Ima li ko sto od psihomodo pop-a mp3 pjesama da mi posalje ?
Imam ja. Daj mailOriginally Posted by _senorita_
"Ej zoro stani noc nek ostane..."
Ima li ko sto od psihomodo pop-a mp3 pjesama da mi posalje ?
Your IQ is your fashion
Da li neko ima 'Nina piensa en ti' ili teko nesto? [email protected]
Moze li ko da mi pomogne da nadjem pesmu od Bojana Delica-Voz???Neka mi ostavi adresu ko zna pa da skinem pesmu a ako ne to moze te mi poslati na mail:
[email protected]
A zna li ko dje da skinem pesmu od Gule-Ja sakrivam sebe u sebi ?Trazim je svugde ali bez uspeha!Pomagajte molim vasUnapred zahvalan
Kompromis 69 - Tropikal Hit
Ima li iko ovo? Nidje je na internet nema. Cak ni na DC++. Siguran sam da se ovako zove pa ako neko ima bio bih mu zahvalan
<-MAIL->
.
NADJENO
Last edited by lik.50; 22-01-06 at 21:25.
ma sve mora da ima za Frosta.Evo ti Gula - Ja sakrivam sebe u sebi , a za "Voz" cemo se dogovorit ;p
http://www.megaupload.com/?d=HKCVIWX1
(Sacekaj 1 min pa onda download)
Pozdav.
I jedna molba kad trazite pjesme nemojte govorit mail nego odite na ovu adresu i samo upload. Na index-u je. Pa lijepo stavite na svoj post i svako moze da je skine. Mislim da je tako lakse i brze, nego da mailom pa ako opet neko oce pa mu opet saljes....
Mislim da je ovako prakticnije!!!
Ako ima jos neku muzicku samo mi se javite na forum, ili mi posaljite privatnu poruku....
Krokodili dolaze...
ja bi ako neko ima od mikija perica - nemam para da idem na more
Krokodili dolaze...
Posto neki ne mogu da nadju pjesme koje zele, ja reko da pokrenem temu...
Nego da ne gnjavim mozete ostavljat muzicke zelje, neko ko ima tu pjesmu ce je upload-ovat i staviti tu link pjesme da svako moze da je skine.![]()
Krokodili dolaze...
Lijepa ideja.
Nu-Nrg vs. Gate 4 - Astralis
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nu-Nrg vs. Gate 4 - Astralis
Pa da li ima neko?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
vec dugoooo vremena trazim jednu pjesmu.
Mozda je neko gledao film "Everybody loves sunshine", negdje nazvan i "Busted" .Kod nas je " Svi se bore za mjesto pod suncem".
Nema teoretske shanse da na netu mogu da nadjem tracklist sa soundtracka.Samo nadjem komentare da je muzika iz filma odlicna itd a nidje imena pjesama.
MENE INTERESUJE JEDNA PJESMA.
Ko je gledao film, pjesma se chuje kad jedan od 2 glavna lika dolazi novim jaguarom kod nekih frendova da se pohvali, a ta mu pjesme trese iz auta.
Valjda neki drum'n'base , ali rijeci ne mogu da razumijem, jer je onaj "regae glas" nerazumljivi.
Ni preko p2p programa nisam uspio.
Pa ako moze neko da mi nabavi ime pjesme ili izvodjacha makar, I would apreciate it.
Nisam gledao taj film tako d aneznam o kojem se soundtrack-u radi... Na google-u nisam nista nasao osim istih komentara i slicnih gluposti... Onda sam preko LimeWire-a nesto nasao ali mi je dao nekih 85 rezultata i to skoro sve jedne pjesme a to je Roy Ayers - Everybody loves sunshine, samo sto ima 50 razlicitih verzija...
U attachment-u je kako izgleda to sto mi je nasao LimeWire
--------------------------
Do Not Disturb.
nije to to.
Hvala u svakom slucaju.
Ali nevjerovatno je koliko je tesko naci muziku iz ovog filma.
Originally Posted by my name is ...
a zna li ko dje mogu kinut Flamingose-zdravko colic
Apsolutno ne podrzavam.
Posto dosta nasih pjesama ima na BGD cafe prije nego sto pitate za pjesmu, pogledajte tamo, pogotovo ako je neka poznata i aktulena kao ova...Originally Posted by pirely
Evo linka: http://www.bgdcafe.com/modules.php?n...69dc515d5ef5f3
Do Not Disturb.
Skinite Dc++ i Necete Brinut Za Nijednu Pjesmu, Odma Se Nadje Tamo.. Koristim Ga 2god.. ;o
mOnteneGro
evo sto sam uspio telefonom da snimim...
pa ako neko uspije da prepozna pjesmu ili makar neke rijechi da razumije..
Originally Posted by my name is ...
Riblja Chorba-'Rekla je'.
Ima li je ko?![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
ima li ko
Ljuba Lukic Oj, Milose, cobanine
ili
Mira Vasiljevic Ovce cuva Milos cobanine
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mislim da je adresa www.kodpuca.com bila vise nego dobra, ne znam zasto je moderatori brisu!?![]()
ima li iko ishta od Katapulta?
Mel Carter (mislim) - Hold me, Thrill me, Kiss me
Cuo sam pjesmu u filmu We were soldiers a prije neku noc je bila i u onoj seriji Arlis
Moguce je da je to verzija nekog clay-a aiken-a
Last edited by Genocide; 29-01-06 at 22:35.
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Sve pjesme o PODGORICI da se poshalju na [email protected] ili ako ko zna neki link dje se mogu natj iste...
Bio bih zahvalan...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks