Kod nas trenutno nije obavezan protivpožarni aparat.
Kod nas trenutno nije obavezan protivpožarni aparat.
Najjaca je fora .....inace od ko zna kad imam u autu PP aparat...i zaustavlja me genijalac....trazi "opremu".....sve imam...i kako je gepek otvoren ,vidi PP aparat i trazi mi karton da provjeri kad je napunjen.
Rekoh da nemam...otkinuo se sa one zice,a on srecan ....nasao mi je nesto da me kazni...a ja ga pitam:
Pa,jel obavezno da imam aparat....onako sa podsmjehom
A on ce: pa nije... a zasto ga imas ?
Genijalac![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Sto ga nisi isprskao malo, cisto da vidis da li radi?
TAKUMI
ahhahahhahahahhahaha kakvo smece, cus A STO GA IMAS? pravi milicajac.
Imam pitanje za one koji se razumiju bolje od mene (a to nije ni malo tesko)
Imam mercedes A klasu 2000g, i desava mi se da kad upalim klimu i podesim na grijanje izduvava toplo koji minut pa onda hladno.To mi se desilo prosle zime par puta,ali pri kraju zime pa sam i zaboravio na to, kad prekjuce opet.Sto li to moze biti i ko je najbolji za resavanje tih problema.Eeee da napomenem da sa hladjenjem nema problema,moze na dubinsko da smrzavalayful:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Imas losu cirkulaciju tople vode kroz heater core unutra.
Imas zacepljenje negdje. Vjerovatno ventil...kamenac negdje.
Za pocetak bih oprao sistem bikarbonom.
TAKUMI
Hvala
oćete li mi reć ko PROVJERENO ima guma na lageru?!
MRAKOVIC na Konik jutros sam bio kod njih i dosa im je PUN kombi NOVIH GUMA
imaš li br?
Zna li ko shto o ovim sto prodaju auto iz slovachke... http://www.autodiler.me/auto_oglasi&autoplac=26 ???
ljudi kad vec uzimate lance..uzmite za svoj auto tj dimenziju
gledam u kastelanu dolazi coek sa e klasom tocak 17 veli 'daj mi bilo koji lanac da pokazem ovima ako me zaustave'
ja nadjoh samo na JEDNO mjesto lance za 235/40 18 i to 30 eura. ALi valjace NEKAD MOZDA
bolje no da uzmem 15 eura neke koje ne mogu ni oko diskova opasat
Originally Posted by my name is ...
Oce li mi neko reci,ko popravlja audio opremu?Imao sam jedan br,ali sam ga izubio ovdje sa foruma.
Always Outnumbered,Never Outgunned
Imam problem na bmw e46 sa centralnim zakljucavanjem.. Ponekad nece da mi otkljuca vrata, pa moram kljucem, ali tako samo vozaceva otvara. Ima li ko kakvog majstora ili savjet??
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks