Steta sto je ova Adrija dosla kod nas, no svakako ce dobro doci jedan muzicki kanal. I dalje mislim da je Carli najbolje sto ima u ponudi od muzickih. U svakom slucaju jos Prva, NG Wild i Boomerang i to je to, sve je pokriveno.
nista jos nema za Prvu tv
Steta sto je ova Adrija dosla kod nas, no svakako ce dobro doci jedan muzicki kanal. I dalje mislim da je Carli najbolje sto ima u ponudi od muzickih. U svakom slucaju jos Prva, NG Wild i Boomerang i to je to, sve je pokriveno.
Last edited by Jakuza; 01-12-12 at 15:30.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Carli tv nijesam 5 min ukupno gledao,a odavno se emituje na Total. Sto se mene tice volio bih da ga ukinu zajedno za Golicom Tv. A mozda i odleti ubrzo
Last edited by BOXER NK; 01-12-12 at 14:21.
Zbog cega, bas je ok kanal, odlicna muzika ide. Golica je ***** ali koliko shvatih u SLoveniji to gledaju, ne obrcem ga svakako.
E ne znam , nemam naviku, kao da ne postoji! Vise gledam 4 tv mnogo dobar muzicki kanal, pa i eska tv je dobra. Slika na Vh1 adria na Extra tv je mnogo losija nego sto je bila na Vh1 europe. Bojim se da ce tako biti i na Total. Puna kockica kod brzih pokreta
Aham, znaci to je to.
Ako se ko razumije zamolio bih da mi odgovori na sledece pitanje. Imam vec tanjir i digitalni lnb, i sada me intresuje mogu li samo uzeti od njih na "koriscenje" resiver, i naravno kupiti karticu i potpisati ugovor. I ovo "koriscenje" da li to znaci da kada prekinemo ugovor da im ga ja vracam ili ima odredjeni period koriscenja resivera?
Sjutra 3.12. Zone Romantica postaje CBS Drama i
Zone Reality - CBS Reality .Mozda umjesto njih dobijemo Vh1, bilo bi dobro umjesto Romantice. Ali bice jos novih kanala...
Last edited by BOXER NK; 02-12-12 at 21:13.
kolika mi je mjesecna pretplata nakon ugradnje hd resivera?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
pa cekaj ,jeli besplatan ili je 2.5eura?
ниси ме схватио . до сада се на хд рисивере плаћала мјесечна рента од 3.5 и 6.5 еура + ХД пакет ако желиш хд канале . сада је ситуација другачија , мјесечна рента се не плаћа , мотажа је бесплатна , једини услов је да корисник потпише уговор на двије године и да се претплати на хд пакет , значи 2.5 еура је ХД пакет
A šta je sa onim, da će taj HD paket, kad ubace tri nova filmska HD kanala, biti 5€??? Ako sam dobro shvatio?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
[QUOTE=donni_brasko;3076497]A šta je sa onim, da će taj HD paket, kad ubace tri nova filmska HD kanala, biti 5€??? Ako sam dobro shvatio?[/QUOTE
ZIVA ISTINA
Bice 40% skuplji HD paket kad ubace 5 filmskih HD kanala. Ali to znaci i da ce HBO biti tu, ne vidim koji bi mogli filmski biti u pitanju sem njih
Ako ubace HBO HD kanale u HD paket , mozda ce uslovljavati da si korisnik HBO paketa ...
Jakuza hoce li ukinuti mjesecnu rentu ako se pretplatis na HD kanale i za resivere koji imaju mogucnost snimanja ?
Mislim da te stvari odredjuje HBO. U SBBu je HBO HD u HBO Premium paketu. A oni imaju masu HD kanala u HD paketu. Najavljeno je 5 filmskih HD kanala koji ce povecati cijenu HD paketa za 40% nista se vise ne zna. No ni 4.5 eura za 11 HD kanala svakako nije previse.
102 Premier League HD HD PAKET
103 Eurosport HD HD PAKET
104 Eurosport 2 HD HD PAKET
105 ESPN America HD HD PAKET
106 Discovery HD Showcase HD PAKET
107 Animal Planet HD HD PAKET
108 National Geographic HD HD PAKET
109 History HD HD PAKET
110 Travel HD HD PAKET
111 MTV Live HD HD PAKET
112 Fashion TV HD HD PAKET
113 Food Network HD HD PAKET
114 Sport Klub HD HD PAKET
115 Sport Klub+ HD HD PAKET
116 SK Prime HD HD PAKET
117 SK Premium HD HD PAKET
118 Golf Klub HD HD PAKET
119 Viasat Nature HD/Viasat History HD HD PAKET
120 Hustler HD HD PAKET
122 RTS HD HD PAKET
123 Nickelodeon HD HD PAKET
Scepane ne znam, nista zvanicno nema jos uvijek. Logicno bi bilo jbm li ga. Danas su trebali posle podneva da imaju sastanak i da upute operatore u sve, ali ne zvah, sjutra cu zvat' da vidim da uzmem HD paket i novi risiver ako se odma bude moglo
да ли ће и даље имати да се узму рисивери са хард диском или ће постојати само овај нови хд у понуди ? и ако остају у понуди , да ли и за њих важи да се могу узети без мјесечне ренте као овај нови
Za ostale HD risivere se placala montaza. A ovi novi risiveri ce biti zamijenjeni svakome, pa htio da se pretplati na HD paket ili ne, do juna mjeseca. SD ce se koristiti samo za TTV kucu.
Ne, ne, to je SBBova HD ponuda.
U Totalu su ovi HD kanali
SK Premium
SK
SK+
SK Prime
ES
ES 2
Nat Geo
+ 5 HD filmskih kanala koji dolaze pocetkom godine je 12.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks