Možemo naći sve stare verzije, a možete ugasiti i autoupdate za njih?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Možemo naći sve stare verzije, a možete ugasiti i autoupdate za njih?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Last edited by nimfa; 03-12-12 at 01:07.
Ima li ko od vas neki fini wireless zvucnik za HTC? Treba mi neki malji a da se pristojno cuje... Pretpostavljam da kod nas nema nista slicno ali nije na odmet da pitam... A ako bas nema onda me zanima koji bi preporucili preko grane?
Ja sam ovdje nesto gledao... http://www.mobilefun.co.uk/cat/Sensation-Speakers.htm
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
imali ko zakljucan S3 ili Note2 ako ima neka proba da ga otkljuca ovom metodom:
Note that this method may not work for all Galaxy S III or Note II variants. Also keep in mind that this could void your warranty, so proceed at your own risk. Here are the steps you need to take:
1) Insert the desired SIM card you want to use unlocked into your device, and restart the phone.
2) Enter the code *#197328640# into the keypad and press send.
3) Go to Main Menu -> [1] UMTS -> [1] Debug Screen -> [8] Phone Control -> [6] Network Lock -> Options [3] Perso SHA256 OFF (after choosing this option, wait for at least 30 seconds)
4) Go back one step by pressing the Menu button, select back, which should bring you to [6] Network Lock, then choose [4] NW Lock NV Data INITIALLIZ.
If you followed the above steps correctly, your device should now work with the new SIM card!
Interesesuje me da li je kod vas koristio ove "spy software" koje prodaju po basnoslovnim cijenama po Srbiji,na androidu(vidim da je slicno i za Symbian).
Znaci ne interesuje me jeste li provjeravali vara li vas partner,skim vam se vidja cerka,i cime se sin bavi u slobodno vrjeme. :joint:
Zanimaju me prakticne stvari,radi li(ili je samo mlacenje para),kako sve funkcionise,kako se moze utvrdit da se program nalazi u samom telefonu... i sl.
ja kad mislim da mi neko jebe zenu, fino platim privatnog detektiva i ne brigam oko toga!![]()
(nečitko)
To je bas dobro za tebe,i tvoju zenu,ali mene ne zanima kako si ti to rijesio,nego progrmasko sto prakticnije resenje za razne situacije. Hvala sto si podijelio samnom svoje iskustvo.:star:
o takvim softverima se prica ima 10 godina (navodno, instaliraju ti ga samo tako sto te nazovu, i cim se javis CAP! instaliran ti je), uz svu hakersku zajednicu, warez i slicno, ne kontam kako bi ti pusti preprodavci uspjeli da zadrze takve aplikacije samo za sebe i masno ih naplacuju... Ali ko zna... Posto ti je bitno, plati, pa nam javi kako radi
![]()
(nečitko)
Nisam ih pitao kako instaliraju,kako shvatih "sam instaliras sa upustima na srpskom",i isto sam se ja zapitao kako ga onda zadrze za sebe?
A ne pada mi na pamet da im dam 200 eura,koliko traze,pa cemo sacekat na informaciju od nekog drugog,bilo koga? :afro:
evo ja cekam ima 10 godina :mrgreen: investiraj 200e, pa prodaji drugima po 100![]()
(nečitko)
inace, izasao JBean za One X. Fak ju, bichiz!
i za razliku od Samsunga, apdejti donose i neke vidne promjene:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1920059
(nečitko)
Ja sam odavno na 4.2.1, talk to the hand. :P
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
pa, opstepoznato je da nisi ljubitelj sense-a, ali posto koristim rom baziran na cyanogen-u 10 na DHD, mogu ti reci da meni licno sense vise lezi, i ima caka koje bi mi nedostajale kad bih na one x stavio cyanogen mod 10.1. Sense postaje sve bolji i bolji, a izbacuju shminku i nepotrebne 3d efekte (npr od sense 4+ u app draweru i imeniku)
(nečitko)
Evo i mene na Cm 10. :P
Sent from my Blade using Tapatalk 2
Stavio sam Paranoid Android varijantu baziranu na CM10, 4.1.2 JB, i telefon jako fino radi. Puno je brži nego na 2.1 s kojim je došao, to je sigurno.:P Bukvalno sve radi, s izuzetkom FM radija. Project Butter ne radi u potpunosti, fali vsync, ali radi hardverska akceleracija, uključujući i HQ Youtube. Naravno, ne treba puno očekivati od 600mhz i Adreno 200, ali telefon od 40EUR je ponovo oživio. :-)
Odlično, taj telefon nikad neće umrijet![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Samo pazi, Paranoid po defaultu dođe sa umanjenim interfejsom, dosta stvari dođe podešeno sitno i mora se kroz menije mijenjati ako ti smeta. Kod njega je glavni fazon što mogu svi elementi UI selektivno da se povećavaju i smanjuju, i naravno da se skinuju, samo što je taj default malo presitan za moj ukus.
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks