Sad na Drač krecem s onog semafora (od Starog Aerodroma) i ispred mene ženska (24-27 godina) u bijelu golf 2 priča na telefon. Upali se zeleno a skrećemo ka željezničkoj i ja i ona ništa ona ja joj sviram i ona krenu. Taman idemo onom uskom ulicom dje vazda djeca izlijecu i idemo jedno 40-50km/h (ona i dalje priča na telefon). Na ono blago skretanje dje je ona kuća na sred ulice izleće joj mercedes 124 (još tu postoji ogledalo) vidim ja auto u ogledalo i ja na kočnicu (ona nije stigla da ukoči od razgovora vjerovatno nije ni vidjela ogledalo) i udari u u mercedesa (izmedju predjeg branika i vrata). Ja parkirah i vičem joj iz kola eto ti pa pričaj na telefon kad izlazi djevojka sa uplakanim djetetom (od godinu ipo dvije max). U krilo joj sjedio sin a drugo dijete pozadi pošto nije bila vezana (a dijete se ne vozi za volan) dijete udarilo u volan ili sta već ne znam.. Čim viđeh dijete dotrčah do kola rekoh da se nije što desilo đetetu. Na sreću nikome ništa nije bilo sem male štete koja je zanemarljiva u odnosu na ljudski život.
I takvima "majkama" dat da voze? A ni kolica joj ne treba dat da gura!

Reply With Quote

PopCorn 

Bookmarks