Znaci prskava
![]()
Znaci prskava
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
@ Stivi umij se ladnom vodom
Nego, ont->
uf kako se razbolim uz ovo![]()
I da, kupite mi ovoooooooo
![]()
Tu es mon héro!
Uf, čim je ovakvo vrijeme, ovakve su mi misli...
![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
''…jednom sam voleo i izvisio. Dragi moji to je kad vam neko otrgne deo koze i stavi vestacku tvorevinu neke prljave boje bio sam ljut, nisam bio prihvacen sa svojom slobodom kojom sam grabio napred! Bio je to jebeni identitet mog rodjenja otelotvoren pesmama, osmehom, ljudima i potragom za voljenom balerinom. Nisam se skrivao, nisam pazio, izgovarao sam reci iz dubine srca od nekih glupih situacija do obimnog izlaganja o usranom zivotu. Izgleda da mi je svet zamerio sto nisam ugladjenijom pricom bio dobar prema svima! Ugodljiv nisam, neprijatan nikada ostrog stava oko trivijalnih stvari koje ne bi trebale izazivati niciju pozornost zauvek imam, imacu i nikad necu odustajati utopija? Pa sta? Lakse mi je ziveti u masti za ostvarenje dobitka nego pucati u prazno i hvalisati se pred publikom''
I don't get lucky. I make my own luck.
Jebes li ti to mene Profesore ?! Jebes a ?!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
srećno umorna...
Danas cio dan sanjam nesto... Jutros kad sam ustala sanjala, popodne legla da dremnem prije posla... sanjala...
Al ovaj san popodne sto sanjah... Nesto najljepse u zivotu sto sam sanjala.
Sad se kezim po firmi kao zaljubljena![]()
:'(((((((((((((
Love, peace and respect.
Srce mi puno kad neko načitan pita :
A, je l' to rekao Koeljo?
a ja odgovorim :
'-Ne, nego Homer Simpson.
Sell the Vatican, Feed the World!
Tu es mon héro!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
aal neee daaaa srceeeee, maaa neeećuu jaaaaaaa
:twist::twist:
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks