Aj sad svi redom da se na*ebemo majke sami sebe sto igramo onaj izduseni, mrtvi cezli...
Aj sad svi redom da se na*ebemo majke sami sebe sto igramo onaj izduseni, mrtvi cezli...
Ukopa me celzi.
1908.
pih.. ukopa' je svakoga nocas..
Dodje i Viola.![]()
Mene nije celzi nego briz...a neka je vala kad sam nasao belgijski kup da igram...
Bačio me čelzi na oba tiketa...Bagra okupatorska..
V. V v
moramo ovih dana pare pravit![]()
Russia!
Ajmo pred novuimamo 30 dana za 300-500e
![]()
vala bi mogli neki opalit kolektivno ja sam za.. i da se ide kao dzek il da se sjedi kuci uz rusku
svako da predlozi po neki fini fix i da garantuje za nega, pa ako puknemo na taj da ga barem ispick*ramo posteno, da nam lakse bude
edit-fixevi za cijelo ovo kolo da budu znaci petak-ponedeljak.
Last edited by oblivion; 29-11-12 at 10:17.
podrzavam inicijativu kolege obliviona![]()
Last edited by Shadow'91; 29-11-12 at 12:40.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
od sjutra taman, tu do 7-8 parova, sa analizom, za pet-sub-ned, vala se moze izabrati 8 sigurnih.![]()
Tu es mon héro!
kvota tu da bude izmedju 10-15
Pa to.
Da se stavi na pocetku posta naznaka ***Kolektivni tiket*** izbaci ko sta misli.. proberemo 6 7 parova zavisnosti od kvote (dacemo @kotoraninu taliji da nam ih osvesta) formiramo finalni tiket i ako ulete pare da im kecnemo majku i sestru odjednom
![]()
Podrzite akciju svrgavanja tiranije kladionica :P
edit : mislim da bi fer bilo da sastavimo neku kvotu za ulog 10 eura. jer nemaju svi 100e za kladionicuja prvi visok je datum jbg haha
Last edited by oblivion; 29-11-12 at 12:39.
evo lagani2/2]
0949 29-11 17:30:00 Jokerit-Tappara
Konačan ishod 1 1,75
0528 29-11 15:30:00 Palestine-Bahrain
Dupla Šansa 1X 2,06![]()
:smug: Kolektivni krece od sjutra...znaci danas posto nije neka ponuda..znaci fixevi petak,subota,nedelja,ponedeljak... 1 fix po useru sa analizom i naznaciti *Kolektivni tiket*![]()
Nebitno koje ce kvote biti, svi mozemo pogoditi 4 kvotu (uglavnom)...
Tu es mon héro!
red bi bio da i mi ojadimo kladionice![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
isto bi trebalo staviti rok do kad da se daju fixevi..npr do sjutra u 3
A i ne mora se cekati ponedeljak, nego je dosta sastaviti pet-sub-ned.
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks