danas vidjeh kako je momak iz pick up-a vadio svu moguću opremu...
Po danu sam pozdravio drugara koji ide za CT? Zamsetala su mu moja svijetla po danu?
Mogao bih da se žalim na uznemiravanje službenog lica. Da ima nešto protiv mene.
Sa druge strane ako nemaš zimske gume, prslu, prvu pomoć, i ostale zafrkancije, onda budeš kao mače malo, predeš pred njima rrr, rrrrr,rrr
danas vidjeh kako je momak iz pick up-a vadio svu moguću opremu...
Blicanje nije kaznjivo.
TAKUMI
Ne može da mu piše ometanje, jer je pozdravio druga iz drugog smjera. Namjera nije dokaziva.
E sad što će 99% pandura da ti traži rezervnu sijalicu za maglenku ako mu kažeš da si se javio drugu, to je druga stvar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ako je njima ćef da ti napišu kaznu, napisaće ti je..
Vazda mogu nać nešto..
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Njima je sigurno interesantno a i korisno da svakom napisu prijavu, ali ne moze to tako.
Sto bi mi napisao prijavu ako sam 100% ispravan?
TAKUMI
Već sam negdje ranije pisao, ovo ljeto su me zaustavili preko dana zbog blicanja, i sam policajac mi je rekao kako će od nove godine biti kažnjivo blicanje, bio je baš popizdio, i htjeo je da mi piše kaznu jer mi je šara na ljetnje gume (na 40 stepeni napolju) ispod 4 mm... Na kraju je ipak odustao nekako...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
http://www.upravapolicije.com/index....=336&jezik=lat
evo Zakon pa ga procitajte![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja ne znam zasto se toliko opterecujete oko ovih kazni?
Zivite zivot koji nije fer, u svijetu koji nije fer.
Sto se prije pomirite sa tim, kupite akusticnu gitaru, isplete vijenac od bijelih rada, smotate dzoint i nedje na neki proplanak duvate i svirate, bolje ce biti za vas i vase zivce.
Udahnite duboko.
Udahnite zivot.
Odnosno THC![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ovo mi ni u prošlom zakonu nije bilo jasno, a vidim da je i u novom:
"Član 43.
Vozae koji je vozilom ušao u raskrsnicu na kojoj je saobraeaj regulisan semaforom može da
napušti raskrsnicu ne čekajući da svjetlosnim saobraeajnim znakom saobraeaj bude otvoren u pravcu
kojim namjerava da produži kretanje, pod uslovom da propušti sve učesnike u saobraeaju koji se kreou
pravcem u kome je saobraeaj otvoren."
Znači li to da mogu proći polagano kroz raskrsnicu kroz crveno ako niko nema iz smjerova gdje je zeleno svijetlo (lijevo i desno)?
evo u zakonu jedno a u praksi drugo..
Saobradajna dozvola i registraciona naljepnica izdaju se sa rokom vazenja od jedne godine...
tako sto ne traje 365 dana no 5-6 dana manje. jer ti na saobracajnoj pise datum kad si je predao a ne kad ti je oni daju.
"Vozač je dužan da, ako time ne ometa bezbjednost saobraćaja, sa kolovoza ukloni i predmete na koje naiđe u toku vožnje"
Hahahaha bas me interesuje ko ce ovo uradit
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pa o tome se i radi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks