Meni Lacio izgleda dobra jedinica..a ni kvota nije losa. Znate li sto oko sastava za ovaj mec,igra li Klose?
Ferreira-Maritimo 0-2/PX
U poslednjih pet medjusobnih susreta, pao samo jedan gol u prvom poluvremenu, tri meca zavrsena 1-1, a dva pobedom Ferreire kuci od 1-0.
Last edited by Panzerfaust; 27-11-12 at 14:31.
Meni Lacio izgleda dobra jedinica..a ni kvota nije losa. Znate li sto oko sastava za ovaj mec,igra li Klose?
To je gg
Paks-Gjor 4+
Pyrinto kosarka h1
Wolves 4+
da se proba,,,
---Chelsea Fc---
1860 München- Paderborn 2 3.50
Dresden- Aalen 2 3,30
Evo vam par analiza pa odaberite![]()
Osijek - Cibalia
Prosli tjedan sam tipovao na Cibaliu u prvoj utakmici,nisu uspjeli dobiti iako je bilo prilika....no od te utakmice u taboru Vinkovcana bilo je svega samo ne dobroga...trener Kopic je nakon sramotnog poraza u Zadru dao ostavku,na njegovo mjesto je dosao Bojko(trener kadeta i u par mandata pomocni trener),cetvrti vec ove sezone sto samo nagovjestava da u ekipi nesto nestima...
Plus danas ekipa igra bez lijevog bocnog Rugasevica i lijevo krilo Filipovica tako da je lijeva strana u propuhu,osim toga za lijevi bok nema zamjene jer je back-up ozlijedjen takodjer pa trener mora mjenjati formaciju.......
Za vikend je krucijalno bitna utakmica kuci sa Zagrebom tako da mislim da su "glave" igraca vec ondje...
Osijecani sigurni na tablici,mogu se slobodno uspustiti u kup natjecanje i njemu se potpuno posvetiti...bez posebnih izostanaka...nemam vise sta reci...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Fudbal - Austrija Bundesliga
19:30h Wolfsberger AC - SK Sturm Graz
Tip: 2
Kvota: 2.10
BetAtHome
Zaostala utakmica 13. kola, koja je bila započeta 27.10., ali je prekinuta posle sat vremena igranja (pri rezultatu 1:1), zbog jake kiše. Posle te utakmce, počeli su radovi na stadionu, tako da će se ova utakmica igrati u Klagenfurtu, koji je od Wolsfberga, grada iz koga je WAC, udaljen nešto manje od 50 km (tačnije 47,53 km), a od Graza oko 100 km.
Trenutno se nalaze na 6. mestu sa osvojenih 19 bodova, a u prošlom kolu su poraženi na gostovanju Nojstadu (koji je tom pobedom prekinuo niz od 4 poraza za redom), a pre toga su na svom terenu odigrali nerešeno sa Admirom. Gledajući tabelu, oni su te dve utakmice odigrali sa timovima koji se, na tabeli, nalaze ispod njih i igraju dosta loše, osvojili su samo bod, trako da mi se čini da nešto nisu baš u formi. Na ovoj utakmici neće igrati suspendovani M. Polverino (sredina, 15 ut), povređeni S. Stuckler (napadač, 10 ut) i G. Mesner (sreina, 4 ut), dok je pod znakom pitanja Jacobo (sredina 15 ut, 2 g).
Šturm iz Graza se nalazi na 4. mestu sa osvojenih 27 bodova i ima dve utakmice manje od timova koji se nalaze ispred njih. Na nekim sajtovima stoji da imaju 30 bodova, jer su računali prekinutu utakmicu u prošlom kolu na terenu Wacker Innsbruckom, gde su vodili sa 1:0, ali sam ja uzeo stanje na zvaničnom sajtu njihove Budeslige. Nalaze se u dobroj formi, nisu poraženi na poslednjih 5 utakmica, a od toga nalaze se u seriji od 3 pobede za redom (ne računajući navedenu utakmicu). Zbog toga pretpostavljam da su igrači puni samopouzdanja, volje i želje da tako i nastave.
Na ovoj utakmici neće igrati povređeni J. Samuel (sredina, 2 ut), F. Fildhofer (odbrana, 2 ut), kao i bolesni D. Bodul (napadač, 10 ut), a pod znakom pitanja je M. Dudić (odbrana, 12 ut), koji se oporavlja posle bolesti.
U prvoj utakmici u ovoj sezoni, Šturm je na svom terenu pobedio sa 4:1.
Gledajući betexplorer, dosta online kladionica je blokiralo ovu utakmicu, a oni koji , još uvek, to nisu uradili, uveliko spuštaju kvotu na pobedu Šturma, a zašto to rade ne znam. Možda zbog trenutne forme timova, a možda i zbog toga što WAC ne igra na svom terenu, a ja ću odigrati na pobedu Šturma baš zbog ta dva razloga.
1 No 1st goal NK Lokomotiva Zagreb v NK GOŠK Dubrovnik
(Next Goal)27/11/2012 None 6.00 To Run 2 No 2nd goal Shaab Ibb v Al-Baq'a
(Next Goal)27/11/2012 None 3.50 To Run 3 No 2nd goal Verl v Bochum II
(Next Goal)27/11/2012 None 7.50 To Run 4 Over 1.5 Altay v Kayseri Erciyesspor
(Alternative 1st Half Goals)27/11/2012 None 4.50 To Run 5 No 1st goal Al Wahda FC Mecca U23 v Al Ittihad Jeddah U23
(Next Goal)27/11/2012 None 3.40 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns 4 Folds 5 0.40 2.00 1,062.27
Evo uzivo, odigrao prije 10sek, sistem 4od5...
http://www.tipovi1x2.net/info/palermo-sa-b-timom-1404/
evo i od mene nestomoze se pokusat x2
SLOVAČKA: Extraliga
17:00 Skalica - Zilina 1 @1,60 ili sigurnije 1x @1,20.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Skalica trazi pobjedu za playoff!! Da bi usli u playoff treba im jos bodova trenutno imaju 37 , a 9. Trencin ima samo 8 bodova manje ! Ova utakmica idealna je da bi osigurali playoff jer igraju protiv jednog od najslabijih klubova u ligi! Nakon 2 pobjede za redom protiv Nitre i protiv Martina , ocito je da se je momčad vratila u formu i sigurno danas an domacem treneu imaju šansu za uzet nove bodove !!.
Io Sono Romanista
Dobar tip ako im igra Palfy.
Edit: Igrace, igrao je proslu protiv Martina. On im je lokomotiva...
---Chelsea Fc---
Ja idem ovako danas : Vila,Osasuna,Ajntraht,Lazio i Minhen-Paderborn gg 1.p
Kvota 70
2 sjebale, a ne izbacih vam ovaj 3od4, dobitni ccc...
1 No 1st goal Al Wahda FC Mecca U23 v Al Ittihad Jeddah U23
(Next Goal)27/11/2012 None 2.25 Won 2 No 2nd goal Shaab Ibb v Al-Baq'a
(Next Goal)27/11/2012 None 3.40 Won 3 No 2nd goal Verl v Bochum II
(Next Goal)27/11/2012 None 5.50 Lost 4 No 1st goal NK Lokomotiva Zagreb v NK GOŠK Dubrovnik
(Next Goal)27/11/2012 None 6.00 Won
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Trebles 4 1.46 5.84 400.66
Jos me nisu isplatili, dobitak je valjda oko 80 eura...
svaka ti dala![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Sanderlend-QPR GG
Brajton-Bristol siti x-1 4.70 pokusajte na tiket.
Wolves-Milvol T2 2+
Wolves bez nekoliko bitnih igraca danas i ekpia koja je u groznoj formi. Milvol suprotnost,odlicna forma bez izostanaka. Vrijedi probati.
Aberdin-Invernes GG
Aberdin jos od proslog kola bez nekolicine igraca,Invernes dobio Seltika proslo kolo. Vjerujem da obje ekipe mogu da postignu makar po jedan go.
Lazio GG
Sturm 2
QPR x2
Nije mi jasno na osnovu cega tipujete na QPR. Da ste pogledali bilo koju njihovu utakmicu, vidjeli biste o kakvom se raspadu od ekipe radi.
Kako ce Osijek da me zakopa' kukala mi majka
1 SSV Jahn Regensburg Kaiserslautern v SSV Jahn Regensburg
(Half Time Result)27/11/2012 None 1.80 To Run 2 1860 Munich 1860 Munich v Paderborn
(Half Time Result)27/11/2012 None 3.40 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Doubles 1 20.00 20.00 122.40
hanover T1 2+ 1.9
shefiela w. gg 1.6
lazzio T1 2+ 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks