Zasto mi ne prikazuje .xls fajl u cjelosti? Tj slike mi ne pokazuje...probah i na nokiu n8..isto...
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
custom rom to dozvoljava
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zasto mi ne prikazuje .xls fajl u cjelosti? Tj slike mi ne pokazuje...probah i na nokiu n8..isto...
Da nema neko link do neke stranice ili neko uputstvo gdje mogu da nadjem sve potrebne linkove i step by step objasnjeno kako se up-uje Galaxy S+ na 4.0.4???
da znas da i mene interesuje, drugarici da odradim njen s+... Mada, XDA je najbolja adresa... A vidim i da ima cyanogen mod 10 FINAL za Galaxy S, nadam se da ima i za S+
(nečitko)
zna li ko kako da updejtujem software na galaxy ace sa 2.3 na 4.0 ako je to uopste moguce , i bili mi sto usporilo telefon ?
fabricki ne mozes, a neki custom rom, odmah da kazem (mozda se neki nece sloziti sa mnom), ali, moras da podjes na XDA developers i odvojis bar jedno par dana da izucis cijelu materiju kako odraditi root, kako instalirati custom rom, koji rom odabrati, kako odraditi bekap, itd itd. Ili plati nekome da ti to odradi (cuh da ima lik u Gintashu koji to radi, nisam provjeravao)
(nečitko)
Last edited by Orgullo; 17-11-12 at 19:37.
Ma to je laganica, root i install nekog roma ti je 7-8 minuta.
Ali budalama treba znatno vise, naravno.
Last edited by Fabia_Elegance!; 17-11-12 at 19:42.
TAKUMI
Ja ukapirah samo sto procitah...i backup i sve...
20 minuta, ako racunamo da treba da se skine room sa neta
Kome je problem, za 10e lagano radim to.Na po ure mi se donese telefon samo
Mada sam slao ljudima po forumu step by step instalacije i za ovaj ot 995 i za S .Ali eto vidim da je ljudima muka, pa se moze i zaraditi.
Dobro, skidanje roma se ne broji. To zavisi od brzine servera i download klijenta.
Evo malo prije sam zavrsio to frendu, za 6-7 min.
TAKUMI
Probaj Pac Man 17.0, 4.1.2.
TAKUMI
20 minuta kad znas sve sta treba da radis. Odje je u pitanju totalni pocetnik kad je ta materija u pitanjuNajlakse je pravit se pametan, pa nekome ko ne zna ni osnove u jednoj recenici kazes "ma prvo downgrade, pa root, s-off, busybox, onda 4ext ili clockwork mod, odradis full wipe i ubacis zeljeni rom, a zatim gapps" :roll:
i kad vec tvrdis da je laganica sve, sto stavljas cm9, kad je izasla desetka final?![]()
(nečitko)
CM10 za SGS je divota. flesovah ga prije 2 dana (stable verzija). samo treba micat stock kernel jer nesto u njemu jede bateriju zestoko. uvijek sam imao taj problem s Cyanom. stavio sam mu Semaphore i setapovao ga kako meni pashe.
Nema ga za SGS.
Kako da u gosms postavim sliku pored osobe koja mi salje sms,i moze li to uopste.
I kako da stavim sliku za neki kontakt kojeg nema na fb...
Desire S je u pitanju
Budućnost
idi na kontakte aedit pa onda drži na mjesto za sliku i idi na add.
Ovo je za običan imenik. Za dodatne sms -ove i imenike pojma nemma ne koristim ih,
ranije su sve sms aplikacije mogle da vuku slike kontakata iz imenika...sad je iz nekog razloga to blokirano... pa dzabe u imaniku imas slike, njih ti ni handcent,ni gosms, ni chomp sms...nece pokazati... samo stock aplikacija koja ti dodje uz telefon prikazuje slike...tako je makar kod HTC-a
e sad, nisam probao da ih posebno namjestam, jer mi je dusa raditi oko toga...a vjerovatno moze...
![]()
Koristim GO SMS PRO na HTC-u i uredno mi prikazuje fotografije pridružene kontaktima u imeniku uz svaku SMS konverzaciju, bez nekog posebnog podešavanja.
Ne znam gdje možete biti problem u konkretnom slučaju. Da nije neka stara verzija aplikacije?
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
ti ih pridruzio kontaktima ili su sinhronizovani sa FB???
tacnije...nisam siguran da nije to i do verzije HTC Sense-a..tj prije ce biti same verzije androida....vjerovatno imas neku verziju prije ICS-a
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks