Ja sam raspolozen sjutra sa 100 da odigram sta predlozite al da je dobitniako kiksa ima da vas utepam
)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ako bude mjestaimate i od mene jedan fix za sjutra
Russia!
Ja sam raspolozen sjutra sa 100 da odigram sta predlozite al da je dobitniako kiksa ima da vas utepam
)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
hahahahaah kako ne,obicno sebe ocu da utepam jer nemam koga drugogajde ako cete praviti taj tiket recite do kad da se izbace parovi da se razradi to fino
ja cu izbaciti ako nadjem sta da valja,ako ne uplacujem te vashe parove... mislim da je tako ok,pa 3-4 para da se izbace,ne mora preko, samo da se dobija!
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ajde da vidimo, sa 50e da se proba sjutra.
Ali nemojte sad svi da izbacate, nek idu samo sigurni
Ja igram sutra citavu nasu ligu 0-2 sa par eura da probam... i mimo toga spartak 1x,smederevo x2,mogren 1 i sutjesku 2 sa 3e
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
pa to kazem,ko nema par da valja neka ne izbaca samo da bi nesto izbacio !![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
meni je west ham 1X protiv chelsea... al nije za ovaj narodni.. naci cu nesto za sj sigurno ...
Io Sono Romanista
Arsenal 1
Siti 1
LeveGuzen 1
Lion 1
Valensijen 1
kvota 10
Livorno 1
Anderleht 1
Valensija 1
Real 2+pp
Fejnord 1
kvota 9.5
Ajax 2+ pp
Juventus 1
PSG 3+
Bazel T1 2+
Bajern 3+
kvota 11
M. Junajted 2
Salke T1 2+
Briz 1
Salzburg GG3+
Lazio T1 2+
kvota 13
Arsenal 1
Bajern 1
Lion 1
Lazio 1
Real 1
kvota 12
Last edited by Zaradona; 01-12-12 at 00:59.
Kao što sam obećao: http://www.mnebet.tk/index.php
Molio bih vas da se reg. tamo i počnemo neku ozbiljnu priču... Ima još dosta posla tamo, ali intenzivno radim... Molio bih ljude koji se registruju, da daju konstruktivan predlog i mišljenje.
Jer ovo ne radim radi neke koristi, nego eto čisto da se zna koja je tema ozbiljna, a đe se može sprdati.
Pozdrav!
Real gg1p
Bajern gg1p
Chelsea 2
Norwich 1
Njukasl 1
Salke 4+
Cerezo Osaka No 3rd Goal 2.20
Super pa niko ne vidje ovo,kakve kese.
Last edited by El_Grande_VooLe; 01-12-12 at 08:15.
Meni su danas leverkuzen 1-1 i valensija 1-1 pa vi kako vidite![]()
Valensija mi fino izgleda,mada me malo strah za Leverkusen,iako igraju odlicno u zadnje vrijeme,i Nirnberg nije los. Gledao sam zadnju utakmicu sa Hofenhajmom i uopste ne izgledaju lose.
*Tiket:*
16:00 Getafe-Malaga x2 1.44
16:00 Fulham-Tottenham (1.pol) x 1.90
16:00 Bolton-Ipswich (1.pol) 1 2.05
16:00 Crystal Palace-Brighton (1.pol) x 2.00
Kvota:11.22
--------------------------------------------------------------
predlog za kolektivni:
Bordeaux - Sochaux tip 1kvota (lob) 1.50
izostanci za bordo: obraniak, nguemo i saivet sto je nista u poredjenju sa desetkovanim sastavom sosoa kom nedostaju: traore, kante, peybernes, roussillon, cros, lopy, doubai i jos nekoliko igraca koji nisu imali zavidnu minutazu al svakako i ti izostanci otezavaju posao treneru oko biranja sastava za ovaj mec.
na zadnjih 10 meceva ova dva tima 7 puta je slavio bordo, 2 put je bilo nerijeseno i jedna pobjeda sosoa!
toliko od mene.
srecno.
Od mene danas Spartak-Partizan 1X 2.67 kvota !
Smederevo-Sloboda point 2 (kvota oko 2) ili pak x2 (oko 1.2)
Radnicki 1923 - Javor 1 (kvota oko 2) ili pak 1x (oko 1.25)
Livorno - Grosseto 1 (kvota oko 1.7) ili pak 1x (oko 1.16)
Leverkuzen - Nurnberg 1 (kvota oko 1.5) ili pak 1x (oko 1.07)
Valencia 1 (kvota oko 1.55)
Juventus 1 (kvota oko 1.40)
QPR - A.Vila 1 (kvota oko 2)
Olimpija - Gorica 1 (kvota oko 1.3)
Lierse - Mons GG (kvota oko 1.85)
Poslastica dana Bajern - Dortmund IGG (oba tima daju gol u prvom poluvremenu, kvota 4.00)
I1+ (Bar jedan gol u prvom poluvremenu, kvota 1.26)
G1+ (Gost daje bar jedan gol, kvota 1.36)
To ja igram danas, za sada. Sto u singlu, sto u kombinaciji, sto na tiketu. Ne trazim da me iko prati ili ulaze vise od 0.5e (necu da me neko kune posle zbog 1e), ako neko ipak isprati bar nesto i dobije castim ga pice, posteno od mene.
moze nesto iz ostalih sportova za danas ?
Reading vs Man. Utd.
Borba za opstanak
Cak i u ovako ranoj fazi prvenstva, gol koji je je postigao Christian Blake u pobedi Aston Ville protiv Readinga bi mogao da bude od velikog znacaja u maju. Reading nema lak zadatak da se vrati na poednicki kolosek posto za rivala imaju Manchester United. Reading je jos uvek na 19. mestu Premier Lige sa 4 boda manje od timova u z
oni ispadanja, ali su i odigrali mec manje od svojih rivala posto e njihov mec Sunderlanda odlozen. Oni na svom terenu imaju skor 1-4-1 i na tim mecevima su postigli 9 a primili 10 golova. Prazi od Aston Ville i Wigana u poslednjih nedelju dana su uklonili sve dobro koje je doslo nakon pobede od 2:1 protiv Evertona. Oni na poslednjih 5 meceva koje su odigrali na svom terenu neporazeni, ali su pre pobede protiv evertona igrali nereseno 4 puta. U timu nece bit McCarthy i Karacan, dok su Gurthrie i Kebe pod znakom pitanja.
Uvek za titulu
Postoji sumnja da Manchester United nije igrao dovoljno ubedljivo na poslednja 2 meca, ali oni su osvojili 6 bodova iz tih meceva i na taj nacin nastavili odlican ritam u Premier Ligi. Za njih je veoma vazno da nastave u pobednickom ritmu posto ih za nedelju dana ocekuje mec protiv Manchester Citya. Oni su ponovo na prvom mestu tabele posto je City igrao nereseno protiv Chelsea prethodnog vikenda i to je ostalo nepromenjeno posto su oba tima slavila pobede u sredu. United ima skor 5-0-2 na gostovanjima ove sezone postigavsi 14 i primivsi 9 golova na tim mecevima i oni su ekipa koja je u dosadasnjem delu sezone zabelezila najvise pobeda na gostovanjima. Oni su na poslednja 2 meca pobedili i tako prekinuli niz od 2 poraza u svim takmicenjima i bice interesantno videti kako ce igrati na ovom gostovanju. Oba poraza koja su doziveli su bila na gostovanju iako su pre toga bili bez poraza na 8 gostovnaja, pobedivsi na 7.
Bice golova
Kvota na pobedu Manchester Uniteda je prilicno mala kada se uzme u obzir da su u posldenje vreme imali problema na gostovanjima, ali verujem da ce biti bolji od Readinga na ovom mecu. Mislim da United ima mnogo vise kvaliteta u napadu od domacih koji primaju dosta golova na svom terenu, ali nece bit iznenadjenje ukoliko se obe ekipe upisu u strelce na vom mecu. Reading samo jednom nije postigao gol na poslednjih 17 meceva na svom terenu, dok je United samo jednom sacuvao svoju mrezu.
TIP: 2&3+
KVOTA: 2,20
Bayer Leverkusen - FC Nürnberg 1 (1.40)
Bayern München - Borussia Dortmund GG (1.60)
FC Twente - ADO Den Haag 1 (1.30)
Barcelona - Athletic Bilbao 1 (1.10)
Juventus - Torino 1 (1.35)
Fulham-Tottenham gg3+
Juventus-Torino 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Kazu da ce jagodina dobit danas, mozda i iz 1/2
Sto mislite o paru Milvol Charlton?
http://www.betexplorer.com/soccer/en...atchid=1345692
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks