tebi je baš dosadno u životu
![]()
Evo kako sam ja to vidim:
Jel i meni dosadno?
E to je do vas, ja ga vidim![]()
to je do tebe, postujes linkove kojima samo ti imas pristup, jer su sa fejsa
kad skapiras da ne moze bilo ko da pristupi facebook slikama kojima ti imas pristup, onda se javi da nam pricas o dosadi, zivotu, sublimaciji i kako je nesto do nas :* Cmokaaaa :*Code:https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=732ba8dd125ccd7b708207e62d6250de&mid=id.297591207024897&hash=AQCsFmTtWkR4abpR
Last edited by verbalni_fajter; 21-11-12 at 16:34.
(nečitko)
aj skini mi se, zivota ti. dosadan si i Bogu i narodu, gledaj malo svoja posla, jer ti se niko na forumu ne obraca no si kao priljepak.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Last edited by goozica; 21-11-12 at 13:37.
nothing comes from violence and nothing ever could
U pravu je verbalni![]()
rm -rf /
...ispao pglu;
...ispala paglu;
www.BIL.DE
Last edited by Fabia_Elegance!; 21-11-12 at 16:56.
TAKUMI
PG TATA1
Ao.
But if you never try, you'll never know..
Pusti verbalni, sad je naljuti pa oce da nam zatvori sve kafice po gradu posle 12 ;O
rm -rf /
eee, zadnji put da pokusavam odje nekome da dam dobronamjerni savjet (da ne radi link i zasto ne radi). Pas mi masters
nego, da mi je znat koliko u CG ima onih kombinacija OQOQO QQOQQ OQOOQ i slicnih... Po svijetu su takve kombinacije zabranjene, ili mogu da vam traze da vratite problematicne tablice ako su uvredljive ili problematicne.
PS Imas li kakave salvete za trampu?
(nečitko)
E ali mi nismo svijet.
PS. Ne viid mni ja lik od guzne..
golf 2 PG*4444D
golf 6 PG*000MA (kamionske)
Audi A6 PG*VR000
e bgm ga taj vukic brate vozi zestoko,par puta ga je tolko natezao u krivine da je skirpa u sve sesnaest...
Ne moras vozit brzo to auto da bi ti gume skripale...2,3 tone my friend.
TAKUMI
Znam ja to,al ga je on stiskao,znaci full gas,al brate kad zarice onaj motor ufff mada to redovno radi kod maxim zgrade,valjda da se pofali prijateljima sto sjede u kafice![]()
E to je bed...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks