A sta oni u stvari provjeravaju?ili ti samo daju tu potvrdu?
Mislim da je 10-15 eura.
TAKUMI
A sta oni u stvari provjeravaju?ili ti samo daju tu potvrdu?
Da li je cep tamo gdje treba da bude, da li su crijeva pricvrscena kako treba, ima li selne, pusta li dje...
TAKUMI
A ne sprdajte se ljudi, kidam glavu da 90% ovih "zakona" je pusiona, kao i uvijek niti to mogu sprovesti niti ce se truditi, bez ako se neka havarija ne desi pa im prifali para pa po nama lagano
Zavisi od drzave.
TAKUMI
Ja popih jedno dizanje. Pauk mi ga digao.
Ako se na slikama bude vidjelo da sam napravio gresku, najbolja solucija mi je da platim 85e?
Jer je za usluge pauka 65 a za nepropisno parkiranje 20e.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja sam mislio da je kolona 2 auta... da posle prvoga moras da se vratis u traku pa onda sledeceg.
dub...najbolje ti je platiti odmah jer ako odes na sud kazna za parkiranje ti ide x3=60+65 za usluge pauka+sudske troskove,ne sjecam se koliko su oni uglavnom oko 140e te ispada...a bices 100% kriv jer imaju tvoje fotke dje sta i kako su te podigli
tako da idi plati da ne bude gore
kolona je 3 auta,znaci 2 mozes preteci i to je tako...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
jeste jeste, bilo je skoro na tv vijesti, neki saobraćajac je objašnjavao, pretičeš dva vozila i obavezan si da se vratiš u svoju traku, onda možeš opet da pretičeš ako uslovi na putu to dozvoljavaju, dva po dva i tako![]()
Ma jok..nisu vazda u pravu
Mom ocu su digli na parking and1 ...vjerovali ili ne. Vjerovatno je gazdi smetalo sto nije gost lokala a tu se parkirao.
I na kraju u sustini, na sudu je utvrdjeno da je totalno bespravno dignut. I centa za nista nije dao..
Sent from my Samsung Galaxy SIII
ali ako si se pogresno parkirao onda nema sta traziti
kada je bila ta poslednja izmjena zakona? prije 2-3 mjeseca?
Ja kad sam ucio, bilo je da je kolona sve sto ima vise od dva vozila zaredom, ali ne i dva vozila.
Nego, sto koji matrak ne podjele vozacima koji imaju vise od 10 godina vozacku papire sa izmjenama zakona; jer ovo trzanje sta vazi a sta ne vazi je idiotski.
A ja cu da ih pitam za zimske gume, kako su im se pokazale po primorju, dok vozim u majci kratkih rukava...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Jedini zastupam, nazalost. I nije teorija nego definicija. Jedini sam zastupao mnogo toga pa kad napisu prijavu onda mi salju na pm - a brate bio si u pravuuuuu. Vidi, imas Uredbe i podzakonske akte, i povrh svega Sluzbeni list pa nadji izmijenjenu definicije- kolona vozila. A sto se Zakona tice, to je cisto basic part. Pa nadjes dio koji kaze da se po stavu tom i tom, iz clana tog i tog postupa po aktivnostima definisanim u Uredbi ili npr. nekom drugom pravno vazecem dokumentu. Kad bih bio tako dokon da trazim po dokumentima da bih tebi nesto dokazao, stvarno... Pitaj policajca, najlakse ti je i imas informaciju iz prve ruke.
Ukratko, samo sam rekao, pretekni pa evo bicemo tu kolega i da vidimo kako ces proci. Samo se "bojim" da ces proci isto kao i ja kad sam saznao sve ovo gore navedeno. Srecom, bili su normalni neki ljudi pa mi ostavise vozacku.
Dva vozila se ne smiju preteci, samo jedno...
kad sam ja polagao,davno doduse bilo je 2 mozes 3 ne.prije 2-3 mjeseca sam pitao policajca koji mi je to potvrdio...e sad 100 ljudi 100 cudi,100 zena 200 sisa![]()
Gleda se i rastojanje izmedju auta kad pretices kolonu....inace 2 kola nije kolona 100%![]()
Sto ti moze nadlezno lice u slucaju da te ufati radar a ti kod sebe nemas vozacku? tj imas je al kazes da je nemas?
Moze samo da ti napise kaznu za nenosenje dokumenata a vozacka ostaje kod tebe.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks