Kud će veća neljubaznost od te.
Kud će veća neljubaznost od te.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To sto ovih sat vremena evo teku vec 13x po sat vremena...
Tj tek je proslo 13 minuta.
Ajde jadan mrdni malo ocu da idem da rucam, u bioskop i da spavam! -.-
@goozica, a doc cu ja da ti okitim, ionako necu sebe kitit e necu doma bit...![]()
Drzava, lopovi, t-com, kapitalizam, extra tv, extra trio, paketi, poklon putovanja, strimovi, Arene, linkovi, dijagrami, sport klub, kablovska, komsija Djordje, sopcast, internet, kompjuter, t-com opet, dormeo, jos jednom t-com, sifre, programi, raspored, nedelja.
Jbg brate, barem te stomak ne boli od ponoci, da ne idem dalje![]()
da dodam takodje..ponedjeljak..
all is worthwhile if the soul is not small .
Kad svako jutro moram da ozivljavam wireless po kuci pi
dva i dva su tri
Kad ti dodje švalerka cijeli komšiluk zna... a kad ti obiju stan, niko ništa nije vidio, niko ništa ne zna...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Nervira me shto nekad nesvjesno zapotavljam neke ljude....ili kako vec drugachije to da nazovem...
Ne cinim to namjerno...nikad namjerno...Prosto se tako naslozhi situacija da svaki put kad me zovu ili pishu...ja ne mogu da se javim.
Da ne povjerujesh!
Nervira me sto se ujutro ne mogu razbudit. Zvoni mi sat, samo ga cusnem i otucem jos 2 sata preko toga. Uglavnom dizem se u podne i onda mi je sva rabota za tuki goli. Pih.
Uf, pričaj mi o tome.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Aaa.. Već viđeno.
The more things change, the more they stay the same.
TV PINK :tongue:
kocka, jebena kocka.
Anonimni sa cdm-a...a sto je ono brate mili...
1993-2020
Kuća mi je puna komaraca.U decembar.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kreteni koji biju djevojke
udarite na nekog sebi ravnog, debilčine.
http://sandrakravitz.com/2012/11/ne-...je-nad-zenama/
"Od početka 2012 u Srbiji je čak 29 žena ubijeno rukom svojih bivših ili sadašnjih partnera"
!!!!!!!!!
Last edited by Miss_Lucifer; 28-11-12 at 14:25.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Ne znam dal je gore da su mi dali otkaz i rekli ne radis vise, ili to sto su mi rekli da su prioritet stalno zaposljeni radnici (koji inace vole da otkazuju svoje smjene i da ne dolaze na posa) a ne mi koji nijesmo prijavljeni i kojima blago receno zavisi zivot od tog posa, pa smo na STEND BAJ... -.-
Idem da skocim s mosta.
Zbog posla da skocis s mosta??? Ne sprdaj se. Kad jedan posao izgubis to je samo znak da se to moralo desiti jer drugacije ne bi nasla jos mnogo bolji i bolje placen
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks