Preko 70 hiljada postova i jos ne pobijedismo mrtvu kladionicu .. Majku mu jeb. Lilu raspalom pi
Alooo, 3000-ta stranica...uozbiljite se malo, i ajde da se to proslavi dobitnim tiketima za sjutra...![]()
Preko 70 hiljada postova i jos ne pobijedismo mrtvu kladionicu .. Majku mu jeb. Lilu raspalom pi
ja cekam real gg prvo....![]()
Ovako ove nedelje da se najeb. majke Interu,Celziju,Realu,Torontu i Lilu i Almeriji
Prastajte, sto da vi recem drugo...
Da sam imao kucu, smio sam je stavit na bordo nocas.
Ovako sam samo treci dio plate, koju jos nisam primio...
Prosto ne znam smijem li vi predlozit santos nocas.
Zadnje kolo, gostima fali jedno 10tak igraca. Moglo bi bit golova, ako vec pobjeda santosa (nakon ovoga sa bordoom danas gdje je slicna situacija bila) nije toliko sigurna...
waregem no comment.
tako mi i treba kad idem kontra sebe.. belgija je na black list ali ne moram ja ...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
16.00 ForestGR-Nuneaton Town 1 ( 1,50 ) √√
18.30 Reading-Manchester Utd 2 ( 1,50 ) √√
20.45 Juventus-Torino FC 1 ( 1,35 ) √√√
15.30 B.Leverkusen-1.FC Nürnberg 1 ( 1,50 ) √√√
---------------------------------------------------------
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Idemo Flamengo i Santos po GG pa da zavrsavamo ovaj dan
EDIT:
R.b. Sifra Datum Vreme Domacin Gost Igra Kvota Poluvreme Kraj 1 2441 01/12/2012 22:30 Flamengo Botafogo RJ GG 1.60 -:- -:- F 2 2442 01/12/2012 22:30 Santos SP Palmeiras GG 1.53 -:- -:- F
Broj kombinacija : 1 Ukupna kvota : 2.45 Uplata : 151.00 Eventualna isplata : 370.00 Isplata : 0.00
Last edited by bvasecki; 01-12-12 at 21:39.
svaka cast..bogami ne znam do kad cu moc izdrzat finansijski.. u velikom sam minusu...
oce li atletiko davat gol ? gleda li ih ko ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Gledam ja, nista specijalno ne igraju ni jedni ni drugi.. Ali mislim da ce ga uvalit![]()
rmtva utakmica..ja cekao gg prvo.... al okle.. nidje sanse.. da nije bilo slobodnog ostade 0:0
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks