View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 23 of 199 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 551 to 575 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Evo da dam svoj skromni doprinos.
    Posto ce opstina Niksic konacno dobiti aerodrom, ja predlazem i druge cinioce nato vlasti. Naime, Daka Davidovic je vec dvije decenije u poslu sa naftom, kao sto su i Mrkici(oni sto su napali novinarku zbog cigareta Tara), pa im obojici predlazem cin pukovnika.
    Mi, Crna Gora, mnogo teze mozemo naci strucnjaka za prirodni gas. Nacicemo to, ali hm.
    Ali zato, za heroin smo strucnjaci. Pa ja, osim šćiptara, ne mogu naci boljeg strucnjaka za heroin. Ma i od njih smo boljiž
    Dvije najvaznije grane nato pakta pokrivamo. Kud ces bolje?
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Posto ce opstina Niksic konacno dobiti aerodrom, ja predlazem i druge cinioce nato vlasti. Naime, Daka Davidovic je vec dvije decenije u poslu sa naftom, kao sto su i Mrkici(oni sto su napali novinarku zbog cigareta Tara), pa im obojici predlazem cin pukovnika.
    Mi, Crna Gora, mnogo teze mozemo naci strucnjaka za prirodni gas. Nacicemo to, ali hm.
    Ali zato, za heroin smo strucnjaci. Pa ja, osim šćiptara, ne mogu naci boljeg strucnjaka za heroin. Ma i od njih smo boljiž
    bravo majstore:applause:

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

nesto mi ne izgleda da ti smeta srpska heroinska mafija koja je bila u dilu sa Tacijem cak i tokom bombardovanja, ili je srpski heroin zdrav, mogao bi amfilohije par puta i da okadi s njim
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    nesto mi ne izgleda da ti smeta srpska heroinska mafija koja je bila u dilu sa Tacijem cak i tokom bombardovanja, ili je srpski heroin zdrav, mogao bi amfilohije par puta i da okadi s njim
    Hmmm, kakav post, takav o odgovor. Taci, Zmija hahhahha, ne sprdaj se. Milo je bio u talu sa svima. Smeta li ti to.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    9,761
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Za razliku od tebe njemu smetaju i s jedne i s druge strane...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

bice kako se naredi:loyal:

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    al je to njima pretesko za ukapirat
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Otkud vam ideja da meni ne smetaju dileri?
    Samo ne zelim da se neko sprda sa mojim intelektom i dokazuje kako je nato dobar, samo smo mi nesto osjetljivi. Jedino u cemu su dobri je nafta, prirodni gas i heroin.
    Ne persiram ti, nego odgovaram i drugima.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Otkud vam ideja da meni ne smetaju dileri?
    Samo ne zelim da se neko sprda sa mojim intelektom i dokazuje kako je nato dobar, samo smo mi nesto osjetljivi. Jedino u cemu su dobri je nafta, prirodni gas i heroin.
    Ne persiram ti, nego odgovaram i drugima.
    Izvinite, ali meni djeluje da Vi imate nesto licno protiv NATO-a? Ratovali ste protiv njih ili neko Vas?
    Suvise subjektivno nastupate u ovoj temi i bez ikakvih obzira prema buducnosti CG i njenih gradjana.. Grijesim?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Polako ....ako Srbija bude za NATO ....bice i ovi nasi "manjinski" Srbi....cemu zurba
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jeste.. Ionako u CG samo kopiraju sta rade u Srbiji pa po "folderu" bez mozga ko #@%&* niz prtinu...
    Nazalost nije samo ulazak u NATO u pitanju nego i svasta nesto usput.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izvinite, ali meni djeluje da Vi imate nesto licno protiv NATO-a? Ratovali ste protiv njih ili neko Vas?
    Suvise subjektivno nastupate u ovoj temi i bez ikakvih obzira prema buducnosti CG i njenih gradjana.. Grijesim?

Hvala Lepo
    Ma ne, to je jedna fina druzina. Do nas je to. Mi smo, u stvari, glavni krivci. Dilujemo opijum iz Avganistana, uzimamo libbijsku, a sad cemo i sirijsku naftu, i naravno iransku. I sve tako dok se dodje do Sibira. Mada, ja se u Boga nadam, da nece dalje od Sirije, i da ce ostati tu. Zauvjek.
    I mi smo sebe bombardovali 99. Nije to nato, ne daj Boze.

Evo, fino se ispricasmo. Samo jos niko nije rekao kakve su koristi od nato pakta. Samo mi nemojte stupidarije o nekakvom ulaganju novca. Kapital ce ici tamo gdje mu odgovara.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Pročitah zadnjih par postova i zaključih da su svi oni koji su protiv NATO-a srbi i anticrnogorci. o Zemljo, otvori se.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

И глупи. то си заборавио.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma ne, to je jedna fina druzina. Do nas je to. Mi smo, u stvari, glavni krivci. Dilujemo opijum iz Avganistana, uzimamo libbijsku, a sad cemo i sirijsku naftu, i naravno iransku. I sve tako dok se dodje do Sibira. Mada, ja se u Boga nadam, da nece dalje od Sirije, i da ce ostati tu. Zauvjek.
    I mi smo sebe bombardovali 99. Nije to nato, ne daj Boze.

Evo, fino se ispricasmo. Samo jos niko nije rekao kakve su koristi od nato pakta. Samo mi nemojte stupidarije o nekakvom ulaganju novca. Kapital ce ici tamo gdje mu odgovara.
    Stoka koja je maloumno izazvala NATO da "sidje na teren" i da im 6-ta " vojna SILA' sa regrutovanim klincima (djecom drugih roditelja) pokaze "svoga Boga" je popila PATOS i glavni krvnici za zrtve u zemlji. Manijaci neodgovorni koje Vi ne osudjujete sto su doveli do te neodgovorne mentalne bolestine i uzasa rata.
    Izazivati jace od sebe i dobiti "po nosu" po nevinima oko sebe.. To branite? Za to Vam treba objasnjenje nakon svih godina? I nije Vas sramota da postavljate takvo pitanje nakon svega?
    I Vi da shvatite korist od NATO-a kad Vam ni mnoge nevine i izmanipulisane zrtve nijesu svete, i da se Vama objasni ono sto je normalnim osobama jasno? Nema sanse. To je nemoguce.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko je civila stradalo od Vojske SCG na teritoriji CG za Vrijeme 1999.Četvoro u Kaluđerskom Lazu,jedno dijete kod Rožaja i i osamnestoro po okolnim lokacijama.
    Zato velka tišina treba da se čuje kad se pomonje 1999 a ne da to još pominju antinatovci.
    Džabe sva anti Nato kampanja,sva vladajuća koalicija i Pozitivna CG su za NATO.Tako da...
    Last edited by minjo; 28-11-12 at 12:33.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma bezgranicna drskost i bezobrazluk.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Kad je bilo to bombardovanje imao sam nekih 7-8 godina, sjećam se da nam roditelji nijesu dali iz dvorišta da izađemo, samo čekamo da sirena zasvira, toga se sjećam. A ko je bio Slobo Milošević, iskreno tad me nije zanimalo. Znam samo da su oni bombardovali ustvari nekog tamo Sloba al su malo neprecizni pa im se desi da promaše par desetina puta i da slučajno ubiju po koje dijete. Al sve je to zbog Sloba Miloševića, ta đeca što su poginula sigurno razumiju NATO alijansu, i ponosna su što su "dala" svoj život za više ciljeve. Sve za NATO, NATO ni za šta.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jesu li uopste morali da budu precizni a jedna maloumna vladajuca garnitura Drzave koja je ODGOVORNA za svoju POLITIKU i sopstveni narod ih izazvala u rat? Bili su precizni interni ludaci po ex YU u klanju, snajperisanju itd? To treba pametnoj osobi da se objasnjava? Ludacima i glupim osobama se nista ne objasnjava jer to nije moguce sprovesti do razuma.
    O buducnosti i sigurnosti sopstvenih drzavljana i Drzave se razmislja, placa, i djeluje, a za ludilo i provokacije glupih se djeluje na mah, pa se izazivacu ostavlja na racun koliko je "gresaka" napravio - HA.
    Do ringa i patos za budale. Sut sa rogatim ne moze. A sad jos takvi sHutavi hoce da moralisu i drze slovo opet istoj SILI zapada? Nevjerovatno koji nivo gluposti bez crvenila "obraza".
    Nesojluk i nerazumnost sebicnih osoba zaista nema limit.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Pa naravno, zna se đe je mjesto svim preciznim i nepreciznim produktima kvazi komunizma i nacionalizma

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Pa naravno, zna se đe je mjesto svim preciznim i nepreciznim produktima kvazi komunizma i nacionalizma
    Sta ste htjeli reci sa ovim komentarom?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Taj pakt je najobicnija skupina placenika koji za interese i lobije velikih kompanija siju smrt i vrse otimacinu resursa sirom planete, no kako su im narasli apetiti resursa ce dovoljno biti samo na jednoj adresi . . .
    Da tamo odu da uzmu resurse trebace im komandant sa mudima velicine lubenica, a mozgom velicine borovnice i ako bude dovoljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Stoka koja je maloumno izazvala NATO da "sidje na teren" i da im 6-ta " vojna SILA' sa regrutovanim klincima (djecom drugih roditelja) pokaze "svoga Boga" je popila PATOS i glavni krvnici za zrtve u zemlji. Manijaci neodgovorni koje Vi ne osudjujete sto su doveli do te neodgovorne mentalne bolestine i uzasa rata.
    Izazivati jace od sebe i dobiti "po nosu" po nevinima oko sebe.. To branite? Za to Vam treba objasnjenje nakon svih godina? I nije Vas sramota da postavljate takvo pitanje nakon svega?
    I Vi da shvatite korist od NATO-a kad Vam ni mnoge nevine i izmanipulisane zrtve nijesu svete, i da se Vama objasni ono sto je normalnim osobama jasno? Nema sanse. To je nemoguce.

Hvala Lepo
    Kako te nije sramota da branis dilere heroinom i otimacima nafte i prirodnog gasa? Zbog cega su nas bombardovali? Zato sto su dobri, ili sto nesto vole sciptare? Ili da sire demokratiju? Te bitange su postavile ultimatum koji niko normalan ne bi potpisao. Te hulje su kasnije bombardovale moju zemlju i hodu izmisljale razloge. Uvod je bila laz o Racku, a kasnije i hiljjade ubijenih i proceranih šciptara. To su slagali ovdje, a u Iraku da postoji nekakvo oruzje za masovno unistenje. U Siriji lazu svakodnevno, a ko zna sta ce biti sa Iranom. Toj olosi je trebao rat, da bi opravdali svoje ogromne budzete i da ne bi neko postavio pitanje cemu uopste postoji taj savez kad je oponirajuci propao. Hulje koje ce citav svijet zabaviti o jadu dok ne pocnu sami sebe da jedu. Nato nije nista drugo nego plackaska druzina koja ide od zemlje do zemlje gdje joj nesto treba. Ovamo heroin, tamo nafta, ovamo prirodni gas, tamo plemeniti metali ili rude npr. na Kosovu, gdje ce onaj robotizovani covjek, ona olos Klark da se uvali.

U Boga se nadam da ce ti pljackasi i dileri ostati u Siriji zauvjek.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Jesu li uopste morali da budu precizni a jedna maloumna vladajuca garnitura Drzave koja je ODGOVORNA za svoju POLITIKU i sopstveni narod ih izazvala u rat? Bili su precizni interni ludaci po ex YU u klanju, snajperisanju itd? To treba pametnoj osobi da se objasnjava? Ludacima i glupim osobama se nista ne objasnjava jer to nije moguce sprovesti do razuma.
    O buducnosti i sigurnosti sopstvenih drzavljana i Drzave se razmislja, placa, i djeluje, a za ludilo i provokacije glupih se djeluje na mah, pa se izazivacu ostavlja na racun koliko je "gresaka" napravio - HA.
    Do ringa i patos za budale. Sut sa rogatim ne moze. A sad jos takvi sHutavi hoce da moralisu i drze slovo opet istoj SILI zapada? Nevjerovatno koji nivo gluposti bez crvenila "obraza".
    Nesojluk i nerazumnost sebicnih osoba zaista nema limit.

Hvala Lepo
    Nesojluk jedino prepoznajem kod ovih sto prave opijum u Avganistanu, i kasnije ga preradjuju u heroin i prodavaju sirom svijeta. Isto tako, nesojluk, gadjenje i prezir prepoznajem kod ovih koji napadaju suverene zemlje i otimaju im naftu. Danas Iran, sjutra Rusija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad uđemo u NATO,nikakav veto ni za koga,ili da se upristoje,ili intervecija,bila to Bosna,Srbija,Sirija,bez izuzetka.Može divljanje po foruma,u živiotu a,aaa.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Page 23 of 199 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)