Svi uslovi danas na strani MUBUDALE, i opet nista.
Uff....ne mogu da napisem da je kraj!
NAJVECI, opet je objasnio. Razvalio Britnija kao bebu. Opet je pokazao i dokazao da mu niko nije ni do koljena.
TAKUMI
Svi uslovi danas na strani MUBUDALE, i opet nista.
TAKUMI
Samo se on zalio na krhotine, kakav ciganin
MABUDALA najveci gubitnik u istoriji F1.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Aj sa srecom
![]()
Niko Rozberg ima 93 a Shumaher 49 bodova, vidimo kako je objasnio.
Kako mi je zao hulkenberga aoooo,navijao sam da on pobijedi.
Vetelu svaka cast kako je vozio posle onog udesa za par krugova vec stigao na 10tomjesto,ali sto je masa zagradio Webera kako bi omogucio alonsu da ih oboje oplete ...stw je dbr odradio posao za ferari kasnije cuvao bulju onom suludnjaku,a i danas je bio mnogo brzi od njega
Kimi posle onoga vrhunskog preticanja sumija otisao u otkrivanju skrivenih djelova staze
Uglavnom zavrsio je treci sto je izuzetno dobar rezultat za povratnika
Bio je, i ostace NAJVECI .
Hvala za SVE !!!!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Defenitivno RB ima nadmocan bolid, sve u svemu cestitke Vetelu.
Da je iole bolji vozac osvojio bi titulu sa tim Lotusom. Fetel i Alonso bi osvojili titulu da su cijele sezone imali takav paket. O NAJVECEM i da ne pricam. Ovako se dize u nebesa a nije nista posebno uradio.
Mogao bi NAJVECI da se vrati 2014. u F1, u RB. Isto tako vjerujem da ce se Lusi vratiti u Meklaren posle naredne sezone. I Vitmars je rekao da je vrlo vjerovatno.
E kako mi je milo zbog ovoga Alooooooonsa! Pa sou! *****ski sejfti kar je zajebao trku. Zao mi Hulkenberga totalno! Zao mi i Kobajasija.
Cak mi je zao i Sumahera sto odlazi. Opet. Doduse zasluzeno.
Zao mi je i Hamiltona. On i Baton su me obradovali u startu sa par strasnih krugova. Krivo mi je sto zavrsi tu pricu sa Meklarenom na podijumu.
Hulkenberg-Hamilton-Masa-Kobajasi-Kimi-Sumi [idealan ishod] Ostali sto god 'oce.
Al postovanje za Fetela iako je premrzan! Odvozio ga je na nivou.
Masa mrco place jer mu ne daju pred svojom publikom da pobijedi al...jbg, sam je kriv.
Last edited by dub_c; 25-11-12 at 18:30.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sace doc' neko i rec' da Ferari nije nista posebno, cak je i FI bolja :mrgreen:
Masa je bio masu brzi, koliko pehova i za njega i opet bi bio ispred njega u normalnim okolnostima. Malo Alonso kad se lomi podsjeca na Vebera. Veber dok nema ugovor je pakleno brz, cesto i bolji od Fetela, cim ga dobije postaje boli*****
Sa ovakvom kramom na samo 3 boda od titule uz 2. izbacivanja od strane RB-ovih sluga-to moze samo vanzemaljski vozac.
Pucao je pod pritiskom zadnje dvije trke,ali se "vracao" kad su ga svi otpisali.
Sto se Schumachera tice,bolje sto se povlaci.Doslo je vrijeme da se sklanja s' puta slinavom Vettelu,i da mu se supka da bi bio u kadru.
Ej bre,sklanja se PO KISI Vetelu WTF???
On,koji je znao da izgura pola grida...
I danas se vidjelo kakav je ko vozac, neko zavrsava sa kantom na 7. a neko ide nekim sporednim(zatvorenim) putevima. A da, to je zato sto je on kralj buahahahahaahah
Lotus na pcoetku najbolji paket, najbrzi Meklaren ali Lotus najbolji paket i nista nisu uradili sa takvom masinom od bolida, na trci su cesto imali najbolji tempo ali dzaba kad nisu imali klase za volanom.
A ti bistrino mlatinjas odje o nekakvom velikom famoznom Shumaheru koji tri godine nije pokaza nista no se djeca sa njim sprdaju. Da je kakva velicina kao sto pricate sigurno bi osvojio jos koju titulu ili bio na dosta podijuma ali statistika govori da je Shumaher ukupno osvoji za 3 godine 197 bodova a Rozberg 324 boda.
Ferari sad zavrsi na 2 i 3 mjesto to dovoljno govori kakav je ferari,po meni je ferrari treci bolid u gridu kad se sve sabere iako je osvoio drugo mjesto u generalnom plasmanu
Pa sve ti je jasno, uopste nije izvlacen maksimum iz tog bolida i ima toliko bodova. Taj bolid das nekoj masini od vozaca i uzima titulu ove godine posto su se RB i Ferari masu trazili, a Meklaren se samubio standardno, mada je i Luis debil. Svidjalo ti se ili ne u prvom dijelu sampinata Lotus je imao najbolji paket, na koliko su trka pobijedili?
A Shumaher se fino sklonio Vetelu a sto ne propusti Kobajasija tako , no to su Njemacka sranja odnosno to je cool kada se desi to sa Shumaherom a kada Masa radi za klubskog kolegu onda je nepravda A Shumaher nije klubski kolega i slicni.
U prve par trka su bili dobri,a sta je bilo nakon toga?Eto Weber ima mnogo bolji auto od lotusa pa sta je sa njim?Mercedes kod batona je radi bez problema pa dje on zavrsi na kraj?Prica ti veze nema,ali ono bas.
S tobom se necu dalje raspravljat i gubit vrijeme jer tvoji postovi prelaze granice normalne osobe,jer toliko gluposti u minu odvalis da to niko ne moze vise pohvatat.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks