Pa shto cemo ako je sipao 10 e , Sale ?
Stvarno katastrofa... Stravichna scena na pumpi !
ne poznajem ovog lika sa dzipom, ali sto je strasno 10e ako je sipao???
a jedno 70% mudovina sa foruma koji se bukaju oko ovih gluposti, konstantno gori lampica od goriva.![]()
Pa shto cemo ako je sipao 10 e , Sale ?
Stvarno katastrofa... Stravichna scena na pumpi !
i ja sipam 20 koje mi traju 20 dana. sipala bi ja i 50 no mi ne može stat.
Ne moze da ti stane? Hmmm
Mozda vozi tesla volt...![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja sipam 3 eura, mozda neko i sljocne pa izbaci.
Eto čime se ljudi bave, umjesto da rade nešto korisno, npr. srede internet, daju bolje kanale na extra tv...
Bijo si poziw koi se neodbija
10 eura ....taman za 4-5 krugova Njegosevom i Bokeskom.....svi ce nas vidjet jer cemo spustit prozore....stacemo da se javimo nekome ispred Kaktusa dok neko iza ne pocne da svira i tako svu paznju usmjeri u nas...tj.budemo vidjeni....necemo nidje pit' pice jer bi to bilo bacanje para a i morali bi trazit parking dalje od centra,sto,samim tim i nije svrha naseg izlaska....
Tipicni Zagoricki "izlazak" petkom.
Sale,jesam li potrefio poentu![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
A ne brate jer ne znam kome ONO auto moze bit za šminkerisanje, grdnije ne može bit, no je kao ovo što trile veli - ĐIP MERCEDES
Iznenadio me Sale, pravo da vi recem.
Sale je htio da kaze da je za tih 10 eura moga da uplati 2 mjeseca arenu i HBO paket i da uziva kuci 24h....on je samo to zadovoljstvo htio da uporedi sa voznjom ml-om od 1 dana kroz pg. eto.
p.s arena HD - momak vjerovatno ima optikui skinutu aplikaciju za iphone HBO GO.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vodi li neko evidenciju o cijenama goriva kroz istoriju? Ima li neko sve cijene goriva od, npr, ove i prosle godine?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Ja bi volio da vozim ML-a i da sipam 10 eura u njega nego sto vozim ovo sto vozim i sipam 20 eura.. :/
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Hahahaha. Pa prelistaj 135 strana. Dobar si mu savjet dao![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
bogami ne treba nam nikakva istorija...do ljeta ce ladno doc na 2e.
Ma da, kako je krenulo...samo ne znam do kojeg ljeta...
TAKUMI
Ova prica o cijeni 2e za 1l goriva me podsjeca na pricu o smaku svijeta. Svako malo najavljuju, a evo nas jos dje smo![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
sprdali su se tako kad su najavljivali da ce bit euro![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks