dobi Siena uz dosta muke.. Moze li Sociedad do pobjede ?
rijetko pišem ođe,samo pratim predloge i informacije (ovim putem hvala Kotoraninu mnogo puta sam zbog njega dobio)
al samo da pitam jel sigurno to da će Sutjeska igrat sa omladincima to sam pročitao neđe al izgubih taj post u moru ovih teorema o tome kako najbolje zajebat kladionicu
eh jbg,dobih noćas 50e pa rekoh da probam sa 20e dubl to i Wolfsburg..šteta
dodjose tri dobre kecine danas: st etienne, red star i caen.. medjutim jedino ovaj red star ispostovah. nekako nevolim mnogo francuza da igram, pogotovo kad su fixevi u pitanju
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mogući sastav Sutjeske (4-5-1): Marko Radović – Igor Ćuković, Nikola Stijepović, Srđan Bečelić, Petar Perošević – Jovan Nikolić, Baćo Nikolić, Stefan Stefanović, Andrija Pejović, Darko Karadžić – Đorđe Šušnjar.
Od ovih igraca samo prva trojica sa spiska su tehnicki omladinci, inace od prosle godine igraju za prvi tim Sutjeske, golman je rezervni zato sto Janjusevic ima nagomilane zute kartone, ostali su vise-manje standardni, mada bih ja izbjegavao ovu utakmicu, inace je vec uklonjena iz ponude vecine kladionica, vidim.
Ja sam igrao ovaj sistem ali ne sa jednim istim parom nego u terminima i ne X nego kvotu 1.6 iz 1-1 (2.50 kv)...nema nervoze cekanja cijele nedelje da igras isti par i vjerovatnoca je veca da se nece uci u neki neizdrzljivi minus(bar ja tako mislim)...i da potpuno se slazem da se moze cupkat po malo od kladionice ako je covjek strpljiv i stalozen sto nas vecina nismo...ja prvi....
zadnje kolo brazilske serie B:
19:20 vitoria vs ceara - 1 (1.40) - domacinima treba pobjeda, jer u slucaju da odigraju nejreseno ili izgube rizikuju da izgube (pod uslovom da sao caetano dobije) rizikuju da izgube mjesto koje vodi u prvu ligu.
19:20 guratingueta vs barueri - 1 (1.45) - domacinima trebaju sva tri boda iz ove utakmice, jer uz malo srece mogu da izbjegnu ispadanje iz druge lige. stanje u dnu je trenutno ovako:
15. Bragantino 37 11 8 18 42:53 41
16. Guarani 37 10 11 16 35:45 41
------------------------------------------
17. Guaratingueta 37 12 4 21 39:62 40
18. CRB 37 11 6 20 43:65 39
19. Ipatinga 37 8 7 22 37:70 31
20. Barueri 37 7 9 21 37:67 30
e sada, bragantino ce vjerovatno da dobije bou, zato sto boa nije ugrozena, tako da nema za sta da igra.
Guaratingueta treba da igra za pobjedu jer Guarini igra tezak mec sa ekipom koja ima (iako minimalnu) sansu da uzme to 4-o mjesto koje vodi u prvu ligu. Uz malo srece Guratingueta bi mogla da izbori opstanak u ligi.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Everton 1
Grbalj 0 - 2
Palermo DFX
Sto mislite o ovome i predlozite koji fiks :d
DObih i ja 50esa 2e
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
da si igrao znao bi kako moze da se pogrijesi.....kao prvo uplatis na jednu na drugu se promijeni kvota....poniste ti na jednu uplatu jer su 'ocigledno pogrijesili kvotu' ....ne znas koliki je limit za tu igru na odredjenu kladionicu.....prihvate ti djelimicno ulog.....itd gomilu zajebancija na koje ne mozes da utices.....ako sve ide glatko moze se zaradit(mada pitanje koliko) ali je to veliki posao i moras imat dosta para da krenes.....a ako jednom falis dugo ti treba da vratis taj gubitak.....
14:00h Ahen-Osnabrik 2 (2,00)
Najslabi tim u ligi docekuje jedan od najaci timova u 3 ligi i konkurenta za ulazak u "cvajte" ligu.Ahen bez nekoliko prvotimca sutra ,vredi probati na tiket.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ovo pocinje u 11 ,ja vjerovatno necu stic da uplatim ali primamljiva je kvota na 1 5,5 a na 1x 2,3...
Lici mi da igraju 3 za 3![]()
AEK - Levadiakos 1 2.00
belchatow-lechia ki2 2.2
poslednja ekipa lige sa nizom od cetiri poraza, protiv petoplasirane ekipe koju dobra igra u gostima drzi blizu vrha tabele
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks