Smijesni su! Singlam zenit,samo 1 god da da u prvo i omi ni to ne mogu! Strasno kako ja pare bacham!
Ovaj Zenit pih. Namjesteno
Smijesni su! Singlam zenit,samo 1 god da da u prvo i omi ni to ne mogu! Strasno kako ja pare bacham!
volio sam ovo da podijelim s vama, ako zbog nicega onda zbog Zvezde
![]()
Who let the dogs out
ja sam igrao cistu 2 malagu, kao kuca.. cu zenit, ne no pobrjezje
Blek majstor
edit: @D.S. a vala ako ne mogu do tog jednog gola neka se ubiju i hulk i vicel i cjeli nesrecni zenit...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Juce me Chelsea baci,e vala nocas nece niko.
Ajax ppx
Arsenal X-1
Salke 1-1
Milan 2-2
Real 2
vala je taj jedan moro da pane![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E srecno ko je igrao gol na zenita! A sto se mene tice mogu i u svlacionicu ic' kad ga u prvo nisu mogli dat!
kako su spori ovi meridianovci ***** li im sve... odigrah uzivo zenita 1+ i jos mi nije isplacen taj tiket..sou
edit: leglo sve..a sad probavam zenita 2+
edit2: sto me jebe ovaj plzen... 1:1 a meni treba 5+..
edit3: ovaj hulk veze s vezom nema.. u prvi tim igra samo zato sto je masno placen !!!
Last edited by Shadow'91; 21-11-12 at 18:36.
Opet padam na prvu u 6 i tacno imam osjecaj da ce to da bude jedina koju masim, kao sinoc.
svaka cast blacke`o ga covjek koji je osjetio da biti cista 2 jer igraci zvezde apsolutno nisu pokazali nista..a sto ces mora se dug smanjiti hahahahaha
AJAX 1
SCHALKE 1 @ 6.00
Zdravo ih trošili.
uvatih na te male kvotice zenita 1+ pa 2+
i ovo dvoje :
[2/2]
9847 *** Black Leopards-Orlando Pirates
Konačan Ishod 2 1,90
9722 *** Zenit-Malaga
Ukupno Golova[3.5] Više 1,90
Ajax 2-4 1.50
ManC 2-3 2.10
Schalke 2-4 1.50
Milan 4-6 3.90
1 Jorge Sammir FC Porto v Dinamo Zagreb
(Team First Goalscorer)21/11/2012 None 15.00 To Run 2 Alex Oxlade-Chamberlain Arsenal v Montpellier
(To Score Two or More Goals)21/11/2012 None 12.00 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Doubles 1 4.00 4.00 720.00
Ispratite moj osjecaj bar sa 20 centi, 180kv.![]()
jedno za drugim
[1/1]
9730 *** Man. City-Real Madrid
1.Korner 2 2,05
[1/1]
9730 *** Man. City-Real Madrid
2.Korner 2 2,06
8)
Sta uradi ovaj Kedira u usta ga hebem. Za pare koje on prima ja bih 200 ovakvih sansi iskoristio
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Gleda li ko od navijaca milana njihov mec sa anderlehtom? Oce li moc do pobjede!?
Na drugi tiket cekam city da da gol, a mislim da ga nece davat pa sve da igraju do nove godine...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks