Za 5-6 mjeseci bi ga otplatio , i posle toga si samo u plus![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nije sramota, ponekad imam 10 eura u dzep, dolare ne primaju, nemaju aparat za karticu...
Zasto sramota, to su tvoje pare koje si ti zaradio tvojim rukama, sipas u svoje auto koji si zaradio svojim rukama, pa i da si ga dobio na poklon, tvoj je.
Ja sam vidio mojim ocima frajera koji je sipao 3 eura na S8.
TAKUMI
Hahahha mislim da ne bi prihvatiomanji je meni budzet nego mnogima ovdje,al volim da se vozikam vise nego da trosim po kafanama na budale...
A nije ljudi sramota ni 5 a kamo li 10. Niko normalan ne gleda na pare olako...tj mo posteno zaradi,i euro je velik...a sad sto ima i sminkera,pa vozi m3,sljasti ko ajlfelov toranj sa markama i lancima,a sipa 3e,to je zalosno...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
A ja npr sipam kad sam kroz grad uvijek po 10e, ali to je zadnjih mjeseci svaki dan...I ponekad se desi da mi uzme brat auto da podje na fudbal, i on mi sipa 5e za tih 10 km sto predje, nece da mi trosi gorivo...I sad treba njega neko da uslika kako sipa 5e u auto i da okaci na net da se sprda...E cudo jedno kakav smo narod...danas jedan majstor nece da mi odradi posao od 2 sata za 50e, ljepse mu je da ih ne zaradi, jer mu je muka bilo da donosi alat...Narod nema leba da jede, a izigrava neki nivo i qrci se...smijesno stvarno koliko kompleksa u ovako maloj drzavi...
Ja juce isao sa 2 druga za Tiranu [pun gepek]. Od Kastelanine pumpe do Tirane i nazad tacno 300km. Pezo 406 1.8ccm, dooobre voznje[jedno vrijeme se islo 150kmh nekih 10-15 min i tako...] potrosio tacno 20e, tacno 25l plina. Po bordu je potrosnja bila 7.8 a po digitronu 8.3l na 100km.
Ja prezadovoljan!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ma nemoj. A ko ne bi bio?
TAKUMI
ko zna cega je bio pun gepek![]()
She is only here to annoy herself!
Pa da sam isao sam i praznog auta sigurno bi mi potrosnja bila manja. Ili da sam vozio 80 svo vrijeme i ne znam sto se pravis pametan?? Nesto ti nije jasno?
pun rezervoar-300km-pun rezervoar = 25l i ovdje ti nesto nije jasno??
Bord barem na mojim pezoima [4komada] uglavnom laze pola litra, tako da to sto ne moze da laze, macku o rep.
@NSX mora se prezivljavati nekako hahaha
@Fabija ma u pravu si. Ja rekoh ovo zbog CPU-a i njegove ugradnje plina. Da ga prije nagovorim.
Ja danas oko 5 i po kad sam se vrca iz tirane, na hani hotit mi citav auto pregledase..![]()
Shto to dogonish u/iz Albanije, Dub_c... Sumnjiv si..![]()
Javi na pm sto treba![]()
Da Bog da sledeci put na 3 eura zaokruzili,
po***** se po sred Podgorice....
Ima li sto gore no kad svako vozi a njih 70% veze nema + taksisti...
:burp:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Zasto sam se ja utripovao da (nemas vozacku) se ti vozis taksijem![]()
Jest da nije gorivo, ali zanimljiv test ulja
http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
Evo na sto lici filter posle 6500-7000 km:
Sramota!
TAKUMI
a nije sramota no GREOTA za ova auta sto vozimo. a placamo gorivo ka da je najbolje na svijet... bruka
jel to filter plina? Otprilike i moj tako izgleda svaki put kad ga zamijenim... Ako nista, jeftin je![]()
(nečitko)
Jeste, eto ga i isparivac ...
Fabijone, jel ti na onoj prvoj slici onaj prah kupis usisivacem ?
Bas cu gledat da snimim moj filter nafte poslije 11 000 km (za par dana).
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks