Evo se izvinjam za uvredu,ali sam malo vece pare ulozio a prvi tim me odma unisti,a nije mi se ni igra
Ne zna niko.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Evo se izvinjam za uvredu,ali sam malo vece pare ulozio a prvi tim me odma unisti,a nije mi se ni igra
e jebao vas bate :-D
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
nek ga bate uvali sad i jos jednom u drugo i nece biti toliko lose..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jedino iz svlacionice
Barselona je bila 1.96 kvota iz 2-2 i 3+, kakav poklon
A cini mi se da su danas svi imali bate na tiket ili singl neki, ja prvi medju njima(doduse sa manjim parama).Vidjeh coeka kako uplacuje 100e na 1.
Juventus X-1
Galata 1-1
Bajern X-X
Hokej - Svajcarska NLA
19:45h Langnau - Biel
Tip: 2
Kvota: 2.00
William Hill
Domacin je na poslednjem mestu sa samo 14. bodova iz 19. meceva. Vezali su 4. poraza za redom od kojih dva bez postignutog gola, protiv Klotena 8-0 i Berna 0-2. Danas im na megdan dolazi fantasticna ekipa Biel-a koja u svojim redovima ima svakako dva odlicna NHL igraca. Za ekipu gostiju nastupa Tyler Seguin koji je za Biel odigrao 17. meceva i ima skor od 16. postignutih golova i 12. asistencija i svakako zasluzuje mesto najboljeg strelca Svajcarske NLA Lige. Drugi NHL igrac je Patrick Kane koji je nastupao na 5. meceva i ima skor od 3. gola i 6. asistencija. Najboljeg strelca lige prati njegov timski kolega Jacob Micflikier koji je drugi strelac lige sa 12. postignutih golova pri cemu dodajem i evidenciju asistencija koja je na broju 14. Svakako je ovo isuvise velika kvota na pobedu Biel-a posto je danasnji domacin najNEefikasnija ekipa lige koja je postigla samo 43. gola. Ocekujem laganu i rutinsku pobedu gostiju!!!
samo sto juventus ne bih igrao
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Juve ne da nece doci X-1 nego su velike sanse da ce da Chelsea dobije,Abramovic izjavio da ako ne dobiju mec lete u paketu Di Mateo,Staridge,Torres.
[SIZE=2]Nordsjaelland - Shakhtar[SIZE=2] 2 i 3 plus [/SIZE][/SIZE]
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
ja isto padam na BATE... a ova utakmica je namjestena... jer domaci igraci imaju nekoliko prilika za gol... i umjesto da pucaju na gol, oni pokusavaju da odigraju nemoguci pas,, gdje narAvno gube loptu.
meni su igri jos oni kotoranovi englezi i to je to za danas a boga mi i za sutra.. nemam srece kad je Ls u pitanju i bolje da preskocim no da prosipam pare..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
zakasnih na bate i iznerviram se i odigram tiket za 10000 vidjecemo koliko srece imam![]()
ha, sad vidim lille od 75og sa igracem manje...
pogodih lil 0-2
cekam ih jos 5 0-2
ko se maknu barsa i sahtjor trebale bi mi sve ostale![]()
Ajde da kazemo da bi ovo mogla da bude sigurica za veceras:
Barselona 2
Shakhtar 2
Celtic T2 1+
Manchester T2 1+
Bayern T2 1+
Chelsea T2 1+
Braga T2 1+
Kvota 7.6
Mislim da ce Juve lagano veceras da dobije Celsija.Italijani su to, a i mislim da ce Celsiju poceti da se naplacuje luda sreca od prosle godine.Probacu takodje Benfiku 1-1 i Kluz ppx.Sahtjor mi nekako primamljivo djeluje za probati iz 1-2.Njega cisto rekreativno.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks