to je to... dok je sutjeska svakog dobijala redom, i prva bila, prvenstvo je regularno. sad kad je dosao preokret na vrhu tabele, odmah je namjestanje u pitanju.
e kakva propast od lige... sutjeska sa omladincima izasla na unaprijed prodat mec a nesrecnik iz zete na takvom mecu dobija crveni karton...
ovima penal u 95ti se svira... mogu mislit sta je to bilo... vjerovatno je pogledom igrac mladosti pokosio nekog iz buducnosti pa se tu ipak mora svirat penal...
AJMO CRNA GORO !!!
to je to... dok je sutjeska svakog dobijala redom, i prva bila, prvenstvo je regularno. sad kad je dosao preokret na vrhu tabele, odmah je namjestanje u pitanju.
je li ko gledao od vas mec buducnosti da kaze jel bio regularan taj penal il ne ?
AJMO CRNA GORO !!!
Jeste, sigurno.
Slazem se.
Nije bio penal nego dva. Prvi je sudija propustio da svira. Kod drugoga se igraci Mladosti ni sekunda nisu bunili nego su slavili jer je sviran samo penal i zuti. Penal je bio u 91. minut ali neka bude da je 98. zbog vremenske razlike Niksic-Podgorica.
umuntu ngumuntu ngabantu
Bravo Mornar! Da nam je MRŠ bio trener od početka bili bi prvi![]()
Prelos ovaj gradski derbi bijase...Buducnost ocajna danas,pogotovo u prvo poluvrijeme..Penal cist ka' suza,nema price..
A golman Mladosti bi treba jedno 2 sata dnevno da vjezba ona ispucavanja,jer mu bas ne idu..
Fala ti Cele.
2 cista penala su bila za buducnost.Cetkovic je napravio jedan u 88. min i posto se zacudio zasto ga sudija nije svirao,morao je josjedan u 91.min,bez ikakve potrebe,ali cisti penal.
Ne gledajmoo mi samo tu,gledajmo sta se radilo i u Zetu i u Nk i u Bar,pai u Bp dje lovcen igra sa djecom.
Ovo je najsramotnija liga na svijet!
1908.
Sad viđeh penal. Sramno kako je Ćetković napravio penal. Pljunuo bih ga da sam mu saigrač.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pozdrav sa liderske pozicije!a jos mi je milije kad uvatim na kladionicu namjestenu utakmicu odigranu u zeti
![]()
Onaj penal je toliko čist koliko glupo napravljen.
Dick Laurent is dead!
Aha, kako ne, sa još 4 5 mečeva minimum.
I to te 2 ure možda.
Bijo si poziw koi se neodbija
Mozemo li ove godine i prvenstvo i kup,je li previse?![]()
Navedi konkretno koje su to 'dje oces' kladionice, prosvjetli nas koji barem nekad udjemo u kladionicu, pa ne znamo sta moze i dje moze.
Penal za buducnost cist da cistiji ne moze biti. Nacin na koji je napravljen je, recimo, sraman. Za Sutjesku se znalo sve oko meca sa Zetom, tako da je bespotrebno komentarisati. Ali ako se uprava, igraci, navijaci buducnosti zadovoljavaju ovakvom igrom, i ovakvim pobjedama, onda im eto prvo mjesto, zasluzili su ga.
http://www.vijesti.me/sport/korac-sk...-clanak-101982
jel ih sramota da ovako pisu i da niko od tih prisutnih novinara na konferenciji ne postavi bar jedno pitanje i izrazi sumnju da je utakmica bila namjestena, kad je pola CG znalo da je namjesteno...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks