat sa sutom.
Ovaj MIlan je stvarno truba... u nadi da ce se raspucati... ajde da odigram 3+ i trt
![]()
Sto mislite mogu li 76ers-i dobit nocas? Mislim se da ovaj dobitak stavim na njih.
Pratim onda ovaj tvoj nba tiket sto si postavio gore.
Seltik- Spartak Moskva
Svakako da Seltik pred svojim ludim navijacima ide na sva 3 boda i sve osim pobjede seltika bilo bi iznenadjenje.Spartak dolazi u Skotsku potpuno rastereceno i odigrace za ponos.
Dobra vijest za zutog trenera Lennona je sto se vraca kapiten Brown.Veliki hendikep za domace je sto ne igra Kenijac Wanyame .
Spartak je proslo kolo vodio novi trener i veliko fudbalsko ime u Rusiji Valeri Karpin,ali ni on nista nije pomogao i spartak je izgubio od Zenita 4-2.Nedostaju im za ovaj mec Welliton, Bilyaletdinov i Romulo.
ovako bi trebali sastavi da izgledaju
Seltik:Forster, Matthews, Ambrose, Wilson, Lustig, Ledley, Brown (Kayal), Commons, Mulgrew, Samaras, Hooper
Spartakykan, Insaurralde, Suchy, Pareja, Kombarov, Carioca, De Zeeuw, McGeady, Kallstrom, Jurado, Emenike
Russia!
Spartak sam gledao dosta puta u Moskvi i oni su upravo najopasniji kad ih neko napadne jer imaju strasnu kontru sa brzim napadacima a Celtic sporu odbranu i tromog golmana. Takodje rusi imaju zelju da se osvete skotima za poraz u Moskvi. Celtic se provlacio u LS jer je igrao bunkere i na kontru, a danas mora napasti i onda je ranjiv. Uostalom, gubio je on kod kuce od smesnih timova iz domaceg prvenstva. Ne tvrdim da ce Spartak danas pobjediti ali moze dati gol. Dobar tip je H2(+1.5).
Ko ima para danas igra jaci ulog na Chelsea u hendikepu.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Barselona 1-1
Bajern II>
Bilbao 2
Ako mene pitate, kvota od 3.25 na Rudare iz Donjecka se mora ispostovati.
Danas samo singlovi:
CG 2
Galatasaraj 2
Buducnost 1
Wurzburg 2
Zvezda 2
Seltik 2-1
I don't get lucky. I make my own luck.
Sahtjoru su ponudjene ogromne premije od Abramovica za vecerasnju pobjedu
Chelsea ide dalje,Shahtar dobija 1-0,Abramovic da dozvoli da ispanu sad,nema sanse..
S obzirom da je juce bio fin dan danas cu malo jace ovo
Celzi 3+,Mancester 2+,Barselona 1,Crna Gora 2 ... kvota je 5,4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks