Fali 8 km...
deda juri istorijsku kilometrazu ?
Sadašnji vlasnik tog rekorda je bivši timski kolega nemačkog vozača iz Ferarija Rubens Barikelo, koji je odvozao ukupno 80.067 kilometara.
Broj Šumaherovih pređenih kilometara trenutno je 80.059, što znači da bi već u drugom krugu trke na novoizgrađenoj stazi u Ostinu mogao da postane novi rekorder. Staza u Teksasu duga je 5.513 metara, a Šumaheru je potrebno da mu se ne desi neki peh posle starta. Ukoliko u tome ne uspe u nedelju, novu priliku imaće sledeće nedelje na Velikoj nagradi Brazila kojom se završava sezona.
divno![]()
Fali 8 km...
TAKUMI
Po 100i put je pokazao i dokazao da je slina nevidjena.Alonso described Schumacher’s actions as ‘unbelievable’ when the Mercedes driver blocked the Ferrari in Q2. Both men explained their versions of events to the adjudicators who, after reviewing video and telemetry, decided to take no further action - not least as Alonso had not been on a flying lap when the incident took place
Nevjerovatni Majkel, a ovamo nije bio on a flying lap.
TAKUMI
Ma smecar... Najveci smecar i kompleksas...
Ne znam ko moze da cijeni ovu slinu, dje god odem samo pljuvanje po njemu, jedino je Massi dobar.
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
luis hamilton, jedina alonsova nada danas..
Hamilton: Alonso zaslužuje titulu
Vozač Meklarena, Britanac Luis Hamilton, izjavio je da je pilot Ferarija, Španac Fernando Alonso, zaslužio titulu u 2012. godini.
– Alonso nije imao sjajan bolid na početku sezone, ali je, svejedno, uspio da ostvari neke odlične rezultate. Izuzetno je konzistentan. I ja bih želio da imam takvu konzistentnost, ali on me je nadmašio. U Belgiji je izbačen iz trke, ali njegova ekipa ove sezone, ipak, nije sve zabrljala, i mislim da oni najviše zaslužuju titulu – izjavio je Hamilton.
I jos par od juce...
Kakav je ovo laminat na Fetelovu kacigu?
A kaciga mu je u "western" fazonu sa sve slovima po obodu...
Sto se Alonsa tice-Zavrsava trku i ispred M.S.-a i Raikonena i Mc Larena,a mislim da Vettel ispada danas.
Inace-Hamilton objasnio ko zasluzuje titulu,a Vettel izjavama da obojica jednako zasluzuju titulu-dokazao da je nerealno govedo.
Jednako zasluzuju titulu on u ovakvom bolidu,sa fleksi krilcima i muljazama sa "snj" voznjama kad je pod pritiskom,i Alonso koji se sa 4-tim bolidom po kvalitetu,bori za titulu...
MS, da bi zasluzio titulu, trebalo bi da budes bolji od timskog kolege u kvalama 2 trke pred kraj sezone, a to MUBUDALA nije.
TAKUMI
nemoze se vettelu nishta a pogotovo ne zalonso
Aj ti odmori malo glas.
Aj ti odmori malo glas, Fabia.
Odmorio si ti mozak prijatelju.
Ne znam, ali nesto pretpostavljam da ce Massa "slucajno" lose da startuje, da bi se MUBUDALA probio...
Kako sabotiraju tog malog to je sramota, zbog MUBUDALE.
Ja mogu da se kladim da mu je getriba zdrava kao dren, ali na taj nacin daju MUBUDALI jednu poziciju i cistu stranu. Kreten ne zna da ispred ima NAJVECEG!
metabond, PK.
TAKUMI
Pa ko je kriv MUBUDALI sto nije odvozio dobar krug?
Massa, mogu li da dodjem kod tebe da gledam trku?
TAKUMI
sad nemas da ucis![]()
She is only here to annoy herself!
fettel ispada iz trke alonso stize lagano do podijuma
Šumi ima novu verziju bolida, nešto pripremaju za hamiltona, a Rosberg vozi staru, bez coande..
Rozberg opet objasnio, ovo vec po automatizmu ide.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Alonso opet pokazuje da je nevidjena kukavica u dusi, neke stvari ne mozes promijeniti, sa tim se jednostavno rodis. Ima trku i jos jedan vikend da sve demantuje, mada ce vjerovatno danas bit' sve gotovo.
Inace NAJVECI bolji na kvalifikacijama ove godine od Rozberga. Kao sto i Vilnev rece NAJVECI i Hamilton su trebali da budu tandem Mecke medjutim NAJVECI nije htio kantu da vozi jos bar dvije godine.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks