View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Simon nikad nije bio veliki igrac, bio je talenat kakvih ima na hiljade, bio dobar u Partizanu u jednoj smijesnoj ligi i nista vise od toga. Ne mjeri se znanje jednog igraca mjeri po tome da zna da primi i doda loptu. Juce zadnjih 20 minuta nije imao snage i to protiv onih pojmasa. A i da je toliko dobar pa valjda bi igrao nedje a ne grijao klupu u svakom klubu u kojem je bio. Ipak, igra sa srcem i to mi se svidja a i realno nemamo boljeg...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Delibaša sa 4 gola( a moglo je i više,) 4 -ti na top scorer listi..
    http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...opscorers.html

Još da ga metne protiv Engleza i Ukrainaca.Top!
    Last edited by Markouskas; 15-11-12 at 11:49.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    kakav je ovo nenadjebivi car..kakve ti gluposti pisese ni sam svjestan nisi

imas nesto da kazes? izvoli sefe da cujemo koji su to tvoji rezoni zbog kojih bi trebao on da igra. zbog toga sto se dobro gradi? trci? daje pasove?proigrava igrace? probija po strani?
    igrali smo protiv jebenog san marina sinoc , alo. protiv amatera i kako je odigrao. odlicno, vrhunski? evo veli recordare88 da ga samo gledamo kako igra u reprezentaciji? a dje to drugo igra? zasluzuje poziv na osnovu neigranja? uvatite se snjim pod ruku i uzivajte.

ne bi se moga napravit klip od 1 minuta sa svim njegovim odlicnim potezima tokom ovog i proslog trajanja kvalifikacija.

fotograf, to sto igra srcem i da se bori je potpuno normalna stvar. on ne radi nista sto ne radi bar 95% drugih normalnih fudbalera koji dobiju poziv selektora.

night_silence, nijesam ja rekao da treba nekog da se odreknemo nego da covjke ne treba da igra jer igra lose i ne treba da igra jer nidje drugo ne igra - trenira i grije klupu u drugoj ligi engleske. trebaju da igrjau ljudi koji su u formi i koji nedje nesto rade - a ne simon koji je neko "ime" i "vjeciti talenat" ...
    Last edited by laciale; 15-11-12 at 11:53.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bodovi se ne brisu za prvo mjesto, shvatite to vise. Zato su vazni i ovi bodovi protiv San Marina, kao i ta gol razlika u slucaju da dijelmo prvo mjesto sa nekim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve u svemu, predobro !

Gol razlika, bodovi, sve ide kako treba.Samo da ne u*****o u nastavku.
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo momci sad najavljuju borbu za prvo mjesto.

Delibašić: Želimo u Brazil sa 1. mjesta

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Možda su neki i zaboravili taj hladan novembarski dan, međutim, ja nisam niti ću ikad vjerovatno.
    Prije tačno godinu dana, 15. novembra 2011. godine Crna Gora je igrala revanš baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv reprezentacije Češke. Sjećam se toga dana kao da je juče bio. Čitava crnogorska javnost bila je puna očekivanja kako ćemo ispratiti Čehe kući sa 2 ili 3 komada, kako ćemo proći u Ukrainu i Poljsku, međutim, na našu veliku žalost, to se nije dogodilo. Ali, dogodila se jedna potpuno druga stvar, svi ljudi koji su tu noć bili na tribinama, objasnili su šta znači istinski voljeti svoju zemlju i biti uz nju i u dobru i u zlu. E te noći to smo bili mi na stadionu pod Goricom. Bili smo uz naše fudbalere iako su šanse da se plasiramo bile veoma male, iako smo znali šta nas čeka poslije gola Jiračeka. Te noći sve je bilo u znaku naših hrabrih sokola, stadion je bio popunjen do posljednjeg mjesta. To dokazuje da je crnogorski narod vjeran svojoj naciji, svojim uvjerenjima i da od njih ne odstupamo ni u kojem slučaju. Svih 90 minuta na našem malenom stadionu orila se pjesma iako je bilo samo par stepeni iznad nule, svi navijači su bili kao jedan. Morali smo podržati naš tim po svaku cijenu. Počev od same koreografije ,koja je bila na nivou, pa do svega ostalog.
    Utakmica samo što nije počela, intoniraju se državne himne, širi se parče materijala kako bi se razvila koreografija. Pjeva se iz sveg srca “Oj svijetla majska zora”, i utakmica počinje. Na sjevernoj tribini razvijen transparent “Nakon Krusa, Vučijega dola i Grahova, niko junačkiju sudbinu ne iskova! San moj i tvoj, sav staje u pod Goricom boj”. U prvom momentu nisam vidio šta piše na njemu, jer sam bio na toj tribini na kojoj je bio transparent, međutim po reakciji drugih gledalaca shvatio sam da je nešto dostojno važnosti utakmice. Sudija je dao znak za početak meča, počelo je navijanje, punim tempom se podržavalo 11 momaka koji dolje na terenu brane boje naše zemlje! Prvo poluvrijeme smo igrali u nekom grču, nismo stvarali puno šansi, jednostavno Česi su igrali tvrdu odbranu, branili se i čekali kontre, što se kasnije ispostavilo kao prava solucija. Mi smo bili pod ogromnom dozom treme, to se moglo vidjeti na terenu. U drugom poluvremenu imali smo dosta dobrih šansi, međutim sreća nije htjela na našu stranu, a i njihov golman Čeh je sve živo branio. Prosto nijedna lopta nije htjela u gol.
    Pred sami kraj utakmice, u 81. minutu, Jiraček je iz kontre postigao gol za 0:1 i tada su se naši snovi definitivno raspršili, međutim tada smo na sjevernoj tribini uradili nešto što možda niko u tom momentu na stadionu nije očekivao. Poslije primljenog gola počeli smo pjevati našu himnu i zajedno s njom narednih 20 minuta se smjenjivala pjesma “Goro moja” – grupe Perper. Taj osjećaj nikad neću zaboraviti do kraja svog života, prosto sam se bio naježio, dal’ zbog hladnoće ili tog osjećaja ispunjenosti zbog takvog navijanja, nikad mi neće biti jasno. Poslije posljednjeg zvižduka pištaljke, igrači su došli ispod naše tribine i pozdravili nas, mi smo uzvratili istom mjerom. Nismo im imali što zamjeriti, jer znamo da su dali sve od sebe i borili se hrabro za grb države.
    Nikad tako nešto nisam doživio, ni onda kada smo svi pohrlili na teren poslije remija sa Englezima. Najlakše je biti uz tim kad dobija, potrebno ga je jos jače bodriti onda kada gubi!

Ovaj tekst je za sajta Cg-fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Evo momci sad najavljuju borbu za prvo mjesto.

Delibašić: Želimo u Brazil sa 1. mjesta
    da mi zakinemo koji bod poljake u varsavu i sve ce bit ok. englezi su neozbiljna reprezentacija vec duze vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ne smije se izgubiti nijedna doma,po mogućnosti uzeti bodove Moldavija koja nije nimalo naivna ekipa i sigurno će nekima uzeti bod (samo neka ne bude nama),dobro bi bilo da Poljaci odigraju neriješeno makar dvije od dvomeča sa Engleskom i Ukrajinom i naravno da mi ne izgubimo od njih...ima još dosta de se igra i sve su opcije moguće,nemoj da zaboravimo i najbolje drugo mjesto Bitno da momci dobro igraju i da vjeruju da mogu pobijediti svakoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema najboljeg drugog mjesta u ovim kvalifikacijama, bas suprotno jedan najgori drupoglasirani nece igrati baraz.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja mislim ako sve dobijemo do kraja da cemo biti prvi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Lepetanac upravo tako i ja mislim isto to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

22/03/13 - Moldova - Montenegro
    26/03/13 - Montenegro - England

..Ko će čekat' do marta,kukala ti majka..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

6.2.2013 je fifa termin za prijateljske utakmice... valjda ce mo igrati tada s nekim

iz nase grupe igraju za sada
    engleska - brazil
    irska - poljska

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ko ima zute kartone od vaznijih igraca zna li ko , jer se moze desiti da nas kartoni osakate protiv Engleza...
    Last edited by djordje1990; 15-11-12 at 12:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rutinski ih odradismo.Ekipa u onom sastavu, i sa onakvim pristupom igri,moze 6 bodova da uzme moldavcima...S obzirom da je razmak 3 dana izmedju utakmice sa moldavijom i englezima,to treba uzeti u obzir.

Mislim da Delibasic treba da startuje svaku utakmicu pod goricom.Ipak je on centarfor iz primere..Sva trojica da igraju,sto da ne.Da je odlaze Mirku i Stevanu,vidi se da zna da igra...sto ce nam krila,prevazidjen fudbal,cak je i Ferguson poceo da odstupa od takvog stila igra,igra sa tri spica.

Pokazalo se da je Volkov strasno pojacanje.Momak je jednostavno dobar igrac,i puno ce nam pomoci do kraja.Elsadinjo Zverotic sve bolji i bolji,nije cudo sto ga trazi Deportivo La korunja.

Nije san marino pokazatelj pravih snaga.Ali ni oni nisu toliko slabi,da bi Simon briljirao ili makar odigrao dobro.Pravi je igrac za hadersfild.I nista vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Ne smije se izgubiti nijedna doma,po mogućnosti uzeti bodove Moldavija koja nije nimalo naivna ekipa i sigurno će nekima uzeti bod (samo neka ne bude nama),dobro bi bilo da Poljaci odigraju neriješeno makar dvije od dvomeča sa Engleskom i Ukrajinom i naravno da mi ne izgubimo od njih...ima još dosta de se igra i sve su opcije moguće,nemoj da zaboravimo i najbolje drugo mjesto Bitno da momci dobro igraju i da vjeruju da mogu pobijediti svakoga.
    Zar nisi ti ono prestao da pratish reprezentaciju zbog Volkova? :P
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad dođoh iz Podgorice.

Bravo za 3 boda i bravo za navijanje.

Našu igru neću komentarisat. Ne želim.

Svaka čast za San Marino.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za Volkova se znalo da je pojacanje(MAKAR SAM JA ZNAO). Lik je brz, bori se za svaku loptu I UMIJE DA CENTRIRA ! Ako ocemo u Brazil 6 bodova protiv Moldavije NE SMIJU da se dovode u pitanje. Mene je vise strah Poljaka no Engleza i ove price sa 3 spica protiv Engleza i to su strasne gluposti. Jeste li vi svjesni sto pricate ?! Kako ne ukapiraste da kad god smo srljali da smo pukli ka zvecke ?! Polako, prvo se odbrani pa cemo dat gol nije problem. Krivo mi je protiv Poljaka kako nam je izmakla pobjeda, ali dobro sta da se radi, rekao sam i siguran sam u to da ce nam Stevan vratit to protiv Engleske I brate mnogo li je ova 4 mjeseci cekanja, bas nerealno kako jedva cekam te utakmice.
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Moldavaca treba igrati 4-4-2, Drincic i Zverotic sredina, Volkov i Vukcevic krila, Mirko i Joveta naprijed. Drzhati loptu shto vishe i uvaliti im gol ili dva.

Protiv Engleza, Poljaka i Ukrajinaca treba igrati kao protiv Ukrajine u gostima: Zverotic desno, Pekovic u sredinu sa Drincicem, Volkov lijevo, defanzivna igra na kontre i dupli krilni bekovi.

Mislim da bi nam 6 bodova protiv Moldavije, bod iz dvomeca sa Engleskom, pobjeda protiv Ukrajine i remi sa Poljskom bili dovoljni za drugo mjesto, i to da ne strepimo da smo najgori drugoplasirani.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ko ima zute kartone od vaznijih igraca zna li ko , jer se moze desiti da nas kartoni osakate protiv Engleza...
    po zuti karton imaju:
    - Zverotic
    - Djordjevic
    - Drincic
    - Novakovic
    - Pavicevic
    - Dzudovic
    - Pekovic
    - Savic
    - M. Bozovic

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    po zuti karton imaju:
    - Zverotic
    - Djordjevic
    - Drincic
    - Novakovic
    - Pavicevic
    - Dzudovic
    - Pekovic
    - Savic
    - M. Bozovic
    auuuh. bitno je da simon nema jer ce ga on uvalit englezima - projektil sa 30 metara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volkova sinoc nisu ispratili barem 5-6 puta tokom cijele utakmice, kad je momak bio sam i hvatao sprint naprijed a ko god da je imao loptu na sredini u tom trenutku nije ni pogledao na tu lijevu stranu. Umije da centrira i da ubaci loptu iz auta u peterac Definitivno se isplatilo njegovo pozivanje za reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci sad sledece utakmice su nam moldavija i engleska, u 4 dana....
    Ako bi tu moldaviju dobili i onda skroz opusteno da se udje u mec sa englezima, onda se i tu mozda opet ostvari dobar rezultat
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako dobijemo moldaviju i englesku imamo 4 mec lopte za najmanje drugo mjesto... znaci vec u martu mozemo 90% da zavrsimo

Page 1190 of 2251 FirstFirst ... 19069010901140118011861187118811891190119111921193119412001240129016902190 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. JigSaw