1993-2020
Vrhunska epizoda Homelanda... Čim su se ostavili male avetinje koja se nije presvukla tokom snimanja kompletne serije i njene jedne jedine face koju umije da napravi, naprave top epizodu...
#fakenews
Valja li sto Big bang theory?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ja sam gledao nekoliko epizoda prve sezone i odustao.. Mlak humor, makar meni. Ona plavuša jeste da je seksi.. ali gluma joj je ravna nuli.. To koliko sam ja gledao.
Počeh White Collar da gledam. Nije spektakularna ali je dosta zabavna i gledljiva serija.
TBBT je dobar prve 3 sezone.
Jeste, al zato je New York spektakularan, zar ne? Najavljena je i peta sezona, samo mislim da ce zbog ovog dzumbusa sa olujom malko kasnit, a i nebi se iznenadio da im bude koja epizoda sa tom tematikom. Sve u svemu ja sam joj dao 10 na imdb.
A trenutno sam odgledao 1. epizodu Generation Kill , i malo je reci da sam zadovoljan. Odusevljen sam, ima scena humora dje sam na glas vristao od smijeha (marsiranje Hice u pozadini i par "opaski" vozaca). Eto, rekoh da mrzim dramu, ali ovo me odusevilo. Opet, mozda i dadnem sansu Homeland-u, ali ponavljam, glavni lik mi je tako ogavan.
No što no je spektakularan.Stvarno zabavna serija, i Neal i Peter su face.
Ček, ne dopada ti se Brodi iz Homelanda? Jesi li gledao Band of brothers?
Vidiš da samo ne voli riđe ljude, ništa drugo.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
To je i meni palo na pamet. :smile:
Pa ne vidim zašto bi ti neko bio "ogavan", uprkos tome što je briljantan glumac.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja se navukoh na Homeland, odgledah 6 epizoda danas :-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
9. epizoda me baš dobro napela pred spavanje
Poceh da gledam Jericho, odgledah 4 epizode, odma sam se navuka. Ja mislim gleda bi sto bilo, samo da je post-apokalipticna tematika :mrgreen:
sta je sa Person of Interest ovih dana? nema je na torrente...
bila pauza nastavljaju u 4-ak,eo ti ovaj kalendar:
http://www.prijevodi-online.org/kalendar
1993-2020
sjutra bi trebalo da izadje osma po najavama, a ja jos ni sedmu vidio nisam...
all is worthwhile if the soul is not small .
oce li mi neko rec kad sam ja propustio:
dogovor izmedju keri i sola da prate kvina,gledam sinoc i ono aaaaaaaa!?u koju ep. je to bilo???
1993-2020
ee,samo su odjednom to ubacili.inache dobra ep.malo mi je smetalo sto su:
premalo prostora dali abu naziru i brodiju,mislio sam da ce nastavit dje su stali na kraj prosle ep.a oni su preskocili taj dan kad je brodi otet i samo smo vidjeli ta desavanja kroz brodijevu prichu,opet dosta kratko.dobro je sto se pojeba dzesika trebalo joj je.
1993-2020
ahahaahahaaha nego: i ja sam u startu kad su prikazali nazira i brodija mislila da sam preskočila ep. ali isto mislim da taj dio nije prikazan iz nekog razloga. za sad imamo samo brodijevu verziju i sve mi se nešto čini da tu ima još nešto i nekako mi je čudno da je brodi njima "toliko bitan" za to što planiraju, mislim da tu ima još nešto. možda griješim... a dobra je džesiki fora, kao ne može da spava...a što veliš drugarice...kao, spavaće ona sa đecom, mora imat širinu u drugoj sobi![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks