Ne mogu ti nista.
intresuje me nesto momci.. danas me zaustavlja murija, ja niti vezan niti sam ponio dokumenta sa sobom, prica mi coek da mi je to dvoje 45e, ali ajde napisace mi samo za pojas 15e. Posto nisam imo dokumenta zvao je nekoga da mu izdiktira maticni i br licne karte, medjutim sad dolazim doma i vidim da ni maticni ni br licne karte nisu moji.. ovo mi se prvi put desava pa neznam sto mi je cinjet ?![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne mogu ti nista.
TAKUMI
kazna ce biti vezana za maticni broj, e sad ako si izdiktirao neki sto ne postoji onda nista, samo se nadam da nijesi pogodio moj![]()
- pretpostavljam da je vezan za maticni broj, jer je to jedini pouzadan nacin se se prate kazne
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Neko ce ga ispusit u tvoje ime.
Zamisli da to bude neki djed od 9 banki.
TAKUMI
Alfa? Unknown territory!
TAKUMI
Ugradnja xenona ko dobro radi i koliko se krece cijena-za ruke,moji xenoni i balasti.
nista to je neki lik koji ima isto ime i prezime kao ti, zato se nije ni potrefio maticni br. , vjerovatno je ovaj na centrali dao prvu osobu koju mu je kompjuter izbacio sa tvojim imenom i prezimenom (policajac te je trebao pitati za datum rodjenja jer prve sedam cifara maticnog su u stvari datum rodjenja npr 0512987 (05.12.1987)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zna li neko dje moze da se uzme ona presvlaka (cover) za volan neka da je dobra, ne one sundjeraste sarene pecke. Moze i ona sto se usiva kozna. volan je veci od dzipa . Hvala.
0-1 za buducnost![]()
Dje ima ovo da se kupi kod nas ?
http://imageshack.us/a/img827/8338/kapice.jpg
![]()
Last edited by DadoMonte; 28-11-12 at 13:57. Reason: link za sliku
U ovom slučaju ti moraš da staviš plastične prstenove na felnu, jer je tvoja centralna rupa manja od centralne rupe felne koju želiš da staviš. Felna se ne obrađuje na strugu, ali zato stavljaš prsten koji izgleda ovako kao na ovim slikama. U principu svi koji imaju strug mogu da ti urade ove prstenove, samo ako imaju materijal.
http://www.carnoisseurdirect.com/set...gs-11801-p.asp
vidim kako ih je lako ugradit - vecini su postavljeni tako da bolje osvjetljavaju one bilborde po gradu no put ispred![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
U pravu si.
TAKUMI
jes to bas ima veze sa ugradnjom![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ima veze i sa ugradnjom ali i sa samom sijalicom.
TAKUMI
Kod koga da napravim branik, nabo sam sam ga danas na onu kuglu betonsku...Malo je pukao odozdo i iskocio iz lezista sa desne strane...
dje uzeti relej za automatsko paljenje svijetala sa tim da se pale kad se upali auto a ne kad se da kontakt![]()
the World's leading dance event
Sensation
Mislim da ti je to pitanje samo kako ga kacis, tj. da ne ide direktno na akomulator.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks