sto mislite da li Milvoki i Portland dobijaju sutra?
a ja imam takav osjecaj da je u nba svaku noc od 10 utakmica 5 namjestenookle njima pare realno da davaju 20M godisnje npr joe-u johnsonu ?! mora se namjestat
a lejkersi nadam se nocas lagano to odradjuju
@changes ja sam 20e uplatio na one parove + sutjeska... ali nije mi ni prvi ni poslednji put da gubim... Svidjeli su mi se parovi uplatio sam,sto ne znaci da necu o5 ako se sta sastavi da valja i svidi mi se,svak' uplacuje na sopstvenu odgovornost i koliko moze da priusti da izgubi![]()
Last edited by IJa; 02-12-12 at 20:18.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
sto mislite da li Milvoki i Portland dobijaju sutra?
kakva je banja u glavu igracima majorke...imaju igraca vise i primaju gol...kakve ladovine
Russia!
Majorka daje iduci go,mala kvota ali za kombo neki moze da posluzi.![]()
Gleda li ko Majorku ? moze li dobit majku joj...cekam Veleza na drugi
Gledam ja, igrao sam 1. Što ti je fudbal i kladionica, svirne im penal i isključi igrača, ovaj promaši penal i prime gol poslije dva minuta. Da je dao penal sigurno bi ih lagano dobili, a ovako teško, pojma nemaju i kao da ni nemaju igrača više igraju...
cekam ja majorku 1x za pare hhahahahahah...od sad na svaki tiket igram protiv majorke.ne moze se promasit.pih
Russia!
htio sam da ispratim fiorentinu x (neko predlozi) al mi crno bilo po ovoj kisi izlaziti... bas me zanima oce li doci![]()
1-2 gube![]()
Što promaši pobro iz majorke, sa dva metra glavom prazan gol. Greotice
Savić dva komada glavom! Buc buc
Savic dao dva gola na jednu utakmicu, a onaj šmokljan od Toresa nije dao gol 2 mjeseca!!!!
Savicu 9-ku u Celziju![]()
tacno ce doc... na svakave gluposti stavim 10,20e a to mi crno bi da idem do kladionice da uplatim..
a imam nalog..nego je presosuio))
sto cini Savic.. mrtva Majorka pih...
Evo 1:1 86. minut
Neće ga davati ovi retardi sa Baleara![]()
Kad neko mrtvoj Saragosi sa igračem više čitavu utakmicu ne može da da jedan gol, onda MI TU NEŠTO NE MIRIŠE NA ČISTO!!!![]()
taman kucam kako ga moraju dat jer ce ostat za sprdnju...imaju igraca vise 20 dana
a dobro se sjetisemajorka 1-1 ...
Russia!
Šalio sam se SVE JE ČISTO!!!!!!!!![]()
e ovo me jos vise pizdi.. kad im ga daju u 86-ti i sad ce 1-1 da zavrsi..
Eo je majorka xubodoh je sa 20e i dobih nadam se
nisam igrao pola godine al evo poceh sa dobitkom
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks