Vele ovaj Cambuur 1
Kvota 2.10
ja sam skroz bankrotiro na Ural igrao 2-2 zavrsio sam sa kladionicom neko vrijeme
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Chelsea mi je x2.. X im je dovoljan.. i + kuci resavaju sa Nordsjaelandom.. Sahtjor sjutra dobije i remi protiv Juvea u zadnjem kolu i Juve ispada... tako da sjutra sve pare na Sahtjor 2 i Chelsea x2
Rece mi jedan momak da igram Asteras 1-1 al ga iskulirah jer je rasla kvota pa stavih samo kec na tiket uz Will i Pisu...1-0 vode smecari
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Eo 2-0 pih..a htjeo sam stavit odje al posto nije moj izvor strah me bilo.. steta
Imam,kruzi da ce Will-Lugano doc iz x-1 ...nemojte precerivat nije moj izvor/izvori.
Tiket za nocas:
Hertha 1
WestHam GG
Roma 1
Pisa 1
Real Sociedad GG
Randers GG pocela
Poslase mi na e-mail free Bet 5 eura iz Bwin-a. Pa provjerite mejlove![]()
olimpija -149
kambur T1 2+
sociedad GG3+
roma 4-6
olimp kv.15
Za noćas ću probati samo ovo:
Roma-Torino 1&D2+ 1,84
Real Sociedad-Rayo Valecano 1 1,75
roma tim2 1+pp 2.2
rajo v. tim 2 2+ 3.2
Kakva nam je prva liga..ljubitelj sam nizih liga...
Sve mi je jasno, ali da administratori ne promijene nakon svog ovog vremena i ovolikog broja postova, ime ovog topica koji se zove KladioniOca, umjesto Kladionica, to mi nikako ne ide u glavu...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pazi da to uopste nisam primijetio.
1 Under 2.5 Roma v Torino
(First Half Goals)19/11/2012 None 1.20 To Run 2 Under 1.5 Real Sociedad v Rayo Vallecano
(First Half Goals)19/11/2012 None 1.50 To Run 3 Over 1.5 Pisa v Sorrento
(Alternative Total Goals)19/11/2012 None 1.36 To Run 4 Over 1.5 Racing Club v Quilmes
(Alternative Total Goals)20/11/2012 None 1.44 To Run 5 Under 1.5 Hertha Berlin v St Pauli
(First Half Goals)19/11/2012 None 1.50 To Run 6 Over 0.5 Bolton U21 v Blackburn U21
(Alternative 1st Half Goals)19/11/2012 None 1.30 To Run 7 Yes Norwich U21 v Arsenal U21
(Both Teams to Score)19/11/2012 None 1.57 To Run 8 Konyaspor Konyaspor v Kayseri Erciyesspor
(Fulltime Result)19/11/2012 None 7.00 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns 8 Folds 1 3.00 3.00 228.15
da pratim malo i to je to za danas![]()
Sta je sa utakmicom zna li iko ? Ne mogu nac na google nista
![]()
Para vrti dje burgija neće.
Roma je poklon veceras.
Sosiedad moze gg ili da daje jedan go u prvo, kvota oko 1.7
Herta GG
Stoke GG
eto vam kvotu 5
uzivajte![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Sta si igrao na tu utakmicu? Padaju dvije granate u prvom poluvremenu? :mrgreen:
hahaha tamo je rat na pomolu a njemu cudno sto se odlozila
hahahaha :lolblue:
Ipak ništa od spektakla u Švajcarsku.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks