Page 445 of 1608 FirstFirst ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... LastLast
Results 11,101 to 11,125 of 40182

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Nek pronadje izjavu u kojoj alonso kaze: " cekat cu da vetelu crkne bolid da bih ja uzeo titulu!"
    Ako je nadjete u tom kontekstu(a tako vi tvrdite da je rekao) samobanovat cu se sa ove teme do pocetka naredne sezone!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    2008e i 2009e Kimi je bio pusiona. Krajem 2009e je dobio nogu, a posto je jos vazio ugovor Ferrari mu je dao nekoliko miliona da ide napolje. Cekao je druge tikove medjutim niko ga nije trazio. Kad je vidio da nema nista od toga, izjavio je da je F1 smece i da je WRC najbolji. Tamo je bio pushing i opet se vratio u F1. Sere mi se kad citam njegove izjave tipa: I don't care za 3 mjesto, I don't care za ono, **** this, I was having a shit...
    Istina

Još u Avg je imao outline agreement sa Mclarenom ali su odmah počeli da ga ucijenjuju, što je ubrzo propalo, imao bi upola manje slobode nego što je imao u Ferrari o kojem je počeo da priča tek ove godine. Samo je potvrdio da je to jedan smećarski tim kojem je zahvalan samo zbog pouzdanog bolida koji mu je donio titulu...

Barem je imao ponude od 2 F1 tima, 2 WRC tima a kada je htio da se vrati, opet od 2 druga F1 tima...

Pušiona je vozio privatni WRC, neprovjerena i slabo testirana kola, skoro bez logistike i strategije. Njegova kola su malo gora od Caterhama u F1, i evo šta je napravio...

Da nije odustajao pred kraj skupio bi više bodova nego MSC ove godine u 20 trka
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se ne sjecas:I M.S. je odustajao na skoro pola trka ove sezone,i to u pocetku sa mnogo dobrih pozicija.

Sto se Raikkonena tice:Rekao sam ranije,i reci cu opet:Lik se folira!!!
    Kad je dosao u Ferrari,M.S. ga je vodio u njegov omiljeni restoran Montana u Maranelo-u,proveo ga kroz Enzovu kucu,pokazao mu sta je prepravio od Fiorano-a itd,itd,da bi ova budalica izjavio kako nije mogao da vjeruje sta je covjek (M.S.) stvorio oko sebe,i kako nije vjerovao da takvo nesto postoji...
    Da ne duzim-dobija nogu iz Ferrarija,i umjesto da bude ljut i cool-on na pitanje novinara kakve su sanse da predje u Ferrari umjesto Masse,odgovara:Sve je moguce!!! WTF???
    “I always said that I have no bad feelings and I had a good time with the team. You never know what happens in the future."
    Pa cekaj,zar to nije ponosni Kimi,kom se yebe za sve,ne postuje nadredjene itd,itd???
    Ma daaajte...

Edit:
    U,dobar naslov:
    Ferrari paid Raikkonen the best part of €20 million not to drive for them in 2010
    :lolblue:
    Ja sam cuo da placaju da voze,ali da ne voze-to jos nisam.
    Last edited by M.S.; 29-11-12 at 17:10.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Da, dobio je 20 miliona i raskid ugovora, može da ide i da radi šta hoće...
    Neko brdo keša, neko kitu u bulju...
    Pročitao sam da je jedan višestruki 'šampion' poslije jedne od titula tražio oko 60 miliona bonusa i naravno dobio pozlaćeni ukrasni volan, nego bačio sam taj magazin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Ako se ne sjecas:I M.S. je odustajao na skoro pola trka ove sezone,i to u pocetku sa mnogo dobrih pozicija.

Sto se Raikkonena tice:Rekao sam ranije,i reci cu opet:Lik se folira!!!
    Kad je dosao u Ferrari,M.S. ga je vodio u njegov omiljeni restoran Montana u Maranelo-u,proveo ga kroz Enzovu kucu,pokazao mu sta je prepravio od Fiorano-a itd,itd,da bi ova budalica izjavio kako nije mogao da vjeruje sta je covjek (M.S.) stvorio oko sebe,i kako nije vjerovao da takvo nesto postoji...
    Da ne duzim-dobija nogu iz Ferrarija,i umjesto da bude ljut i cool-on na pitanje novinara kakve su sanse da predje u Ferrari umjesto Masse,odgovara:Sve je moguce!!! WTF???
    “I always said that I have no bad feelings and I had a good time with the team. You never know what happens in the future."
    Pa cekaj,zar to nije ponosni Kimi,kom se yebe za sve,ne postuje nadredjene itd,itd???
    Ma daaajte...

Edit:
    U,dobar naslov:
    Ferrari paid Raikkonen the best part of €20 million not to drive for them in 2010

I posle svega toga, cim je dobio Australiju 2007, prvu trku za Ferrari, GAZDA je nazvao Todta da mu cestita, i trazio je da cestita Kimiju, uzeo je telefon i kad je vidio ko je samo je prekinuo vezu.
    Kakav idiot!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Nek pronadje izjavu u kojoj alonso kaze: " cekat cu da vetelu crkne bolid da bih ja uzeo titulu!"
    Ako je nadjete u tom kontekstu(a tako vi tvrdite da je rekao) samobanovat cu se sa ove teme do pocetka naredne sezone!
    Aooo, nije ***** no se pas pos*a. Ako ti treba raylagat i prevodit ove izjave onda stvarno..
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    U,dobar naslov:

Ja se sjecam da sam u CKM Serbia to citao cini mi se, ili u Playboy, nisam siguran. Znam da je naslov bio : Prvi vozac kojem placaju da ne vozi

I naravno slika Rajkova ispod i neki omanji tekst kako je dobio nogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post

Ako nije dovoljno, imam jos:

"They have had four very easy races where they have had a lot of margin and they can make little mistakes without any penalty, so we want to be close enough to take advantage of anything they don't do perfectly. We need to find perfection over these next three weekends and attack all through the races."He said he would try to push Vettel's Red Bull to breaking point and expose the reliability issues the team has struggled with this year."We know that Red Bull is sometimes a little bit more fragile because we saw at the last race that [Mark] Webber lost the KERS. So we need to push them, we need to be at the limit all the race through because if they have easy races ... for example if the KERS had failed in Vettel's car in India, no-one would have noticed because he was so far in front. We cannot do another race with them 30 seconds in front; we need to be right there."Alonso went into a little more depth about Ferrari's preparations this weekend, but stopped short of naming exactly what the updates would be."The changes have been mainly for set-up work and adaptation to the circuit. Abu Dhabi is quite different to India, especially with the last sector being so complicated and demanding for the car. There are also some new parts arriving from Italy to improve the performance but, as I said, you cannot change the car from black to white in just five days."
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Pričamo li o 2007? I on i Todt su tada već bili prošlost za Ferrari. MSC je pošao i desila se čistka da bi se isprala prošlost tima vezana za kontraverze, suđenja i kršenja pravila i čuvene skraćenice Ferrari International Assistance. Todt je premješten na mjesto potrčka koji ne smije ništa da se pita, LDM je spušten na zemlju a Brawn je već otišao...

Činjenica: 2006 - Ferrari + FIA + Brawn + Todt + LDM + MSC = Šup@k
    2007 - Ferrari + Kimi = Titula

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Pročitao sam da je jedan višestruki 'šampion' poslije jedne od titula tražio oko 60 miliona bonusa i naravno dobio pozlaćeni ukrasni volan, nego bačio sam taj magazin...
    Neka si ga bacio jer je bull shit.
    Zlatni volan se dobija za druge stvari a njemu siste jajca za nagrade tipa:Ambasador dobre volje,pocasni gradjanin,zastitno lice akcije za sigurnost na drumu,najbolji sportista itd,itd...
    Napisao sam vec da je 05-e trazio da mu smanje platu.
    Ranije prije toga je jednom trazio da mu je smanje jer nije htio da bude najpalceniji sportista planete (zasto-nemam pojma).
    Znam da mu je nakon smanjenja plata bila manja od Woods-ove za oko 300.000...

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Kimusa nije mogao ni da prismrdi Ferrariju dok je BOSS bio tamo, i to odlicno znas.

ON je razvijao bolid sa inzinjerima, bio je pola tog cjelokupnog tima.

Tada dolazi Kimi, ovi vide da su doveli budalu koja o motoru i mehanici nema apsolutno blage veze, i od kojeg nemaju ni malo pomoci. Plus katastrofalna nedisciplina ( ljepse se ponasaju prvotimci Bratstva ) i sledece godine dobija nogu, jer tim vidi da ne mogu da grade buducnost na njemu..

To je vozac koji ce da bljesne jednu trku, a na ostalih 10 ce da sere.

To je treba ni Marusiji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kenneth, 2007e Todt je bio u Ferrari kao i Brawn, do 2009e.
    Kazes 2006a supak a 2007a TITULA zbog toga to nije bilo ovih nego je bilo Kimija koji je bio dovoljan da dodje sam do titule.
    Dobro.
    Kako to da ta prva supacka grupa koja je procitala lekciju toliko godina ovdje su bili supci;
    Sto we desilo sa ovom ultrakombinacijom 2008e i 2009e...
    Kad je ovaj tako dobar, toliko dobar da dodje do titule bez ovih supaka, dobije nogu...i cak kes samo da ide van?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 29-11-12 at 17:52.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Jedne godine kad je Dzordan dobio nagradu za najboljeg sportistu svijeta izjavio je hvala vam ali ja ovo ne zasluzujem pored Mihaela Sumahera, pogledajte sto taj covjek radi
    Ma glupo je i pominjati covjeka kojeg niko nece pamtiti i koji uopste ne nedostaje kad ode iz F1 i covjeka koji je pomjerio granice, zbog koga su se mijenjala pravila igre.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Kimusa nije mogao ni da prismrdi Ferrariju dok je BOSS bio tamo, i to odlicno znas.

ON je razvijao bolid sa inzinjerima, bio je pola tog cjelokupnog tima.

Tada dolazi Kimi, ovi vide da su doveli budalu koja o motoru i mehanici nema apsolutno blage veze, i od kojeg nemaju ni malo pomoci. Plus katastrofalna nedisciplina ( ljepse se ponasaju prvotimci Bratstva ) i sledece godine dobija nogu, jer tim vidi da ne mogu da grade buducnost na njemu..

To je vozac koji ce da bljesne jednu trku, a na ostalih 10 ce da sere.

To je treba ni Marusiji.
    Zato su doveli Alonsa koji uz svu pomoć i koji non stop sere da mu bolid ne valja, ništa uradio nije... Sve se plaća, da je imalo ljudina i da ćuti i da radi ne bi mu se sve ovo dešavalo, oće to sline... Evo i Šumiju se vratilo, obilaze ga kao tursko groblje, spolja, iznutra, i kroz njega... Za 3 godine 1 podijum.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Da je NAJVECI vozio ovogodisnji Lotus sigurno bi na kraju godine imao bar 95 pobjeda u karijeri. Ovaj je uspio da sjebe najbolji paket!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Jedne godine kad je Dzordan dobio nagradu za najboljeg sportistu svijeta izjavio je hvala vam ali ja ovo ne zasluzujem pored Mihaela Sumahera, pogledajte sto taj covjek radi
    Ma glupo je i pominjati covjeka kojeg niko nece pamtiti i koji uopste ne nedostaje kad ode iz F1 i covjeka koji je pomjerio granice, zbog koga su se mijenjala pravila igre.
    Razumješ li ti da ko god da je bio u Ferrari zaređao bi titule jednu za drugom lagano? Nisu mijenjana zbog njega nego zbog Ferrarija, isto kao što što se sada mijenjaju zbog RBR-a, sigurno nije zbog Vettela.
    Osigura titulu, onda Barikelo zaređa pobijede, koliki slijepac moraš biti da ne vidiš šta se tu događa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zato su doveli Alonsa koji uz svu pomoć i koji non stop sere da mu bolid ne valja, ništa uradio nije... Sve se plaća, da je imalo ljudina i da ćuti i da radi ne bi mu se sve ovo dešavalo, oće to sline... Evo i Šumiju se vratilo, obilaze ga kao tursko groblje, spolja, iznutra, i kroz njega... Za 3 godine 1 podijum.

Licis mi na jednog engleskog novinara, totalno subjektivan.
    Da li bi Kimi imao vise podijuma i vise poena da je vozio Benz W03 koii kasni 1-2 sec po krugu za Renolom i koji je imao 9 DNF-a tokom sezone?
    Dalje, da li bi Kimi imao toliko bodova da mu je Renol imao 9 DNFa tokom sezone?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Razumješ li ti da ko god da je bio u Ferrari zaređao bi titule jednu za drugom lagano? Nisu mijenjana zbog njega nego zbog Ferrarija, isto kao što što se sada mijenjaju zbog RBR-a, sigurno nije zbog Vettela.
    Osigura titulu, onda Barikelo zaređa pobijede, koliki slijepac moraš biti da ne vidiš šta se tu događa?
    Kako ne, isto je tako bilo i u Benetonu, da ne pricam o 2003. u Ferariju. Pa znas li ti koliko je tesko odvoziti u kontinuitetu i jednu trku, voditi od pocetka do kraja, a NAJVECI ima mnogo manje polova nego pobjeda. Znas li ti sto znaci 91 pobjeda, jesi li svjestan o kojoj se cifri tu radi?
    Pazi sad, Meklaren toliko puta imao najbrzi bolid, dominirao a Kimi nije mogao da pobjedjuje, on je izgleda nesposoban i samo da odvozi trku kad je to toliko lako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kenjas, previse, ili nemas pojma ili pricas kako tebi odgovara.
    Jesi li gledao sezonu 1999? Komplet Ferrari je bio na strani Irvinea, cak i GAZDA, pokusavao je na svaki moguci nacin da te godine bude sampion, ali ne moze, nije imao kapaciteta. Sjecam se kad je NAJVECI blokirao Miku komplet trku da bi ovaj pobijedio, i opet nista. Ta teorija da bi svako bi sampion sa Ferrarijem je prazna kao sto je prazna glava vehabijalnog fejkera.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 29-11-12 at 18:06.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato su doveli Alonsa koji uz svu pomoć i koji non stop sere da mu bolid ne valja, ništa uradio nije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razumješ li ti da ko god da je bio u Ferrari zaređao bi titule jednu za drugom lagano?
    Sto ih Kimi sa istim sastavom (Schumacherovom ekipom) ne "zaredja"?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Isto sam ga pitao....sad cekamo odgovore...(kasni jer trazi na google a spor mu je net)....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Formula_One_season
    Bas ih je "zaredjao"-cak 2. te sezone...
    Da te podsjetim,te godine je Schumacher osigurao titulu u Julu nakon VN Francuske i-nastavio da pobjedjuje do kraja...

E sto jes-jes Raikkonen koji se prethodne godine borio za titulu sa M.S.-om,uzeo je jednu pobjedu 2004-e,bas kao i Jarno Truli...
    To je ta klasa otprilike...Samo je Truli bolje cuvao gume,i bio brzi na kvalama...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Jarno gospodar kvalifikacija, brzog kruga. Niko ga ne pominje kao jednog od najboljih ikad? Cudno, bas cudno...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

da, Irvine je oduvijek bio vrhunski talenat i cak bez obzira sto je tek nakon pete trke bio prvi vozac izgubio je titulu za samo 2 boda od jednog Hakinena, i usput pobijedio 4 puta i 8 puta bio na podijum tolko je "los" taj auto bio..
    She is only here to annoy herself!

Page 445 of 1608 FirstFirst ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)