Da
Ne
Ako to vrijeme bude u periodu od sledece 4 godine, a postoje realne shanse da hoce, situacija u parlamentu je sledeca: 52 poslanika podrzhavaju ulazak u NATO, od 81 koliko ih je ukupno. Jasno je kako ce se glasati i shta ce se izglasati, i dobro je shto je tako.
Glasaci su dali vecinsku podrshku partijama (i iz vlasti i iz opozicije) kojima je uclanjenje u NATO stavka u programu. Nikakav referendum da se to ponovo provjerava nije potreban, jer je to takodje trosenje novca.
Deserve's got nothing to do with it.
Neka se raspiše referendum, demokratska smo država, jelte.
Ako se izglasa za ulazak u NATO, nek nam je srećno, niko neće imat pravo da se buni.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pa da... Treba za sve živo referendum da se organizuje, imamo tih para za bačanje... Birači su jasno upoznati koje se partije zalažu za nato, dali su im glasove i ne vidim nikakvu potrebu da se ide dalje od skupštine...
#fakenews
ne treba narod puštat ništa da odlučuje, jer ovdje kad god se narod pita uvijek je izabrao najgore
She is only here to annoy herself!
A za koju partiju ja koji sam Crnogorac da glasam a da je ona protiv ulaska u NATO? Ta opcija ne postoji.+ ljudi koji nijesu izašli na parlamentarne izbore, recimo @Maja, ona bi sigurno ispoštovala taj referendum.
I referendum se može organizovat zajedno sa predsjedničkim/parlamentarnim izborima, tako da pare nećemo bačat više nego što ih bačamo, a bačamo ih, fala Bogu.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sve narode cuvaju PASTIRI, za koje su bravi glasali,
tesko BRAVIMA koji upravljaju sa DEMOKRATSKI IZABRANIM PASTIRIMA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Sjeverna Koreja je NATO pakt koji vode zemlje istočnog bloka i to je svakome jasno zbog toga ih niko ne napada jer ne smije a i oni nemaju te osvajačke pretenzije kao stvarni NATO pa i nisu toliko atraktivni iako su prilično nezgodni ... što se nas tiče mislim da nam neki status nesvrstanih zemalja koje žive od svog rada najbolje leži i zbog toga treba biti što je više moguće po strani od tih i takvih udruživanja koliko god se može ... to je neko moje mišljenje![]()
deuscroix
Neće moći. Ekonomski će nas iscrpljivati do krajnjih granica, i kraj.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Pricati o nekom prijeteljstvu i naklonjenosti nato pakta prema CG je klasicno licemjerje, isto tako i kao crnogorska opredijeljenost prema nato paktu je obicna laz. Nato nas treba iako smo mali, da ginemo za njihove interese i da Jadran bude zatvoren bez mogucnosti uplovljavanja vojnih brodova koji nijesu vlasnistvo nato pakta, a ovi sto se zalazu da udjemo u nato ili su kupljeni ili strah od istog nato pakta ukoliko ostanemo neutralni ili cak sto vise pokazemo naklonost Rusiji.
To je pitanje oko kog skupstina nema prava da odlucuje bez predhodnog referenduma. Ukoliko skupstina to ucini bez referenduma svaka nova skupstinska vecina ima pravo da to pitanje stavi na referendum i ukoliko narod izglasa protivljenje sta imamo . . . ?
Ma kakva skupština i kakav crni referendum.MI JESMO U NATO PAKTU tako da nema tu šta da se odlučuje.
Kakav crni referendum?
Doduše vlast ima toliku moć ovđe da postavi pitanje na referendumu da li smo za ujedinjenje sa na primer Tibetom glat bi namakli koju god oće većinu a kamo li da ne mogu ako bi htjeli da izguraju ovo pitanje o NATO paktu.Postoje naravno i glasači koji su protiv članstva u paktu ali su oni u manjini.MANJINI!!!!
Većina je za ono što kaže gazda) a on kaže što bi i mi svi rekli na njegovom mjestu pravac NATO!
Tako će sve ovo što je opljačkano biti sigurno jer nećemo valjda dozvoliti da pod znak pitanja stavljamo temeljne vrijednosti kapitalizma kao što je privatna svojina?
Da rezimiramo-Crna Gora je članica NATO pakta i ma šta pričai ovi analitičali -većina biračkog tijela je za to.
Ja sam protiv ali sam u manjini![]()
Narod se pita taman ka pjan s gaćama. E čuš - referendum. Lijep riječ. No ne otvara gvozdena vrata.
Zlo june niko ne odbrani.
Čemu vakat, tome je i vrijeme.
Ako nas neko bude branio ili nas neko bude pregazio, to će biti zato što im se isplati, a ne zato što su pošteni i humani ljudi. Izuzev NATO, razumije se. Oni su anđeli.
★
CG je vječna, bar se oko toga ne treba sjekirat.
Ostalo su sitnice.
Nemojte mi pljuvat po Državi i Država će štititi.
Ne može jednostavnije.
I da, pošto neki još nisu ukapirali - komšije su Svetinja.
Nema govora mržnje, ebem vam sve po glupom mozgu iz kojega to dolazi.
Niko vas ne tjera da ubijete drugog čovjeka, osim ako on lično ne krene na vas. Svako u svoj tor. kad si kod komšija ponašaj se ko dobar komšija taman ko i oni kad svrnu kod tebe na kaVu. Ako svrnu nepozvani, i još ako krenu sranja pravit... sranja će i dobit. Ili ka Nk što otplaćuje dugove. Dok ne otplati, ebaće mu se stanovništvo u zdrav mozak.
Je l' to baš toliko komplikovano?
Last edited by Raquel; 15-11-12 at 17:48.
Референдум, јер треба народ да се пита око тако важне ствари.
Ако буде само у парламенту, неки његов следећи сазив може то да поништи.
Које све земље су имале референдум за улазак у нато?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
bice kako nam narede,pitanje tvoje a nasi odgovori nemaju tezinu,samo su za nasu zanimaciju.:encouragement:
Upravo tako. Oni koji su glasali sa svoje predstavnike u Skupstini, pretpostavlja se da su upoznati sa partijskim programom i stavom partije po ovako krupnim pitanjima. Stoga je, po mom skromnom mishljenju, suludo organizovati bilo kakve referendume, vec pitanje full fledged chlanstva u NATO-u treba "rijeshiti" u Skupshtini.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks