On ima 2 cepa. Jedan na hladnjak a drugi na blok. Valjda ti je otvorio samo ovaj na hladnjak.
Preko 6 litara???
U njega nije moglo vise od dva litra da stane...sipali smo i do cepa je bilo 2 litra...sad sam u konfuziji...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
On ima 2 cepa. Jedan na hladnjak a drugi na blok. Valjda ti je otvorio samo ovaj na hladnjak.
TAKUMI
I sto sad da radim po tvom misljenju???
Ima li neke veze ako ostavim ovo kako jeste,jer sam usuo dva litra onog do -37???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Zavisi gdje zivis.
Ako zivis u PG, sve je OK.
TAKUMI
Zivim u BD,ali oko Nove planiram prema Zlatiboru da idem...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ja bih sipao jos litar.
TAKUMI
Taj litar da sipam na taj drugi cep je li??? (ako ga nadjem!!!)
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
A klasa ??? cdi ili benz??? imas na bloku takozvni cep-slavina opustis i izadje iz bloka ,a na dnu hladnjka imas crveni cep koji opustis i izadje sva tecnost....
ako imas br sasije ili sl mogu ti rec kojiko staje antifriza ...
Ja sipao prošle godine sav antifriz, ima li potrebe da mijenjam ove godine?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Zahvaljujem na pomoci momci...Rijesen problem
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Vidjeh preksinoc novog GL-a, kroz Budvu, crni, na Ljetopis tablice. Na semafore start&stop sistem radiAli perverzija od auta.
Vodio sam kramu prije neki dan u Ljetopis na servis i kontrolisao sam ga malo...
Stopovi su potpuno isti kao na BMW 5.
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-12-12 at 21:36.
TAKUMI
Vidjoh u novine SAT reklama da mercedes srb-cg pocinje prodaju malo koristenih vozila ali su cijene paprene. C klasa im je 26 000!!! A na sajmu u BD su jeftinije nove bile
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Fabia mi je objasnioAko hoces sve da ispustis moras odviti cesmu ispod branika ispod hladnjaka (crvena, plasticna) i cesmu koja ima na bloku, znaci postoje dvije, ja nisam znao, a ni nesretni majstor.A posto vec nisi mozes na malu ovu prvu pomenutu odviti jer je antifriz usao u sistem, ispustiti jos litar i dosuti.Mada ako neces nigdje na planine ne bi trebalo da ima problema za primorje ili PG...Imas u ranijim postovima Fabia je meni sve objasni, izmucio sam ga posteno
![]()
![]()
![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne zeebaj. Bitno je da si rijesio problem.
TAKUMI
Ovo je vec prihvatljivo.
TAKUMI
A zasto 'stariji' prethodni model, prije ovog fejslifta, nije prihvatljiv?
Jok.
Promasaj.
TAKUMI
Zasto promasaj? Navedi mi neke razloge.... (Htio sam da ga kupim, ali mi fali jos nekih 32-33.000 eura)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks