kapricoza jel changesodje su likovi poceli da stavljaju tikete dje promase po 3-4 para ooooj meneeee šnjima
![]()
ja cu danas probat ovu hertu 1-1, i rapid bukurest 1-1.
imam jedan sistem koji bi volio da podijelim sa vama. ko voli da gadje kvote iznad 3.5 svidjece mu se sigurno. u principu ako se redovno prati (svaki vikend) dolazice makar toliko da povrati ulozene pare, osim ako ste antitalenti za kladionicu
izaberete 12 utakmica, kvota od 3.5 pa na vise, i oznacite ih brojevima od 1 do 12.
Tiket 1: 1,2,3,4,5,6
T2: 7,8,9,10,11,12
T3:1,7,2,8,3,9
T4:4,10,5,11,6,12
T5: 1,10,2,11,3,12
T6: 4,7,5,8,6,9
Potrebno je svaki tiket odigrati u sistemu 4/6 sa minimalnom uplatom 1.5e, i svaki tiket uplatiti normalno sa min uplatom 1e
Ukoliko pogodite 6 od 12 parova, imate 100% prolaznost na minimum jedan tiket, 7 od 12 to su vec 2, mozda i 3, a kad budete imali srece mozda se ti parovi strefe svi na isti tiket, pa onda eto par hiljada
Inace ja to radim sa prelazima x-1 i x-2..nadjem po meni 12 sigurica, i sve ih stavim iz iksa
Last edited by Da$a; 19-11-12 at 12:00.
kapricoza jel changesodje su likovi poceli da stavljaju tikete dje promase po 3-4 para ooooj meneeee šnjima
![]()
ja cu danas probat ovu hertu 1-1, i rapid bukurest 1-1.
pretpostavljam da si odje na mene mislio...svjestan sam ja da su tu pogodjena 3 para, i da je mnogo falilo, ali macka naglasio sam samo kako je fin osjecaj bio kad je inter bio pred pobjedom, a taman u tome trenutku majorka povela...tu bi ostale jos 2 utakmice za 30000 eura, na koje bi se gradio uzivo, i vjerovatno izvukao makar 1000-2000. opet kazem 30000 eura koje ti vjerovatno u svome zivotu vidio nisi, a ja sam imao NESRECU, da se navucem i toliko ostavim u meridijan za 3-4 mjeseca... ako ne vjerujes svi su tiketi sacuvani, sve ih mozes vidjet samo da bi vidio koliko sam para obrtao na kladionicu, i da bi vidio da ti ne mozes da diskutujes samnom o kladionici.
kad sam se skinuo sa tog zla rijesio sam da ovako igram, i mogu ti rec da se osjecam prelijepo kad uplatim 2 e i pratim iz razonode. dakle tvoje maksimalne dobitke u zivotu sam na singlove stavljao, tako da cao, i gledaj svoj posa![]()
Antitalenat? Vidi ovo, odigram iz Engleske Njukastl 1 i QPR 1. Cijela liga dodje 1 (pa cak i poraz Mancestera, Celzija...) osim ova dva para. I pricas o talentu... Drug mi je bzv (iz glave) nasumice napisao 3 sifre i stavio 3 iksa (npr. 5198 x, 1234 x, 9876 x). Isao je od kladionice do kladionice dok nije nasao neku dje imaju te sifre, uplatio 10e i dobio 350e. Toliko o talentu za sastavljanje tiketa.
to jeste, ali ako uradis ovo kao ja sto radim dobices makar svako drugo kolo na jedan tiket koji si igrao u sistemu, i to vraca ulog. znaci makar to.
znaci 12 fixeva nadji pa makar da su po 1.1 kvote, i sve ih stavi iz iksa. preskoci samo barsu i real. sto se domacina tice, statistika govori da mnogo cesce dolazi x-1 nego 1-1probaj, kazem opet jednom kad se potrefi dobre ces pare uzet. meni iskreno nije ni jednom od kad sam poceo da igram, ali mi vrce taj ulog.
e da, i ako panes prva 2 ili 3 kola, docice 4 ili 5. pogodices 7 od 12 pa ces dobit na 2-3 tiketa.
meni drug radi u kladionicu u blok, i pokazivao mi je dobitni tiket nekog djeteta. pogodio je sa 0.5e 6 prelaza x-1 i dobio 1000. znaci moze lagano da dodje
Last edited by Da$a; 19-11-12 at 12:59.
Stavio si druze tiket dje kad se pomnozi koeficijent tvojih promasaja dobijas koeficijent preko 250?
A to sto si ti izgubio, sto cu ti ja, sad treba da te postujem kao kladionicara nekog jer si izgubio pare?
Poenta je da trebaju da se postavljaju predlozi a ne tiketi nekakvi i padovi ili dobitci svejedno je. Prije utakmice postavite fix, i ako neko oce da vas poslusa i cijeni vase misljenje extra.
Ja sam 100 puta dobio kad nisam zakacio predlog, i nikad me nisi vidio da pisem da sam dobio ili promasio jednu, jer ljudi jednostavno od toga nemaju koristi.
oprosti molim te ako sam te uvrijedio tim tiketom. jutros sam postavio prvi komentar na ovu temu, tako da ako sam izbacio nesto nepotrebno mogao si fino da napises da je to mimo pravila ove teme, i sva prica zavrsena, a ne da se ti sprdas nekom, posebno zato sto taj tiket nisam stavio kako bi se hvalio sa necim, nego samo naglasio, opet kazem, kako je u ednom trenutku bilo jako blizu jednoj cifri koja normalnom cojeku zivot mijenja. sto se tice toga da li trebas da me postujes kao kladionicara, mislim da treba ne samo zato sto sam te pare izgubio, nego i zato sto sam se do te cifre popeo itd itd...druga je prica sto je meni zinula guzica...
uglavnom postavio sam sistem za koji mislim da moze da pomogne ljudima, i postavljacu i parove za koje mislim da ce da dodju, tako da zavrsimo ovu pricu. tiket cu odma izbrisat da ti ne bode oci.
Za danas da se proba West Ham 1 kvota ide trenutno 1.95-2.08, tvrdi su i jaki domacini, mislim da ih je samo Arsenal dobio ove sezone. Ko hoce, nek proba i 3+![]()
roma - torino x2 oko 2.2 kvota
sosijedad - valjekano gg3+
rapid b. 1
ademar 1 (rukomet spanija)
ukupna kvota: 2.47
edit: rapid b. 1i3+ (2.98) zasto ovolika kvota nije mi jasno http://www.betexplorer.com/soccer/ro...atchid=1343784, valjalo bi za ispostovat na neki tiket
Last edited by Shadow'91; 19-11-12 at 13:41.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako ne znam sto si se uvrijedio, ja sam samo rekao da si promasio masu utakmica i da je tiket realno bzvz. Ja cu ti onakvih zakaciti mjesecno po 10. Na sta bi onda licio ovaj topik ?
Valjda Tores ne igra protiv Juventusa... Dakle, sve pare na Čelsi.![]()
lokomotiva 2
krasnodar x
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ISPLATILI 800 EUR
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Asteras - Atromitos X (3.00)
za nocas:
San Antonio - LA Klipers H1 (1.85)
Sosjedad X
Roma 1
PiZa 1
Partizan(kosarka) 2
........
Kv 16
Roma 0-2 2.90 kv
Last edited by mok4; 19-11-12 at 15:32.
Dodje lokomotiva xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Cepnite Valjecana da daje 2 ili vise golova ,to mi djeluje da ce doc . 3.60
Wil-Lugano 1-1 3+ 3.60
Wil-Lugano 1 2.05(7/10) 1-1 3.1(5/10) 4-6 2.5(8/10)
Gosti danas bez skoro svih standardnih odbrambenih igraca:
Witcshi(12-1);Badalli(12-1);Menez(13-0);Diego(3-0);Botani(13-1).Njihov skor u gostima je ocajan,od 6 utakmica imaju 4 poraza i 2 neresena rezulatata.Jednina svetla tacka u ekipi Lugana je njihov napadac koji je najbolji strelac lige sa 10 golova.Domacin je u u odlicnoj fori.Od zadnjih 11 utakmica imaju 9 pobeda!!
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Rapid B.-Gaz MetanOriginally Posted by Shadow'91;3053740[B
Domacin u teskoj financijskoj situaciji,danas nece nastupati nekolicina bitnih igraca,stadion ce biti prazan,trener govori kako je stanje u svlacionici katastrofalno...imate vi kakav info za ovu utakmicu?Ovo bi moglo uletjeti i kao 2,ha?Kvota preko 4.5,a vidio sam da su u ponekim kladionicama par i blokirali!
Pazi se rapida.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
E fino....vec ga uplatih....
A na drugi brze bolje pozurih da uplatim Krasnodar X....extra...
Last edited by BiTrAtE; 19-11-12 at 16:08.
19:00 Randers - Odense
TIP : 2
18:30 Asteras T. - Atromitos
TIP : X / 0-2
KVOTA : 3,25 / 1,55
20:15 Hertha - St. Pauli
TIP : GG / X
KVOTA : 1,60 / 3,70
19:00 Otelul - Vaslui
TIP : GG / 2
KVOTA : 1,65 / 2,20
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks