Djordjevic ni na klupi.
Dobro smo prosli. Medjutim, valjalo bi da policija malo detaljnije pretresa pri ulasku na stadion, a i koja akcija protiv ovih umisljenih huligancica shto krstare po ovom gradu i prave ovakve gluposti ne bi bila na odmet.
Deserve's got nothing to do with it.
Djordjevic ni na klupi.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Organizacija je 0. Protiv San Marina su nas sa sjevera pustili nakon pola sata. Ej, čovječe. Drže te na tvom stadionu u tvom gradu po ure protiv, ponavljam, San Marina. Što se detaljnih pretresa tiče, bojim se da je to vrlo teško. Ja sam neđe ranije rekao da bi savez trebalo da ugradi video nadzor, pa ukoliko neko od "navijača" baci petardu, onda ga savez fino tuži za iznos za koji je kažnjen. Mislim da je to jedini način, pa sve da će pozorišna atmosfera bit na sjevernoj tribini. Radi se o tome da tih maloumnika ima jako malo, a ogromna većina navija fer i korektno. Samo ih treba indetifikovati. Niko ne treba, a posebno reprezentacija, da ispašta zbog takvih gnjida.
Dick Laurent is dead!
Policija nije kriva ama bas nista,jedini krivac je skejuriti Popovic ljigavi dje radi i kuso i repato i kako moze od njih neko da ocekuje da dobro i profesionalno odrade pretres i organizaciju.
Nikad vise na stadion podgorice, dok ne promjene nesto... Protiv poljaka sam stavio tacku na tu pricu.
to je to. nadam se nikad više onakvo glupiranje ka protiv poljaka neće bit na tribini. policija je već posebna priča - i protiv sanmarinaca nas držali pola sata, protiv engleza će nas puštit kad slete na ostrvo...
baš me iznenadio ovako loš skor omladinaca, nikad nismo imali ovoliko već afirmisanih igrača u ovoj kategoriji, izgleda da ipak odsustvo dvojice najboljih -đorđevića i kosovića bilo prevelik hedikep...
Objektivno, mala baza i ona takve hendikepe mora osjetit. Đorđević i Janković su bili i prošle godine u U18 selekciji, a Janković je pauzirao prve dvije zbog crvenog. I taman se vratio, povrijedi se Boljević pa uz odsustvo u Mogrenu standardnog Lagatora bilo je teško, iako sam siguran da se moglo i ovako. Kosović je tek odnedavno pozvan za U18. Baš velika šteta jer je trebalo iskoristit slabiju grupu, a možda bi u elitnoj rundi kvalifikacija bili komletni. Ova generacija sigurno nije gora od prošle, osjetno kvalitetnija od pretprošle, a od one od prije tri godine tek ne treba riječi trošit jer je razlika ogromna.
Dick Laurent is dead!
ALBANIJAUčinak naših internacionalaca proteklog vikenda (23.11.-25.11.)
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Nije bio njegov dan. Primio tri gola protiv Fljamurtarija u remiju 3:3.
Ivan Delić (Vlaznija) – Vlaznija gubila 0:3,a onda napravila veliki preokret i osvojila bod remiziravši 3:3. Delić postigao gol za 2:3.
Blažo Rajović (Fljamurtari) – Odigrao cio meč protiv Vlaznije.
AUSTRIJA
Nikola Vujadinović (Šturm Grac) -Tim iz Insbruka nastavio sa sjajnim partijama. Ovog puta savladan Vaker Insbruk 1:0, naš internacionalac odigrao perfektnih 90 minuta.
BELGIJA
Mijuško Bojović (Šarloa) – Igrao cio meč na gostovanju Brižu koji je slavio sa 1:0.
Petar Bojović (Virton) – Odigrao cio meč u pobjedi nad Sen Žilom (2:0).
Predrag Filipović (Alst) – Alst remizirao na svom terenu protiv Bu Dour Borinaža, Filipović odigrao cio meč.
BUGARSKA
Pavle Velimirović (Etar) – Odlično branio u pobjedi nad Minorom (2:0) u Kupu.
HRVATSKA
Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb) – Bećiraj zamijenjen u 85.minutu u porazu od Zagreba (0:1).
ENGLESKA
Simon Vukčević (Blekburn) – Odigrao posljednjih pet minuta u porazu od Milvola (0:2).
FRANCUSKA
Marko Baša (Lil) – Igrao svih 90 minuta u porazu od Marseja na Velodromu (0:1).
NJEMAČKA
Milorad Peković (Grojter Firt) – Zamijenjen na startu drugog poluvremena protiv Nirnberga (1:1).
MAĐARSKA
Goran Vujović (Eger) – Zamijenjen u 58.minutu utakmice protiv Haladaša koji je slavio sa 2:1.
Vladan Savić (Kečkmet) – Igrao svih 90 minuta protiv Ferencvaroša. Kečkemet na svom terenu osvojio samo bod (2:2).
Nemanja Šćekić (Beškečaba) – Ponovo jedan od najboljih u svom timu. Beškečaba grabi ga prvoj ligi. U ovom kolu slavila na gostovanju Putnoku 4:1.
Darko Pavićević (Zalaegeršeg) – Postigao gol za 2:0 i time riješio pitanje pobjednika u utakmici protiv rezervnok tima Paksija.
IZRAEL
Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) – Ušao u igru u 68.minutu u utakmici protiv imenjaka iz Akre (0:0).
ITALIJA
Mirko Vučinić (Juventus) – Odigrao cio meč protiv Milana (0:1). Propustio priliku da svom timu donese bod.
Stefan Savić (Fiorentina) – Solidno odradio posao na gostovanju Torinu (2:2).
IRAN
Radomir Đalović (Sepahan) – Zamijenjen na poluvremenu u pobjedi nad Gaharom 2:1.
JUŽNA KOREA
Dženan Radončić (Suvon) – Zamijenjen 20 minuta prije kraju. Suvon pobijedio na svom terenu ekipu Busana 2:1.
Bogdan Milić (Gvangžu) – Nezapažen u remiju protiv Daežona (1:1).
MOLDAVIJA
Miloš Krkotić (Dačija) – Zamijenio ga Stjpanović deset minuta prije kraja meča protiv Sperance. Dačija pobijedila sa 1:0.
Slaven Stjepanović (Dačija) – Odigra posljednjih desetak minuta.
POLJSKA
Miloš Dragojević (Viđev Lođ) – Nije uspio da sačuva svoju mrežu na gostovanju Legiji (0:1).
Luka Pejović (Jagelonija) – Ušao u igru u 29.minutu zbog povrede Norambuene. Jagelonija iščupala bod protiv Slaska (3:3).
PORTUGAL
Vlado Giljen (Nasional) – Sjajna partija u pobjedi nad Estorilom 1:0. Giljen ubjedljivo najbolji igrač tima iz Madeire ove sezone.
RUSIJA
Mitar Novaković (Amkar) – Amkar doživio i četvrti uzastopni poraz. Ovoga puta Anži odnio sva tri boda iz Perma (1:2). Naš reprezentativac igrao cio meč.
SRBIJA
Vladimir Volkov (Partizan) – Odigrao cio meč u pobjedi nad Smederevom 4:0.
Milan Jovanović (Crvena Zvezda) – Igrao svih 90 minuta. Zvezda trijumfovala na gostovanju Slobodi.
Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Na terenu proveo cio meč.
Milko Novaković (Javor) – Odigrao posljednjih 15 minuta u pobjedi nad Radničkim iz Niša 2:0.
Nikola Čelebić (BSK Borča) – Poslije duže pauze vratio se na teren i odigra cio meč u porazu Borčana od Jagodine 2:0.
Dražen Anđušić (BSK Borča) – U igru ušao u 78.minutu.
Luka Tiodorović (Smederevo) – Protiv Partiazana odigrao posljednjih 25 minuta.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Strijelac pobjedničog gola protiv Spartaka iz Subotice.
Petar Grbić (OFK Beograd) – Zamijenjen u 63.minutu.
Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Igrao cio meč protiv Spartaka.
Dragan Bogavac (OFK Beograd) – Odigrao svih 90 minuta.
Stefan Dabetić (Voždovac) – Izašao iz igre u 76.minutu u remiju bez golova protiv Jedinstva.
Jovan Vučinić (Čukarički) – Brđani slavili na gostovanju Kolubari 2:0. Naš mladi reprezentativac izašao iz igre minut prije kraja.
Mirko Mustur (Bežanija) – Igrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Mladenovcu 1:0.
SLOVENIJA
Nikola Nikezić (Olimpija) – Zamijenjen šest minuta prije kraja na gostovanju Rudaru. Olimpija trijumfovala 1:0.
ŠPANIJA
Andrija Delibašić (Rajo Valjekano) – Pogotkom u 90.minutu osigurao tri boda protiv Majorke. Rajo slavio 2:0.
ŠVAJCARSKA
Elsad Zverotić (Jang Bojs) – Lozana savladala Jang Bojs 2:1. Zverotić igrao cio meč, zaradio žuti karton.
Samel Šabanović (Bril) – Nasatvio sa golovima. Pogotkom u sudijskoj nadoknadi donio bod svom timu protiv YF Juventusa (1:1) .
TURSKA
Ivan Kecojević (Gaziantepspor) – Postigao gol u 58.minutu protiv Istanbula (2:1).
UKRAJINA
Saša Balić (Krivbas) – Bio starter u meču protiv Černomoreca. Krivbas poražen 2:0.
UZBEKISTAN
Ivan Bošković (Nasaf) – Postigao vodeći gol za Nasaf protiv Dinama. Nasaf slavio sa 2:1.
http://cg-fudbal.com/uinak-naih-inte...a-23-11-25-11/
Dick Laurent is dead!
mislim da bi neki Discovery ili slicna tv kuca trebala da snimi emisiju o organizaciji utakmica pod Goricom, sa policijom u glavnoj ulozi naravno![]()
kao sto smo slali neke policajce na obuke za lgbt paradu, moramo da posaljemo i neke da nedje nauce kako se upravlja sa 10tak hiljada navijaca, na stadion sa 3 i po tribine.
Uh, 5. decembra mladi protiv Srbije na gradski stadion.
Biće rata.
Bijo si poziw koi se neodbija
A to jedino ovi strucnjaci ne idu po seminara no upale sluzbeno auto i podju do Budve na kafu.
Bio sam na Roma - Milan prije 3 sezone i to mi je dovoljno bilo da vidim kako se organizuje utakmica i to je bila okarakterisana kao utakmica visokog rizika.
Karabinjeri sa heklerima i ostalom opremom, mi smo kao gostujuci navijachi chekali 40-45 minuta u svoj sektor na stadion dok se nije ispraznio i rascistila okolina stadiona (a to je 70.000 navijacha Rome) kad smo izashli napolje nisam prepoznao isto mjesto dje sam usao jer su bili podigli nekakve "barikade" oko autobusa makar 3m visoke.
To je organizacija a ne ovo palamudjenje ovih bogalja.
Da ako snimimo još jednu tuču roditelja.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
zato se kasni sa istočnom tribinom, jer se planiraju spavaonice ka u kasarnu, da mogu ostavit navijače do sjutra ujutro na stadion..
ako je utakmica u subotu, domaći navijači da ulaze u petak popodne, a izlaze u neđelju ujutro..
p.s. mada je bilo opravdano zadržavanje navijača reprezentacije na ovoj utakmici.. zamisli da su se pokačili sa ULTRASIMA iz San marina..![]()
Objavljeno: uto, 27. nov, 2012. Osvježeno: danas 11:47
Crnogorski fudbal / Svjetski fudbal
Fudbal – Kasalica želja Lila i Bordoa
Filip Kasalica (24), crnogorski fudbalski reprezentativac i krilo Crvene Zvezde, mogao bi karijeru nastaviti u Bordou ili Lilu, francuskim prvoligašima, prenijeli su jutros tamošnji mediji.
Lil, šampion Francuske za 2011. godinu, spreman je na konkretne pregovore sa Crvenom Zvezdom, najtrofejnijim srpskim timom. Bordo je od ranije zainteresovan za Crnogorca, kao i njemački prvoligaš Štutgart. Vrijednost transfera Kasalice procijenjena je na oko 1,5 miliona eura. Vihorno krilo razornog šuta, zablistao je u „vječitom derbiju“ protiv Partizana prije 10 dana, kada je u trijumfu Zvezde (3:2) zabilježio gol i asistenciju.http://www.pobjeda.me/2012/11/27/fud...lila-i-bordoa/
Dick Laurent is dead!
Kesa je on za bilo đe osim JSL... bolje da ostane.
Objavljeno: uto, 27. nov, 2012.
Svjetski fudbal
Saša Balić iskoristio šansu da se nametne u Krivbasu
Saša Balić ustalio se u prvom timu ukrajinskog Krivbasa, igra na poziciji lijevog beka, među bolje ocijenjenima, još kad bi ga ekipa malo bolje pratila…
Dugo je bio van najboljih 11. Ljetos je imao operaciju meniskusa, pa jednomjesečnu rehabilitaciju, trebalo je izboriti status prvotimca usred polusezone. Ali, iskoristio je šansu i sada je svoj na svome.
- Nije bilo lako vratiti se u formu nakon povrede. Dok su saigrači prolazili pripreme, ja sam išao na terapije, a kada sam bio spreman za igru, ekipa je igrala dosta dobro. Znao sam da sve mora da ide postepeno, radio sam i čekao priliku. Ona je stigla i – iskoristio sam je. Ispočetka sam ulazio po 10-15 minuta, ali neko vrijeme sam starter i uglavnom igram svih 90 minua – kaže Balić juče za Arenu.
Kribvas u drugom dijelu polusezone igra promjenljivo – dobije kući, izgubi na strani, ponekad remizira. Ipak, partije povremenog crnogorskog reprezentativca u konstantnom su usponu.
- Cilj mi je bio da se vratim, i skupim što više utakmica prije odlaska na odmor, kako bih za proljećnu polusezonu bio spremniji. Zadovoljan sam partijama u posljednjih pet-šest utakmica, u kojima sam nastupao u kontinuitetu. Dobro je bilo i sada protiv Černomoreca, iako smo izgubili 2:0 – rekao je lijevi bek Krivbasa.
U petak igraš protiv Šahtjora, ubjedljivo najbolje ekipe u Ukrajini. Šta je cilj, da izgubite časno?
- Može se reći – nasmijao se mladi Kotoranin. – Ekipa iz Donjecka pripada evropskom vrhu, o čemu svjedoče njene partije u grupnoj fazi Lige šampiona. U stanju je da pobijedi Čelzi i odigra neriješeno protiv Juvantusa u Torinu. Šta onda da pričam o našim šansama? Naravno, potrudićemo se da što skuplje prodamo kažu, ali ne treba da napominjem koliko nas čeka težak posao. Neće mi faliti motiva, to je sigurno – dodao je.
Kakvi su ti planovi?
- Lijepo mi je u Krivbasu. Ovdje imam još tri godine ugovora i najvjerovatnije ću ostati do kraja sezone. Igramo bez nekog pristiska, sa ciljem da što prije obezbijedimo opstanak. Trenutno smo 10. na tabeli, ali možemo bolje. Proljeće vidim i kao odskočnu dasku za veći klub, bilo u Ukrajini ili vani. Prave stvari tek slijede – zaključio je povremeni crnogorski reprezentativac.http://www.pobjeda.me/2012/11/27/sas...ne-u-krivbasu/
Dick Laurent is dead!
Ja sam vazda za to da se Balic zove kao rezerva na toj poziciji, makar prije magarca Bozovica ili Pejovica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks