pi.. majku joj
Zilina gubi dobro je krenulo
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
pi.. majku joj
dajgle ovaj unterhaching kako me siluje od 2 minuta![]()
Nebih stavio cent na te "dojave" sto se dovijeka pricaju :P
Sjutra za narodni tipove smiju da postavljaju, Kotoranin,Fortuna91,Bvcevski,Mad_Dog,Shadow91 ,Matija,Amfi, I Jato je 8 parova ko promasi sledeci dan ne tipuje i ubacamo novog
Mislim da nije los predlog...Kvote oko 1,7.. :biggrin:
Zna li ko u kakvom je stanju onaj raspad o terena na Obilica poljani..? moze li sutijeska dobit tu
1:0
Za sjutra kec na Liverpool. Pobjeda priblizava Liverpool vrhu i veoma im je vazan ovaj mec kako bi ostali u trci za Top 5-6. Dobra vijest je da im se u tim vraca brazilac Lucas. Southampton inace vazi za ekipu Premier Lige sa najlosijom odbranom koja prima najvise golova (u 14 kola primili 31 gol). Inace, slabo igraju na gostovanjima.
Najavljene postave
Liverpool (4-3-3): Reina; Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson; Allen, Lucas, Gerrard; Sterling, Suárez, Enrique.
Southampton (4-2-3-1): Gazzaniga; Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw; Cork, Schneiderlin; Puncheon, Ramirez, Lallana; Lambert.
Takodje,vjerujem u pobjedu Man.Utd. Manchester je izgubio od Readinga samo jednom u zadnjih 16 meceva i to je bio FA kup davne 1927.![]()
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
i panduri i dusmani... i nant posrani![]()
Moj tiket za nocas:
Catania 2 2.30
Osasuna 1 1.90
Ajaccio GG 1.80
Grodig GG 1.65 doslo
R.Murcia 1 2.10
Lech Poznan 1 1.90
uplata 1e,dobitak 51.79e u Olimp![]()
smrdljivi Zwolle.. Igram ga gg i 0-0 zavrsava.. 7 zadnjih utakmica izmedju Zwolle i Venlo svaka GG
@changes, morat ce mo sacekat da neko ispadne pa da dajemo predloge.
covjek je bio kategorican.
lista cekanja je sledeca:
ti
ja
desert
...
p.s. ne bi mi smetalo da mjesecima cekamo da neko od nas upadne na listu!![]()
slazem se sa @changes-om,neki ozbiljni tiket brate da se sastavi da se uzmu pare...a ne te kvote 15215515 da gadjate
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ljudi ako ce se pravit taj tiket ozbiljno imacu jedan fix za sutra.
Ako ce biti zajebancija kao i 100 pokusaja do sada, samo da smo zdravo.
P.S.
# KotoranO prevaro javi se na PM kad budes imao vremena![]()
svidja mi se ovo!
taman mozemo organizirati malo natjecanje izmedju lista.
zainteresovani mogu odabrati jedne ili druge ili izabrati sa obje liste ono sto im se svidja!![]()
Nekad kad sam pocinjao da se kladim jace, naucise me neki kockari da se ne dize kvota nego uplata, ako oces pare...
+
Nikad preko 4 para na tiket...Mada najbolje je 2 fixa i miran.
Meni je krivo sto nema odje nekih ljudi koji su ranije znali da izbace po 4-5 sigurnih fixeva svaki vikend.Ali razbjezali su se kad su vidjeli zlu uru na ovom forumu, potpuno pametno.
ada sve se mozemo dogovorit ako ocemo ovo da uspije.
naravno, niko nikog ne nagovara da odje igra 100 eura.
da ne pricamo o tome da su sve sugestije dobrodolse, pa cak i dobronamjerna sugestija nekom sa liste da par koji je odabrao zbog toga i toga nije bas na mjestu...
uostalom, ne skodi da probamo pa sto bude...
Mene interesuje kako stojimo sa ovom Sutjeskom jer sam danas cuo provjerenu informaciju da Lovcen igra sa omladincima.
A cuo sam i "bubu" koja je kaze da bi mogli da namjeste ovu utakmicu iz nekih "fudbalskih" razloga.
Ne znam ljudi ja danas ne bih pri netu da postavim odakle uvjek postavljam. Pogodjeno je na jednu tekmu 2-1 I tacan rezultat 2:1. Onda pogodjen milan. Onda jos par finih kvota ali na 3 para koja vidjeh da su prosla kvota je bila oko 200 samo na 3 para. Ja cu nastaviti da stavljam odje sve sto bude on stavljao a za ovaj narodni vazda ce biti nesto I to sa analizom I mozda predhonim mecevima
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Ako vam sta znaci za ovu Zvezdu u kosarku, gledao sam ovaj Split na Arenu zadnju protiv Sirokog, znaci vece trube od ekipe nisam gleda u zadnje vrijeme. U dodavanju lopte kada je od vatre , ispada im po 10-15 puta , kada su im ruke prsle
---Chelsea Fc---
Zna li ko zasto je odlozena ova FC Ajaccio vs Cleremont? I zna li se oce li se igrat sjutra/preksjutra?
Ubacite me za sutra nedje![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
I ja sam raspolozen isto![]()
Ja prepisujem![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks