Ja odigrah lila 1X, ipak imaju jos jedno kolo brukanja u ligi sampiona za 4-5 dana![]()
Galatasaray 1
Verona 1
GA Eagles 1
Lille x2
Benfica 2
Ja odigrah lila 1X, ipak imaju jos jedno kolo brukanja u ligi sampiona za 4-5 dana![]()
Medvescak 1 1.90 Gosti dolaze bez 8 igraca,oslabljeni su masu,ovo je dobra kvota i takodje probat 6+
Memingem-Buchbach 2 2.50 kvota u padu jer gostima ne igra 6-7 standardnih igraca,domacin u losoj formi,gosti sve bolji i bolji.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Slovakian Extraliga
18:00
Piestany(h-1,5)-Skalica
Tip: pobjeda Piestanya s hendikepom
Kvota: 2.70
Ulog: 8/10
Analiza:
Easton Arena Piestany
Domaća ekipa zauzima treće mjesto na tablici s 38 bodova, dok je ekipa Skalice na sedmom mjestu s čak 81-im primljenim golom u 21 -oj utakmici.
Sve koji malo bolje prate slovački hokej iznenadio je visoki domaći poraz Skalice od Poprada (0:5), ali s obzirom što se u toj momčadi događalo uoči utakmice, taj poraz i ne čudi. Slovan je povukao svoje igrače s posudbe (Bakoš, Mikuš, Kudrna) i poveo ih sa sobom na seriju od tri gostovanja u KHL-u. Sva su trojica napadači, a Kudrna je k tome treći najproduktivniji igrač kluba ove sezone. Za vrijeme stanke je također svoga braniča Bartanusa iz Skalice poslao u Vitkovice, a on je bio drugi najproduktivniji igrač. Skalica tu ništa nije mogla jer je ona zapravo filijala Slovana i mora poštovati ovakve promjene. U cijeloj priči, Skalica ima i dosta ozliježenih. Svi ti izostanci natjerali su novog trenera Martina Pešouta da posegne za juniorima protiv Poprada, a kako se niti jedan od spomenutih ne vraća za današnji dvoboj može se očekivati ista stvar. Skalica bi mogla danas imati hod po trnju kod Pieštanyja, koji imaju najbolju obranu te najbolji penalty killing lige. Pieštany je u naletu, iako su izgubili u prošlom kolu kod Martina, bilo je to tek nakon kaznenih udaraca. Zadnji poraz u regularnom dijelu doživjeli su prije 13 utakmica.
Definitivno uzimam pobjedu domaćina s hendikepom...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
zna li neko kako je igrao olimpique medea vs crb sendjas valjda neki alzirski kup, ubih se na internet trazeci
jel to danas igrano ili ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ima li dje da se igra Lovcen-Mornar ?
jeste oko 15 h
na cottbus pade gol u 13ti i tu ga vezi, a ja srecnik cekam 3+... e pa stvarno !!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
tuga.....
Dame i gospodo, Kotoranin :mrgreen:
ukopa me ovaj galatasaray... nemogu jebeno da vjerujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: jedina nada da nesto izvucem od danas je neki hokej sto odigrah... pakao!
edit2: za isplatu mi treba jos jedan gol na ovaj Eisberen.. da'ko ga uvali neko.. igrah 5+ na neku smjesnu kvoticu, i kako trenutno stvari stoje izgleda da cu na tu glupost da panem..
Last edited by Shadow'91; 16-11-12 at 20:31.
Da vidimo koliko cu veceras pogoditi:
Oklahoma H2PP
Indiana vise od 185.5
Orlando H2 na 6.5
I don't get lucky. I make my own luck.
1 No 3rd goal Helmond Sport v FC Volendam
(Next Goal)16/11/2012 None 1.22 To Run 2 Over 2.5 Connah's Quay v Newtown
(Alternative Match Goals)16/11/2012 None 1.22 Won 3 Ponferradina Sporting Gijon v Ponferradina
(Race to 5 Corners)16/11/2012 None 7.00 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Trebles 1 20.00 20.00 209.14
edit: jos 2, ajde
Last edited by mr.bobby; 16-11-12 at 21:25.
ja uvatih: tuto 5+, trencin 5+. eisberen 5+, wolfsburg 1x, odenese 5+ total kvota:5.65
a ovaj rukoment francuska liga, paris mi je bio sigurica dana na under al ga ja magarac vezah sa galatom i popusih.. e tuge!
edit: definitivno vrijeme da se batali fudbal, ocito mi ovi drugi sportovi bolje idu![]()
Bobby dođoše li korneri?
Ja pukoh na Galatu, na 1.30 s jačim parama.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ma jok, crveni zajebao stvar, ali opet dobise utakmicu, ali nije los dan, petak nikad nije bio los![]()
Total for this period 327.36 416.44
Meni precrn.
Pao na neki Over na hokej, Galata i live bet na fudbal i golove koji me ukopa.
Kad bih mogo da dogovorim sa 365 da mi čim dobijem blokiraju račun i ne dozvole uplatu na budalaštine (tipa 0-0 poluvrijeme i to odiram over 0.5 i panem naravno) bio bih u plusu. Ovako, koliko god sam puta pošo u banku i uplatio pare i reko samo disciplina i tu su pare, nikad ništa za mene.
Bijo si poziw koi se neodbija
Galatasaray i verona zajebali pi,..kako ga namjestaju turci majku im..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks