Dje ima da se kupi i koliko para produzni za muziku u auto?
![]()
Njak Njak Njak
DzOnI93, jesi ti vozio te gume pa tako samouvjeren odgovor dajes?
Njak Njak Njak
Naravno da jesam. Na oko ne izgledaju lose, ali probaj ih pa ces da vidis sto je to.
Inace odg. na tvoje pitanje za kabal..Probaj onamo na drac, nisam siguran kako se zove radnja... Kad krenes put starog od nove opstine, sa desne strane se prodaju bicikla i gume, radnja pored. Imaju sve vrte kablova, nastavaka itd.
Ti si inace prva osoba koja kaze da nalivane ne valjaju a da ih je vozila.
Drug kupio zimske nalivane, preprezadovoljan, drugi drug vozio nalivane, odusevljen kako drze, kaze bolje nego markirane, samo mana sto se trose brzo.
A za kabl, nemaju u quantum musko/zenski, imaju samo ovu "zensku" stranu kabla...
Njak Njak Njak
te gume su dobre samo zimi ljeti se przo istrose po vrelom asfaltu.
ja sam ih gledao u quantum ali ne znam jel muski ili zenski a ja sam ih kupovao na pjacu u tuzi
Ima li neko ili zna li neko da mi kaze kolika je potrosnja goriva za auto citroen saxo 1.6 vts 16 ventila 1998 godiste ... po internetu ima od 6 do 12 litarasvak razlicito kaze , pa ako neko ima to auto,molio bih ga da mi da njegove utiske i sve ostalo
![]()
Gorostas mislim da imam ovaj kabal sa mog auta skinut. Javicu ti
f6
Ima li ko informaciju da li je bezbjednost auta u bugarskoj na vecem nivou nego ranije. Konkretno me interesuje Bansko, hotel ima sopstveni parking?
Apdejt.
Motor jako čudno i ružno radi. Mislim inače dizel ružno radi ali ovo je baš mučno slušat. Kao da struže neđe i radi kao na 3 takta, znači isprekidan rad nije ono da tandrče konstantno ka svaki dizel.
Može li bit kakav kaiš pošto mi se istovremeno i španer (natezač, kako god) počeo čut, tj. zviždi.
Da napomenem da je sve to počelo s prvom kišom, ako može da ima ikakve veze.
Ako ko zna, nek mi predloži bar na što da obratim pažnju jer koliko pojma nemam, predraće me neki majstor ka ovcu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kakav ti je zupcast, tj. kad si ga zadnji put mijenjao?
TAKUMI
Imam feeling da ti je preskocio, i da je to zbog natezaca koji je crkao citaj propao.
Sredi to ASAP.
TAKUMI
Kad sam ga kupio još prije 6 godina ista mi se stvar desila (tj doveli smo ga s takvim zvukom) s tim što mi se ugasio i nije bilo boga da ga upali. Neki momak ga je rastavio do šoferke i koliko se sjećam (možda lupim ali mi se čini) reko je da je i boš pumpa preskočila. Kad je sve to sredio i vratio u normalno stanje, auto je letio (koliko taj motor može naravno).
I sve mi vuče opet na tu situaciju, s tim što eto čekam da se ugasi da slika bude kompletna.
Bijo si poziw koi se neodbija
to je vrlo osetljivo da vozis dalje i da palis uopste,najpre savete oko zupcastog i spanera,natezaca i sl ispostuj do kraja,zatim provera kompresije motora bi dobro bio da uradis jer ako radi na 3 takta ili 3 klipa vec je masio fazu paljenja,moze da svine ventile i klipnjacu ali i klip nece bit postedjen od udara pecurke ventila...
sto prije to bolje...
ili se javi na pm..
Kakve su ove gume barum sto se kod vujacica prodaju, naime pukla mi ej guma, a sada nisam spreman da izdvojim 600 za dvije gume, pa sam mislio naprijed da stavim 2 barumke dok se i ove pozadi potrose.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks