Ja uplatih milan jako i milan i psg.... sto tako..predlagah na topic ls milan 2 ili x2 sa masu para...
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Ja uplatih milan jako i milan i psg.... sto tako..predlagah na topic ls milan 2 ili x2 sa masu para...
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Zenit me zakopao za sva vreemena.. strefim Milan x2,Arsenal 1 i cekao bi sad U.Espanola 1x .. pi
isto tako me zakopao Nacional Asuncion x2... ja ne vjerujem ovo.. opet po 1 tim.. opet sam baksuz zakacio..
Kuku sve dodje nocas,dje ja stavih Real 3+ pas mi jeba mater
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ko nije noćas dobio nek bataljuje kladionicu, ukljucujući i mene
†![]()
Imam osjecaj da ce danas bit rokacina na ovu ligu evrope ahahahhaah
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Haha![]()
meni radnica slucajno stavi milan drugo GG,porto d2+,ali nece city da ispostuje 1. :mrgreen:
Juce je stvarno bio bogovski dan!
Samo zenit podbacio!
p.s. ko sebe smatra za nekog "ozbiljnog kladionicara" a nije iskoristio poklon godine (decenije) milan 2 na kvotu 2,50 nek batali slobodno kladjenje!![]()
samo zenit kojeg je svako igrao
Hannover - Twente
TIP: 3+
KVOTA: 1,60
--------------------------------------------
Club Brugge - Bordeaux
TIP: GG
KVOTA: 1,80
-------------------------------
Rubin Kazan - Inter
TIP: GG
KVOTA: 1,75
------------------------------
Dvije analize!
ANALIZA 1
Liga Evrope
Liverpool vs Young Boys
Nedovoljno dobri
Mislim da je Liveropol ocajna ekipa. Brandon Rogers nije los trener, ali igraci su veoma losi. Jedino su Louis Suarez i eventualno neki mladji igraci dostojni reprezentovanja ove ekipe. Rogers zna da raspolaze losim igracima i uspeo da je napravi jednostavnu taktiku za njih. Njihova odbrana je prilicno nestabilna, igraci sredi
ne terena nemaju kreativnost dok su napadaci neefikasni. Iako su prethodnog vikenda pobedili Wigan 3:0, igra koju su pokazali nije zadovoljavajuca.
Napadacka ekipa
Young Boys je ofanzivno orijentisana ekipa koja igra hrabro. Na poslednjem mecu protiv Udinesea su postigli 3 gola i napadac Bobadilla je pokazao zavidnu formu. Sada imaju samo jednu mogucnost, a to je da pokusaju da iznenadjujucom pobedom proti Liverpoola izbore plasman u narednu rundu. Ukoliko su uspeli da pobede u Udinama, mislim da mogu i u Liverpoolu.
Otvorena utakmica
Ova dva tima imaju isti broj bodova. U Svajcarskoj je Liverpool pokazao da su njihovi rezervisti sposobni da postizu golove. Ove ekipe moraju da igraju na pobedu ako imaju za cilj plasman u narednu rundu. Mislim da ce bobadilla barem jednom postici gol protiv Liverpoola, a nece biti iznenadjenje ako rezultat bude slican onom iz Svajcarske.
Prva utakmica:
Young Boys - Liverpool 3-5
TIP: 3+
KVOTA: 1,70
------------------------------------------------------------
ANALIZA 2:
ULEB Euroleague
Barcelona vs Lietuvos Rytas
Odlicna odbrana
Na poslednjem mecu pred svojim navijacima u Euroligi Barca je na svom terenu pobedila PArtizan rezultatom 85:82. Oni su protiv CSKA i Brosea pokazali odlicnu igru u odbrani posto su obe ekipe postigle manje od 70 poenda. Nakon meca protiv Partizana trener je bio nezadovoljan i izjavio je da njegovi igraci na svakom mecu mo
raju da pruze svoj maksimum. Na ovom mecu su apsolutni favoriti i verujem da ce njihova odbrana ponovo biti na visini zadatka, odnosno da nece dozvoliti vise od 65 poena.
Znaju da su im sanse male
Ekipa Lietuvosa zna da su im sanse da naprave iznenadjenje minimalne. Oni su samo na dva meca Eurolige uspeli da postignu vise od 70 poena, dok su na prvom mecu protiv Barce na svom terenu postigli samo 49. Oni ce se boriti sa Partizanom i Broseom boriti za poslednje mesto koje vodi u narednu rundu i jedini cilj na ovom mecu im je da izgube sto manjom razlikom. Njihov plan ce biti da igraju na sto duze napade i da maksimalno uspore igru.
Malo poena
Barcelona ce na ovom mecu verovatno imati isti pristup kao i kada su se ove ekipe prvi put susrele. Odbrana domacih ce odraiti posao kako trena i ponovo cemo videti mec sa malim brojem poena.
TIP: (145,5) UNDER
KVOTA: 1,85
Odigrao bih danas
Anži 1
Rubin 1
i još dva para bih dodao, samo ne znam koja![]()
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Kazan - Inter 1 @ 2,15 (SBBET.ME)
STAKE:4/10
Gosti danas nece biti bez sledecih igraca:Guarina,Sneijdera,Chivua,Mudingayia i Obia koji su povrijedjeni dok trener Stramaccioni odlucio da odmori neke igrace tako da nece igrati ni:Handanovic,Nagatomo,Samuel,Cambiasso Alvarez,Millito i Casano.Rubin se nalazi u dobroj formi od 6 uzastopnih pobjeda.U prvom mecu Inter se izvukao jer je izjednacio u 90-tom minutu.Danas ce najvjerovatnije istrcati njihov najaci sastav i ja u ovakvoj situaciji ne vidim nista osim pobjede domacina.
Zasto Rubin? Mislite da ce Inter tek tako da prepusti prvu poziciju njima?
Ovo ce doci isto kao BATE i Zenit![]()
![]()
![]()
Meni je to x. Ili makar ppx
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
liga evrope 1+ prvo![]()
Inter je jedno,da izvinete, ***** od ekipe....Zato cu ga igrati 1x i nadam se da ce izgubiti.Zaista im nece igrati vecina standardnih igrača...
19.00h Sparta Prag – Lion GG
19.00h Lacio – Totenhem GG
19.00h Videoton – Genk 3+
21.05h Liverpul – Jang Bojs 3+
21.05h Njukastl – Maritimo Tim1 2+
19.00 Rosenborg – Rapid W. 3+
19.00h Shmona – Atl.Bilbao 3+
Rubin 1x
Bazel 1
"The past cannot be changed, the future is still in your power."
PSV 1 i 3+
Molde GG
Mgladbah 1
Stutgart X2
Bordo X2
Liverpul 1
Bazel 1X
Anzi GG
Rubin GG
kvota 46,57
Anzi GG
Genk X
Bazel 1
Liverpul 1
Akademika X
Marsej 1
PSV 1
kvota 147,73
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Tip dana:
NFL
Detroit Lions - Houston Texans 2 (1.65)
Lacio - Totenhem 1 i 4+ (7.00)
Hanover - Tvente 1 i 4+ (4.10)
Academica Coimbra - V.Plzen GG 1,70
Marseille - Fenerbahce 1 1,90
Panathinaikos - Maribor X 3,20
Hannover 96 - Twente 1 2,10
Steaua Buk. - Stuttgart 1 2,80
Lazio - Tottenham X 3,25
Rubin K. - Inter Milan X 3,20
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks