Last edited by Swedish_House_Mafia; 29-11-12 at 22:20.
Hapi brzdej Ledo, bolje sad da ti cestitam jer ce mi struje nestat kako je krenulo![]()
vazda se nadje neki izlaz @potpuno pukla. eto kad ja totalni pesimista mogu to rec onda znaj da ce biti ok.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Nerviraju me TV Vijesti... Ok što su jednom emitovali onog nesrećnog Ali Rizu i onu nesrećnu Gumuš... Ali jbm mu miša, zašto je sad repriziraju? :mad: :mad:
Nerviraju me ovi neki sa FB-a koji skupljaju lajkove na ovaj način:
1) Promijene sliku profila... Pa opet stave istu sliku... Pa opet, pa opet, pa opet... Sve ista osoba iskače po početnoj. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :mad:
2) Stranica 'Balaševizam' objavi neki stih, a meni puna početna jednog te istog stiha. :mad:
mene licno najvise nervira kad onaj uz cetinje prodje dvijesto a ja 100 i mene pandur zautavi da me pegla...a neka sto me pegla nego me toliko izdrka sa dosadnom pricom da bi radje ja njemu kaznu napisao,samo da ga ne slusam...ali mi ne moze bit...jebiga,takvi su organi reda i nereda...eto to me nervira.e,i nervira me kad na kopaonik pane snijeg a kod nas nikako da pane,i onda moram ic na kopaonik da se grudvam a kad bi kod nas pao grudvao bi se odje...a ne jos tamo moram placat grudvanje...pih ***** ti drzavu...i snijeg...i pandura na put budva cetinje...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
nervira me nos i sline koje cure iz njega već 2 dana!!!
heisenberg says relax
Popij to sa malo cimeta to je zdravina.
i malo luka i rakije i to je to!!!
heisenberg says relax
Drago Djurovic!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ljude koje non stop moras da "gladis" jer na najmanju kritiku dignu nos i nemaju nista da dodaju sem: aj zdravo. konstruktivno nema sto...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Crna Gora.
Danasnji ljudi:
Jedes kisjelo - "Da nisi trudna?"
Pijes mnogo vode - "Jel si bila pijana sinoc?"
Pitas za necije ime - "Sta, on ti se svidja?"
Cio dan si vesela - "Na kojim si drogama?"
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
neki forumaši konstantno dokazuju da je njihov veci od onoga drugog sagovornika. Posebno na temi telefoni, kompjuteri i slična pomagala. Kako im ne dosadi?
Ludilom maskiram dosadu
Nino Rasic.
Chalobah ozbiljno se razmišljam da ako na još jednoj temi našpišeš "Nino Rašić" budeš banovan do daljnjega!?
p.s. ovo je ujedno i on topic::mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahaha![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks