Sta cekas vise stariji si covek![]()
Nabavljaj seriju, šta čekaš. :P![]()
Sta cekas vise stariji si covek![]()
Ima li neko torrent 3ce sezone Parks and Recreation, HDTV? Ja samo 720p mogu nac.
Skidaj epizodu po epizodu onda, ima za 'regularan' format
Ja sad odgledah ovu sedmu epizodu Homelanda sto ste je popljuvali. Ne znam zasto, meni je odlicna bila. Valjda jer ja gledam big picture.
DICIOTTO
Svaka epizoda je top, ne znam ko se osilio toliko da popljuje bilo koju epizodu![]()
Nova epizoda Dextera odlicna, a i sezonom sam zadovoljan...
It could be made into a monster if we all pull together as a team!
1993-2020
Ima li ko da mi preporuci neku seriju, posto ne mogu cekat nedelju dana na Walking Dead, nemam sto radit.
Odma da kazem "Three men and Adena"(epizoda Homicide-a) je za mene vrhunac kinematografije, generalno.
Breaking Bad mi je dobra. Supernatural nisam mogao da gledam. Homeland gledam.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Gledaj Monka. Odlicna je serija.
Jos ne pogledah 8mu epizodu al zadnje dvije su meni bile precrne zbog one drame tinejdzerske koja im svakako nije trebala ona cerka Brodijeva mora da ima dobrog agenta sto je gura jer je dobila mnogo vise prostora nego u prosloj sezoni. imam osjecaj da ce u finale neko da zamakne od glavnih likova kad vec nije u finale prve sezone niko poginuo.Moji pikovi su Brodijeva zena ili Berenson(kojeg ne bi volio jer mi je prejak character).
Ima li gdje prevoda za sinoćnu epizodu Homelanda?
Gledam sad Person of interest i sviđa mi se baš, kako Finch ima dobar glas![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
The Office s9 i IASIP s8 odlicne takodje. Koliko dobrih komedija ovo je nerealno
Sad cu da krenem i sa Last Resort, vidim ima dosta dobrih kritika. A i Good Wife se cini perspektivno.
Last edited by Mojsije; 20-11-12 at 18:59.
Good wife je cool, last resort imam osjecaj da ce ukinut.
rm -rf /
I ja se bojim da ce se to desit tome drugom liku. A bas nikako ne bih volio. Inace, ta tinejdzerska drama nije bas toliko prostora zauzela. Jeste dosta, ali nije cijele epizode. I to ce itekako da utice na dalji razvoj dogadjaja, ja mislim tako, i zato mi to uopste ne smeta. Kao sto rekoh, ja posmatram krupni plan, ne epizode individualno
![]()
DICIOTTO
ja nešto drugo vidjeh u svemu tome, al dobro...
Hana definitivno sto se mene tice.
A za serijskog ubicu bilo bi previse. Imas ukrajinca *****a , zakomplikovani odnos izmedju njega i Deb , Hanu , i sad pricu sa Laguertom , i Quin-om koga ce ubit neko ka macku imam osjecaj...
A sto se zena tice postavlja se i pitanje cija je cerka bolja? Dexterova ili Brodijeva?
:barbershop_quartet_
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks