Naravno da je original, nema kod tih sajtova greške. Nijesu oni Time ili Leandro pa da valjaju kopije![]()
Naravno da je original, nema kod tih sajtova greške. Nijesu oni Time ili Leandro pa da valjaju kopije![]()
Naravno da je original, tu nema greske..
Stigle prve porudzbe sa AliExpress-a. Mogu rec da je sajt bolji od Ebay-a, sve je preglednije nekako, posebno kad narucis. Sve je u jednom prozoru, adresa primaoca, status, komunikacija sa prodavcem.
I ono sto mi je najvise trebalo, ima chat sa prodavcem pa se dogovoris za minut o svemu.
Jedino vidim da je na dosta mjesta minimalna porudzbina 15 dolara.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
bih sa jednog sajta da porucim nesto..i to na adresu u srbiju (jer u cg ne salju) kod rodjaka nekih..nebitno...al mi se cini da salju samo dhl-om, ups-om i ems-om... koja mi je najjeftinija varijanta da mi posalju? da ne bude jos 50e da dajem tamo u srbiju kad stignu?![]()
EMS svakako je najjeftini i dolazi ti na poštu našu a ne kod kurira pa ti ne klepaju onih 30e dodatno.
pa to me je interesovalo..
hvala ti.... saljem ti pm![]()
Treba mi neko iskusan u ovome za malu pomoc.. Necu nista da krijem, nasao sam na ebay.com GoPro HERO2 outdoor EDISN za 199$ (156eura) sa free shipping-om.
http://www.ebay.com/itm/NEW-GoPro-HD...item43b5c7b4d6 evo i linka, 98.9 positive feedback kao i 71 prodatu kameru, sto znaci da prodavac ne zeza.
Sad pitanje je, postoji li mogucnost da narucim kameru da izbjegnem carinu, spediciju i te zezalice sto se dodatno naplacuju na granici. Hvala, moze i pm, svejedno![]()
To sam i mislio, nego sto ako me zajebe, onda bi mi bolje bilo da uzmem motorsport edit. odjena 285eura.. Vidjecu,javljam kroz 3-4 dana kako sam prosao..
A sad me interesuje AliExpress.com - narucih neki tablet 1$, sprdnja, vidjeh da su kupovali od prodavca pa reko' da kupim, mada ne nadam se, ono![]()
Daj link za tablet od dolar![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ništa nemoj gledat, lik je bez reputacije i ima 10 vrsta tableta za 1$. Malo se šali i proba oćeli mu proć.
Moze li mi neko preporuciti neki sajt sa racunarskom opremom, tacnije me interesuju externi hard diskovi. Gledao sam na dealextreme.com al ne salju za CG
Sent from my Htc Sensation
Sate sate sate
dx šalje za cg al nisam siguran što ima kod njih. imaš zavvi outlet a viđeh i jedan oglas na forum, mislim da su 85e bili od 1tb
Ljudi, poručih iz amerike dvije gumene cijevi, obične, ko za veš mašinu, dužine 10 cm. nebitno. sve zajedno 50 eura sa poštarinom. Paket j 31. oktobra krenuo iz amerike preko rusije do Crne Gore. Stao je 10. novembra u rusiju i ne mrda. je li se dešavaju ovakve stvari ? ? ? Zvao sam USPS i oni su mi rekli d ne mogu ništa, već da zovem Rusiju. A tamo ne piše đe je stiglo jbt? Kao da je rusija san marino - pa da zovnem jedinu carinsku ispostavu...
šta mi savjetujete ?
Piši mail, sumnjam da ćeš dobit odgovor i tako i tako. Jesi provjerio da nije do Srbije ili Hrvatske došlo?
Moze li meni neko rec neki sajt koji isporucuje za cg racunarske komponente(cpu, vga, itd)
I moze li sa ovoga newegg-a da se porucuje ?
Naučite me kako da provjerim je li došlo do srbije ili hrvatske ovo ?
Ukucaš "Pošta Srbije prećenje pošiljki" pa na njihovom sajtu za tracking ukucaš taj tracking broj...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks