Page 448 of 1608 FirstFirst ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... LastLast
Results 11,176 to 11,200 of 40191

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    p.s. Ne znam zasto vi kao veliki sumijevi fanovi ne slijedite njegov primjer i penzionisete se?

Pa bi ovdje da haras sa MUBUDALAMA? Nein!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ljucki je nadati se!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Na kraju, kad je masa dosao do podijuma ista stvar je bila (jeste imao srece) i alonso je tada rekao da je masin podijum bio vise plod srece aludirajuci na to da su im bolidi nikakvi!
    Sreća je npr. kad je Fetela udario Senna i nije ga izbacio iz trke. Ili kad je Grožanov pneumatik proletio Alonsu pola metra od glave. Ali kad sa NAVODNO nikakvim bolidom odvoziš odličnu trku, iscijediš mast iz njega i uzmeš podijum - to je ipak više vozačko umjeće nego sreća.

I dokle više te priče da je Ferrari pržulin - imaju treći najbrži bolid koji je pri tom i najpouzdaniji (posebno u odnosu na Meklaren). Čak je i RB imao problema sa mašinom. Plus imaju vodonošu Masu u timu. Veliki je uspjeh što se do kraja borio za titulu, i napravio bi veliki podvig da je kojim slučajem osvoji titulu. Valjda Alonsu daju, ako ne ove, onda sledeće sezone, bolid tipa RB. Imao je on u Meklarenu mašinu, pa nije mogao biti bolji od debitanta Luisa. Onda je naravno jeo gofna što ga nisu postavili za prvog vozača i prošpijao sopstveni tim. Smeće jedno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imaju bolid koji je ukupno ima 0 DNF-a tokom citave sezone.

P.S. evo kako se sprdaju sa Kimicem:

http://totalf1.com/full_story/view/4..._with_Sat_Nav/
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mitro:
    Samo mi nemoj rec da vjerujes da je Alonso imao identicne uslove i bolid kao Luis koji je sa njima od 13-te godine,zbog kog je pisana molba Toniju Bler-u (ako me sjecanje dobro sluzi) da mu odobri povratak u skolu iz koje je izbacen-kako mu ne bi prekinuli ugovor sa Mc Larenom itd,itd...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sad ti mozes da pricas sto god hoces, on je tamo imao dobar bolid, kladim se da je imao identicni bolid, ako pogledas kvale i trke.
    Ali daj, napisi sto je on tamo radio? One ucjene, pa ono u Madjarskoj...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ma slina... najveca koja je ikad krocila u F1.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

e a zasto je radio to u Madjarskoj? Zato sto je LH prvi krsio dogovor...i zato sto je vec tu McL htio da postavi LHa kao prvog vozaca. I milo mi je sto su spusili sezonu na kraju.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    I dokle više te priče da je Ferrari pržulin - imaju treći najbrži bolid koji je pri tom i najpouzdaniji (posebno u odnosu na Meklaren). Čak je i RB imao problema sa mašinom. Plus imaju vodonošu Masu u timu. Veliki je uspjeh što se do kraja borio za titulu, i napravio bi veliki podvig da je kojim slučajem osvoji titulu. Valjda Alonsu daju, ako ne ove, onda sledeće sezone, bolid tipa RB. Imao je on u Meklarenu mašinu, pa nije mogao biti bolji od debitanta Luisa. Onda je naravno jeo gofna što ga nisu postavili za prvog vozača i prošpijao sopstveni tim. Smeće jedno.

i sto kazes sad....alonso je imao treci najbrzi bolid... to je 3*2 = 6 vozaca.... od tih vozaca samo jedan je na kraju bio bolji od njega!!! i to sa bolidom koji je prosjecno bio skoro pa sekund brzi po krugu.. a isto tako znas da ferrari na vecini trka bio i iza timova kao mercedes, lotus, india, wiliams... e pa sad vidji kako je to bio stabilan treci najbrzi bolid

pouzdanost po strani, to je bila jedina vrlina ferrarija ove godine...

a ne znam sto se bunite sto je alonso trazio status prvog vozaca...pa upravo te godine borba njega i luisa je donije titulu ferrariju...da je na jednoj trci mclaren odlucio da nekoga od njih favorizuje, rezultat bi bila i titula i sampionatu vozaca... oni su dvojica jedan drugme uzeli titulu... ferrari to npr ne bi dozvolio... a i da toga nije bilo ferrari ga od doba MS ne bi gledao titule...evo jos malo bi to bilo 10g bez titule.. ovako je samo 6...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Oh, he didn't see me there

If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

problem vecine ljudi na ovoj temi je to sto oni alonsove rezultate ove godine koriste kao argument za svoju tvrdnju da ferari nije bio tako los.
    cinjenica je da ferari nije bio toliko los, kao sto je i cinjenica da su tokom veceg dijela sezone od ferarija imali bolje bolide makar 3 tima!
    no, ovdje je nekima ocigledno vrlo tesko da priznaju ono sto svi vec znamo a to je da je alonso trenutno najbolji vozac u karavanu i samo zbog toga je i bio u trci za naslov do kraja...

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ti kad odvalis - odvalis.
    MUBUDALA najbolji vozac u karavanu... hahahahahaha.

I pravdanje kako je sa kantom bio drugi.
    Budi sa kantom prvi, kao ON 2003 sa troduplo manjom logistikom i ledjima kao slina ove godine, pa se onda moze rec da je najbolji taj i taj....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

problem vecine ljudi na ovoj temi je to sto oni alonsove rezultate ove godine koriste kao argument za svoju tvrdnju da ferari nije bio tako los.
    cinjenica je da ferari nije bio toliko los, kao sto je i cinjenica da su tokom veceg dijela sezone od ferarija imali bolje bolide makar 3 tima!
    no, ovdje je nekima ocigledno vrlo tesko da priznaju ono sto svi vec znamo a to je da je alonso trenutno najbolji vozac u karavanu i samo zbog toga je i bio u trci za naslov do kraja...

Ferkan nije bio los, i naravno da, gledano overall, bio je drugi medju bolidima, ali, postoji tu nesto sto se zove POZADINA.
    muBUDALA je imao komplet Ferrari tim iza sebe, Massa je testirao djelove za njega tokom prve polovine. To niko nikad nije radio. U to vrijeme Massa je bio super spor, znaci borio se sa HRTom, Caterhamom...
    Kad je zavrsio in race restiranja, uzeo je normalne pakete i bio je brzi od muBUDALE. To je ono kad je bio ispred muBUDALE pa su mu rekli da ga prepusti, onda kad je vozio na sekundu iza njega i javili su mu da je prebrz i da treba da uspori, onda kad je poceo da ga prestigne i javili su mu da drzi razmak na 5 sekundi.
    Onda, u zadnje 3 trke je bio bolji cak u kvalama, pa su morali da lazu da mu je riknuo mjenjac da bi muBUDALI dali sedmo mjesto, cistu stranu.
    Dalje, tokom citave sezone bolid ga nije izdao, jedan jedini problem nije imao.

Uz sve te uslove i opet pushing. Opet nije dobio titulu, ZA TO STO GA NIJE ZASLUZIO!
    Vozac koji uz sve te uslove ne dobije titulu za mene je pushing.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    jeli bas toliko tesko da priznas da je najbolji.
    evo, nastavi ti da ga pljujes da je nikakav covjek, da je slina, cmizdravac i sve ostalo al priznaj da je najbolji.

p.s. ja ne trazim da vjerujes mene kad kazem da je najbolji, ali te lijepo molim da vjerujes tvom bogu, idolu i sedmostrukom prvaku svijeta koji kaze (intervju je neko postavio ovdje prije neki dan) da je alonso najbolji trenutno.
    mada, nije samo sumahet to izjavio...imas ih koliko oces!
    aj sad, kazi fino da je najbolji, lakse ce ti biti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Sad ti mozes da pricas sto god hoces, on je tamo imao dobar bolid, kladim se da je imao identicni bolid, ako pogledas kvale i trke.
    Ali daj, napisi sto je on tamo radio? One ucjene, pa ono u Madjarskoj...
    Imao je odlican bolid-ali je dosao kao sampion.
    Kad je vidio da se tim vrti oko Hamiltona-naravno da je popi*dio jer su ga slagali.
    Nikad ne bi pristao da potpise ugovor sa njima a da on ne bude "zvijezda tima".Kad je vidio da od toga nema nista i da je djavo odnio salu-naravno da je prijetio.
    I svaka mu cast na tome.
    Ja bih npr da sam na njegovom mjestu cutao,cekao da se zavrsi sezona i bjezao odatle glavom bez obzira,ali on ne-vec im je pokazao da sa njim ne mogu da se zayebavaju.
    Sam je nasadio toliko menadzera,Ronna Dennisa i ostalu ekipu Mc Larena like a boss.
    Ko je Alonso dovoljno govore Schumacherove rijeci o njemu,kao i Hamiltonovo priznanje da je najbolji vozac u gridu.
    E sad ako ti kazes da Schumacher nema pojma,budali i laze-onda...

I za kraj:Meni ne treba Schumacher,Hamilton ili neko sa foruma da mi kaze ko je najbolji vozac u gridu-vidim i sam.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post

I pravdanje kako je sa kantom bio drugi.
    Budi sa kantom prvi, kao ON 2003 sa troduplo manjom logistikom i ledjima kao slina ove godine, pa se onda moze rec da je najbolji taj i taj....
    Da, RB, LDM, JT, vodonoša Rubens i ubjedljivo najveći budžet od 440 miliona...
    Ove godine se Ferrari apdejtovao kao Android na HTC
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Imao je odlican bolid-ali je dosao kao sampion.
    E, i?

Kad je vidio da se tim vrti oko Hamiltona-naravno da je popi*dio jer su ga slagali.
    Nikad ne bi pristao da potpise ugovor sa njima a da on ne bude "zvijezda tima".Kad je vidio da od toga nema nista i da je djavo odnio salu-naravno da je prijetio..
    Nije tacno. Imali su potpuno isti status, i to je bio problem. On je htio da se sve vrti oko njega kao u Renou (kad i sad u Ferrari) medjutim to nije vidio. Kad je potpisao, potpisao je da ima isti status kao Hamilton. Kad je vidio da ne moze protiv Hamiltona na stazi, molio je Ronna da sabotira Hamiltonov bolid. Ron nije pristao i onda je ovaj poceo da prijeti.

I svaka mu cast na tome..
    Sram ga bilo.
    Ne ide to tako. Treba rijesit problem na diplomatski nacin a ne prijetnjama, kao pickica.

Ja bih npr da sam na njegovom mjestu cutao,cekao da se zavrsi sezona i bjezao odatle glavom bez obzira,ali on ne-vec im je pokazao da sa njim ne mogu da se zayebavaju..
    Ti da, jer imas obraza, ali on ne, zato sto nema.
    Ne mogu sa njim da se zajebavaju? A ne, nisu se zajebavali, samo su ga odjebali na kraju sezone, a Hamilton je ostao u McLaren i postao sampion 2008-e. Ovaj je te godine vozio propali Reno koji je kasnio 2 sec po krugu, i opet, na najgadniji nacin ikad u F1 je dosao do pobjede u Singapur.

Sam je nasadio toliko menadzera,Ronna Dennisa i ostalu ekipu Mc Larena like a boss.

Bas ih je nasadio, bas.

Ko je Alonso dovoljno govore Schumacherove rijeci o njemu,kao i Hamiltonovo priznanje da je najbolji vozac u gridu.
    E sad ako ti kazes da Schumacher nema pojma,budali i laze-onda...

Prvo, GAZDA je rekao tako da se ne bi muBUDALA naljutio sto je OVAJ na neki nacin otvorio vrata Vettelu u Brazil.
    Dalje, Hamilton lize guzicu muBUDALI, kao i muBUDALA njemu da bi "dokazali" svijetu da su frendovi i da nisu imali problema u MCLarenu i td.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Kad je vidio da ne moze protiv Hamiltona na stazi, molio je Ronna da sabotira Hamiltonov bolid.
    hamilton je prvi prekrsio dogovor i onda je ne samo Alonso nego cijeli njegov dio ekipe odlucio to sto je odlucio

pa evo ti sta je Ron rekao : Finally solid details about what had happened began to emerge. Ron Dennis told the world the problem began with Hamilton failing to let Alonso past earlier in the session. He also said McLaren had held Alonso in the pits intentionally. But did that include the ten seconds where Alonso was stationary after the lollipop had been lifted?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znaci cak i tamo su rekli Kmici da pusti MUBUDALU?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Nisam znao da Renol koristi Apple mape. Nike cudo Kimusi onda

Sent from my GT-I9300

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Znaci cak i tamo su rekli Kmici da pusti MUBUDALU?
    postojao je medjusobni dogovor da svaku drugu trku jedan pusta drugog i obrnuto, i to je LH prekrsio u Madjarskoj zato je ovaj ispizdio i ostao duze u box

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

M.S.@,Ima se osjecaj da su Fabia odnosno Petronas, stalno licno prisutni u situacijama koje niko nezna naprimjer:Kad je vidio da ne moze protiv Hamiltona na stazi, molio je Ronna da sabotira Hamiltonov bolid. Ron nije pristao i onda je ovaj poceo da prijeti.

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Da, bio sam tamo.

Sent from my GT-I9300

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Kakav to moze bit dogovor da se pustaju svaku drugu trku?
    Ja tebe sjutra, ti mene preksjutra i tako. To ne moze, jer ne znaju svoje pozicijena stazu unaprijed, i takav nacin bi donio haos.
    Dogovor je bio da nema vozaca br 1, ali uz ferplej, da recimo kad vide da jedan drugog usporavaju, da ga propusti.

To nisu radili ni jedan ni drugi, jer su naravno vazda smatrali za sebe da su brzi.

Onda je slina vidio da ce na kraj sezone da ga opere debitant, i pocela je afera.

Sent from my GT-I9300

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam Schumacherov fan 15 godina,ali ako je on za mene najbolji-to ne znaci da ostali ne valjaju,i trudim se da stvari sagledam objektivno.
    Svi do jednog u F1 su vozacine i samo ih nijanse dijele.
    100% sam siguran da svi sjednu u jednake i jednako podesene bolide nekih 10-ak krugova,da bi ih Kimi oduvao-npr.Jer covjek jednostavno ne stvara "sliku" o bolidu dok ne sjedne u njega.
    Kad sjedne,prilagodi mu se i brz je bez problema,dok kod vecine drugih nije slucaj.
    Kad je Mc jedne godine (2002 cini mi se) imao problem sa zadnjim krilom,Kimi nije imao problema sa owersteer-om,dok je Coulthard ludio od toga.
    100% sam siguran da svi voze za pol poziciju u istom bolidu,da bi ih Hamilton oduvao.Ima agresivan pristup,kasno koci i ima dobre putanje.
    100% sam siguran da voze neku endurance trku gdje je bitna strategija,konstantna brzina,psiho-fizicka izdrzljivost i koncentracija da ne bi imali sanse protiv Schumacher-a.
    Covjek je jednostavno robot.
    Da ne nabrajam sve redom,ali ovako stoje stvari.
    Alonso je nesto slicno Schumacheru,samo u malkice slabijem "pakovanju",i sa dosta slabijom psihom kad je na granici.

Page 448 of 1608 FirstFirst ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)