A ne, ne, Dickie je majka i maceha. A Boyd je najjaci lik, generalno. Kakva kraljina.
Necemo dalje![]()
Meni je Dewey smjesniji od od Dikija,cim sam ga vidio znao sam da je neka avetinja![]()
A ne, ne, Dickie je majka i maceha. A Boyd je najjaci lik, generalno. Kakva kraljina.
Necemo dalje![]()
DICIOTTO
Ja počeo da gledam i Modern Family. Časti mi, nisu loši. :mrgreen:
Uuuu, jedva cekam Justified.
A mogao bi opet da ovjerimi Gen. Kill. Fenomenalna mini serija.
Fire in the hole!
Evo ovako - nabrojte mi 3 top serije (po vama)
rat/drama/triler
komedija
krimi nesto
Otvori topic.
The more things change, the more they stay the same.
Nope.
Hvala svima koji su me ubijedili da gledam Homeland; bojim se i pomisliti kakvu bih životnu grešku napravio da to nisam..
I još samo da dodam, beznadežno sam zaljubljen u Carrie.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
mene ovaj lik skroz odvratan. nema buljave oci ali isto kao da ih ima. non-stop izgleda zacudjeno i kao "da joj je sve propalo". taman kao na taj gif.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Keri mi je sva nesto gadna s njenim grimasama, cini mi se da ce joj se faca raspasti u svakom trenu. Al zato mali medenjak od brodijeve zene... uhhhh![]()
Ja ko Mojsije vikendom ubih se od serija, Sons of Anarchy predooobroo, zavrsavam drugu sezonu sad i loving it!
rm -rf /
Vidjet cemo sjutra![]()
rm -rf /
3. sezona jes malo sporija, ali je isto dosta dobra. 4 i 5. sezone su isto solidne.
Pa to ja pricam prve 2 su vrh posle toga postaju namrtvo losi ili ti solidni sto je mene odma ODAGNALOGledaj The Walking Dead od preksjutra
![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Druga sezona Person of interest dosta dobraPočeh i homeland, nešto ne znam još dok ne pogledam malo više
![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks