sajla je plasticna vjerovatno...ali lagano vuce bez problema jer ima veliki broj niti...
sajla je plasticna vjerovatno...ali lagano vuce bez problema jer ima veliki broj niti...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
da, čuo sam da su došli sa JFK u Gintaš da kupe nekoliko da vuku Boinge
She is only here to annoy herself!
ja ti rekoh iz izkustva...mada si ti faca pa sve znas...
ne kažem da ne može da povuče, ali šta ako se otkači u sred vožnje?
Zakočiš?
znas kakve su ove servo kocnice sa ugasenim motorom?![]()
Tvrde. Voziš sporije ili zoveš šlep službu.
Ada oprema za 80 ljudi je obavezna. Nemaju namkeru da je koriste već samo za pokazivanje...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Postoji li oprema za 1 euro?
TAKUMI
Evo i ja popih danas kaznu,zbog nepropisnog parkiranja....+ sam zbog svog ponasanja dobio opomenu i bio na razgovor na posa zbog toga a i mislim da sam mozda slomio prst na desnu ruku.....bravo meni bravo meni...
dje si se bio parkira?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ma istovarao sam robu(pokusao),a stao sam u ulicu slobode dje su diplomate,stojao sam citavih 20 sec dok komunalci nisu dosli...
ispred carina onamo tj trendija ?
Originally Posted by my name is ...
prije tri sata ja sa cetinja i tu pored panorame standardno policija, ja ih prodjoh i nailazi auto ja mu blicnuh, takodje posle one krivine bllicnuh jos par njih kad na ulaz u PG oni rotaciju upalise i zaustavise me. Buc 30e je kazna za blendovanje. No bijase normalan momak pa mi oprosti jer ovaj jedan ludak iz suprotnog je upalio svijetla tek kad sam mu blendovao a mrak taman pao. Normalan covjek, sreca te na njega naleceh
josh malo pa cete i gace skidat...
drzih ih stari sa obije ruke...ne daj se
kako ga je nasamario...i jos ga pustio a on sav srecan![]()
Vjeruj mi stari da je htio imao je sto sta napisat, nisam bas blizak sa pollicijom u tom smislu da znam zakon o saobracaju. Imao je odmah jos dvije stavke da napise i to mi je i sam rekao. A i ja cu se potrudit da saznam da li je ima sta da napise. Ne zalijecite se sa umotvorinama polako....
ajde reci sta je htio da ti pise? to za blicanje ne moze da ti pise po nasem zakonu da znas![]()
vjerovatno pojas nije vezao...
moze da mu pise "ometanje sluzbenog lica"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks