A koju skrkalicu imas?
Dajte neki link okle to skinut ako ima semi... Da isprobam, a najradije bi zamijenio ovu skrkalicu za S3 da se ne mucim oko jailbreaka i ostalih stvari...
Sent from my iPhone using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
A koju skrkalicu imas?
TAKUMI
To je bas skrkalica, mater mu...
Daj ga vamo...
TAKUMI
citam ove vase postove i izgubih seocu da uzmem jedan iphone 4 ali je ios6 u njega znaci update je uradio coek pa ne znam da li da ga uzimam!mogu li ja normalno da ga koristim dok ne izadje jailbreak za njega? i ima li najave da ce izac brzija dana? pozdrav
Svi koji imate iPhone navedite top 10 aplikacija po vašem izboru. Dobio sam primjerak 4s, pa me hvata manija![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
1. Facebook - pa onda 8 praznih mjesta i na mjestu broj 10. Flashlight - baterijska lampa
Originally Posted by Nk-001
evo ti moj top 15
1.Viber
2.WeatherPro
3.Flashlight
4.iGO Primo
5.Facebook
6.SoundHound
7.eBay
8.Beatport
9.Parcel
10.Youtube
11.Dropbox
12.Currency
13.Remote Pro (za Apple TV)
14.Camera+
15.ToonCamera
Hoce li mi reci neko okle da skinem tapatalk na iphone , bez jailbreaka je
Sent from my Htc Sensation
Sate sate sate
Da ga kupis na appstore, drugacije bez jb NIKAKO
Zezas li, jao pa sta rade ovi sto im jos jailbreak nije izasao, za 5 icu nije xar ne, a ni za cetvorku , za po neki firmware , jel tako?
Sent from my Htc Sensation
Sate sate sate
Jailbreak za iPhone 4 na 6.0 i 6.0.1 POSTOJI, samo je semi-tethered. Znaci sve funkcionise normalno, ali kad se tel resetuje ili se isprazni baterija, mora se prikopcati na racunar i boot-ovati preko RedSn0w programa - inace ne rade pojedine aplikacije (Cydia, mail, Safari...). Tel kao tel funkcionise, naravno. U prevodu - slobodno uzmi taj iPhone 4
Za peticu i 4S nije, za cetvorku jeste, semi-tethered...
Mojih top 10:
1. Facebook
2. Tapatalk
3. Chrome
4. AV Player
5. NCSettings
6. Old Fart Booth
7. Granny Smith
8. Weather PRO
9. Activator
10. Vijesti![]()
Koliko vas je radilo JB i ima li kakvih posledica kasnije?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
[QUOTE=AnotherWorld;3073683]Jailbreak za iPhone 4 na 6.0 i 6.0.1 POSTOJI, samo je semi-tethered. Znaci sve funkcionise normalno, ali kad se tel resetuje ili se isprazni baterija, mora se prikopcati na racunar i boot-ovati preko RedSn0w programa - inace ne rade pojedine aplikacije (Cydia, mail, Safari...). Tel kao tel funkcionise, naravno. U prevodu - slobodno uzmi taj iPhone 4
hvala na informacijama![]()
Evo da i ja pitam, ne znam je li (vjerov jes) postavljano to pitanje....
treba mi app za online gledanje utakmica na iPhone (nije jb) a da je free? Ima li?
bas sam trazio i osim skyfire-a koji se kupuje nema vise nijedan....
Je li ima neko da mi objasni zasto mi se i o desava sa kontaktima?
Imao sam copic ali sam ga izbrisao misleci da je do njega.
Kao da izgubi kontakte pa ih sve nanovo pronalazi dok u u ucitava
Google reportedly has admitted that its iOS Google Maps application is better than its implementation on Android devices
https://itunes.apple.com/us/app/goog...585027354?mt=8
Sta li ce sada da hejtuju dezurni pljuvaci
Last edited by Sale; 13-12-12 at 07:44.
jel moguce jailbreakovati io6
moze li makar na onaj untetherd ili teherd?
treba mi pomoc ... imena iz imenika mi se pri pozivu ne ucrtavaju vec samo broj pa nikad ne znam ko me zove ... zna li neko kako to da rijesim ?
Da li si ih sacuvao u formatu +3826... ? Koja mreza? Koji iOS?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks