View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da je bilo oko 8000. Vidim da su toliko stavili na portal analitika.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ja smatram da đorđević ima više motiva da se dokaže za reprezentaciju, ipak igra u većem klubu od simona i sava, mlađi je, spremniji, motivisaniji, talentovaniji..

a noćas je zapinjao oko konobara i kuvara..

mada ni bećiraj nije mnogo pokazao protiv ovih amatera..

ipak bi trebala da razlika u klasi bude malo izraženija u duelima 1 na 1..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

7.158
    http://fscg.co.me/201211142746/Vijesti-Selekcije/preko-san-marina-do-ela-tabele.html

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Šteta zbog Blaža jer bi golom sigurno skrenuo pažnju na sebe. Prije dvije godine je bio praktično proglašen novim igračem Rostova, ali se nešto iskomplikovalo. Nadam se da će pronać neki solidan klub jer je ovu ligu prevazišao.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Žao mi je što bolju igru, pogotovo u drugom poluvremenu, nijesmo uspjeli da krunišemo pogotkom i pobjedom. Ekipa je odigrala dobro, svi igrači su zadovoljili i ostavili odličan utisak. Ni ovaj bod nije loš za konačan ishod tabele u našoj grupi jer sljedećeg mjeseca igramo sa Srbijom kod kuće, a naredne godine nam dolaze Mađari i gostujemo u Srbiji", rekao je Vlaisavljević

samo da se ne zaboravi velikan naš
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

simon se trudio to se viđelo ali mu je izvođenje kornera očajno!!!
    heisenberg says relax

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice Djordjevica, dao mu je Brna par korisnih savjeta...

Luka Đorđević igra malo u Zenitu. Mislite li da je to razlog nešto slabije partije protiv San Marina?

"Baš sam pričao sa Lukom nakon utakmice. Nisam mu zamjerio na nešto slabijoj igri i duelima koje je izgubio, već na tome što je nakon njih odustajao. To ne smije da radi, ali mlad je i neke stvari će vremenom da popravi. U pravu ste, fali mu minuta u klubu, ali vrijeme je pred njim i vjerujem da će igrati u narednom periodu", zaključio je Brnović.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by kišjeli_kupus View Post
    simon se trudio to se viđelo ali mu je izvođenje kornera očajno!!!
    Nazalost, njemu je sve ocajno postalo. Zverotic je po meni konstantno nas najbolji igrac. Ne znam ko se odusevljava sa onim navijanjem ali ocigledno da taj nije mrdao iz Cg...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Nazalost, njemu je sve ocajno postalo. Zverotic je po meni konstantno nas najbolji igrac. Ne znam ko se odusevljava sa onim navijanjem ali ocigledno da taj nije mrdao iz Cg...
    Mislim da uglavnom svi pricaju o posjeti jer nije bila losa,a navijanje na repku je bas lose

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Totalno neubjedljivi protiv jedne šarlatanske reprezentacije kao što je San Marino.

Držali loptu, ali ne znamo s njom. Vidjelo se da je Vukčević željan lopte, vraćao se čak i do našeg šesnaesterca samo da bi je pokupio. Kako propade onaj igrač...

Bećiraj fenomenalan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok je sve ovo ljudi, odradjivanje posla. Publika dobra. 10 bodova je bitno, koliko je golova u mrezhi San Marina manje.

Ne shvatam toliko kritika upucenih Vukcevicu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice ove 2012 godine, Brna je polozio ispit. Zavrsili smo godinu bez poraza i nalazimo se na prvom mjestu u jakoj grupi. Treba pohvaliti covjeka sad i podrzati ga, posle onih silnih kritika i pljuvanja nakon ispadanja iz baraza.

U martu su nam dvije kljucne utakmice, a mec sa Ukrajinom u junu mogao bi definitivno da pokaze ocemo li se boriti za prvo ili drugo mjesto u grupi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjeruj ti meni da nam je ova utakmica sa Moldavijom jedna od najbitnijih, pogotovo ova u goste. Treba tu uzet 6 bodova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crna Gora kao fudbalska reprezentacija, kao zemlja koju volim, moze da izgubi mnogo jer postoje ljudi kao sto su pojedini forumasi cdm-a. Vi druzino veze sa fudbalom nemate, loptu vidjeli nikad niste, a kamoli da ste imalo strucni da laicki komentarisete jednu fudbalsku predstavu. Vi osudjujete Simona Vukcevica za losu partiju, alo , ajde da nisam nocas bio na stadionu pa da kazem , ok gledao sam tekmu preko tv, sto znam moguce je da je kretanje bilo lose,pa ipak.. Simon Vukcevic je uz Zverotica i Savica bio nas najbolji pojedinac nocas, igrajuci van svoje prirodne pozicije, konstantno trazeci loptu i bez puno gresaka u dodavanjima.. Kakvu je loptu samo dodao Delibasicu u prvom poluvremenu. Jedino sto ne sporim sto je osporio, a moguce da nije igrao 100 posto kao mnogi nocas, prije svega Beco. Malo je igraca na svijetu , druzino, koja bolje gradi loptu od gorepomenutog.Treba covjeku dat podrsku, snagu,jer je uvijek ostavljao srce na teren. A svaka vam cast za nepominjanje Novakovica koji je bio smijesno los, ali vi gledate samo kako da upropastite ovo malo dobrog sto imamo. Samo da ste zdravo, nadam se da je Brna u glavu cist, pa je ukapirao neke stvari. Zivjeli!
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Sto se tice ove 2012 godine, Brna je polozio ispit. Zavrsili smo godinu bez poraza i nalazimo se na prvom mjestu u jakoj grupi. Treba pohvaliti covjeka sad i podrzati ga, posle onih silnih kritika i pljuvanja nakon ispadanja iz baraza.
    Ima tu josh dosta problema i zamjerki, ali generalno me pozitivno iznenadio i prevazisao moja ocekivanja. Posle onog uzhasa protiv Cheske (a bio je bash uzhas, pogotovo u Pragu) ovo je definitivno uzlazna putanja i put kojim treba da ide.

Ono shto definitivno mora da uradi, je da primijeni recept iz ove utakmice i na Moldaviju i da tu uzme 6 bodova. Bez toga mu citavi posao ne valja nishta.
    Last edited by Recordare88; 14-11-12 at 23:14.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ajde sad nesto o Brnovicu neko moje vidjenje.

1.Nikad ali bas nikada mu necu oprostiti sto nismo prosli ne Evropsko radi njegove debilne taktike, samo je ON krivac i niko vise
    2.Do juce smo ga svi poljuvali, sad ga svi dizete ne znam radi cega odjednom takav okret
    3,Mi smo u ovu grupu odigrali 4 meca , od ta 4 meca 2 meca protiv Marinaca koje ne racunam u oybiljnu ekipu, sto bi se reklo imamo praticno 4 boda, jer ce svi protiv njih imati maksimalan ucinak, vratio se prvom mecu gdje smatram da je Brnovic opet kriv sa svim sto je uradio taktikom , izmjenama i sve ostalo. Sto bi se reklo tu smo zakinuli sebe sa 2 boda.
    4.Utakmica protiv Ukrajine reko bih nas najbolji mec, svi mi dizemo Brnovica u vayduh odjednom njegova taktika ko MUrinjova, ja bih prije reka da je on odigrao onako takticki mec jer je bio svjestan da je to jedini nacin nesto da se uradi, a ne neki plod njegove genijalnosti, bi je svjestan sto bi nam ukrajinska krila uradila da smo igrali otvoreno.
    5, dolaze nam sledece godine dva vazna meca , cak mislim da ce mec protic Moldavije biti tezi nego protiv Engleza i tu cemo vec vidjeti Brnovica kako ce i sta ce uraditi, prije toga ne bih da ga dizemo u nebesa, jer vec vidim komentare ako kiksamo sa moldavcima tetejac i ostali arsenal nadimaka koji mu je namjenjen.Mi smo tek na pocetku kvalifikacija i tek nam predstoje vazni mecevi koji ce reci gdje je brnovic i gdje smo mi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Spajk Li View Post
    Crna Gora kao fudbalska reprezentacija, kao zemlja koju volim, moze da izgubi mnogo jer postoje ljudi kao sto su pojedini forumasi cdm-a. Vi druzino veze sa fudbalom nemate, loptu vidjeli nikad niste, a kamoli da ste imalo strucni da laicki komentarisete jednu fudbalsku predstavu. Vi osudjujete Simona Vukcevica za losu partiju, alo , ajde da nisam nocas bio na stadionu pa da kazem , ok gledao sam tekmu preko tv, sto znam moguce je da je kretanje bilo lose,pa ipak.. Simon Vukcevic je uz Zverotica i Savica bio nas najbolji pojedinac nocas, igrajuci van svoje prirodne pozicije, konstantno trazeci loptu i bez puno gresaka u dodavanjima.. Kakvu je loptu samo dodao Delibasicu u prvom poluvremenu. Jedino sto ne sporim sto je osporio, a moguce da nije igrao 100 posto kao mnogi nocas, prije svega Beco. Malo je igraca na svijetu , druzino, koja bolje gradi loptu od gorepomenutog.Treba covjeku dat podrsku, snagu,jer je uvijek ostavljao srce na teren. A svaka vam cast za nepominjanje Novakovica koji je bio smijesno los, ali vi gledate samo kako da upropastite ovo malo dobrog sto imamo. Samo da ste zdravo, nadam se da je Brna u glavu cist, pa je ukapirao neke stvari. Zivjeli!
    Simon Vukčević nije materijal za reprezentaciju Crne Gore, makar ne u ovom momentu. Neosoprno je da on ima fudbal u krvi, da može da igra dobro, da razumije igru, ali njegova forma je tragična. On ne može da zapne u drugoj engleskoj ligi. Puštite mi samo priču o tome kako je ta liga bolja no mnoge prve - provjereno znam jer svaki dan kladionicu igram i pratim po milijardu mečeva da se nerealne kese naigraše fudbala tamo, a Simon ne može.

Samo treba ići prema zaslugama. Ako neko ne igra fudbal u svom klubu godinu dana, kako je to zaslužio poziv u reprezentaciju? Ne možemo ''na ime'' i ''dobru volju'' i ''da ispoštujemo'' reprezentaciju sastavljat nikako. Ako on ne može sebe da sredi i naćera da se posveti treningu i radu u klubu - onda ne zaslužuje da igra za reprezentaciju i tu je kraj svake priče. Stefan Savić je čist primjer - momak nije mogao da dobije minutažu u Mančester Sitiju, promijenio je klub i odmah se primjećuje pomak u igri i formi. Sve to ima svoje, zato se ne trudi da budeš veći patriota jer to nisi zbog toga što pričaš nerealne hvalospjeve o Simonu Vukčeviću.

Bećiraju nijedan od onih fudbalera San Marina nije mogao da uzme loptu noćas. Vukčević se najviše družio s loptom, jer je vjerovatno dobio odriješene ruke od Brnovića ''da se izigra'' noćas, a opet nije ostavio nikakav poseban utisak. Bit prosječan protiv San Marina je tragedija. Međutim, nije kriv Simon... većina momaka je noćas izgledala dosta blijedo, a Savo Pavićević je kesa. Onoga čovjeka više ne treba zvat u reprezentaciju, i treba polako razmišljati o novom desnom beku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpis na ovo sve što si napisao..Od prve do zadnje rečenice..
    Niko Mitra Novakovića da pomene..Koji je odigrao blago rečeno amterski..Ja nisam mogao da vjerujem da mu je onakva igra bila..Simon standardno solidan..Trebaće on nama još,a vi što ga otpisujete.Ekstra.Banja.Vas treba poslušat,vele.
    Last edited by Markouskas; 14-11-12 at 23:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ajde sad nesto o Brnovicu neko moje vidjenje.

1.Nikad ali bas nikada mu necu oprostiti sto nismo prosli ne Evropsko radi njegove debilne taktike, samo je ON krivac i niko vise
    2.Do juce smo ga svi poljuvali, sad ga svi dizete ne znam radi cega odjednom takav okret
    3,Mi smo u ovu grupu odigrali 4 meca , od ta 4 meca 2 meca protiv Marinaca koje ne racunam u oybiljnu ekipu, sto bi se reklo imamo praticno 4 boda, jer ce svi protiv njih imati maksimalan ucinak, vratio se prvom mecu gdje smatram da je Brnovic opet kriv sa svim sto je uradio taktikom , izmjenama i sve ostalo. Sto bi se reklo tu smo zakinuli sebe sa 2 boda.
    4.Utakmica protiv Ukrajine reko bih nas najbolji mec, svi mi dizemo Brnovica u vayduh odjednom njegova taktika ko MUrinjova, ja bih prije reka da je on odigrao onako takticki mec jer je bio svjestan da je to jedini nacin nesto da se uradi, a ne neki plod njegove genijalnosti, bi je svjestan sto bi nam ukrajinska krila uradila da smo igrali otvoreno.
    5, dolaze nam sledece godine dva vazna meca , cak mislim da ce mec protic Moldavije biti tezi nego protiv Engleza i tu cemo vec vidjeti Brnovica kako ce i sta ce uraditi, prije toga ne bih da ga dizemo u nebesa, jer vec vidim komentare ako kiksamo sa moldavcima tetejac i ostali arsenal nadimaka koji mu je namjenjen.Mi smo tek na pocetku kvalifikacija i tek nam predstoje vazni mecevi koji ce reci gdje je brnovic i gdje smo mi
    Sve receno otprilike. Jedino shto bih josh dodao, da je sadasnji Brnovic ipak bolji od onog koji je defilovao protiv Cheske, i treba mu priznati i uvaziti taj pozitivan pomak. Sada se male ekipe shegaju rutinski (a sjeti se Islanda) a Ukrajina se dobila dobrom taktikom. Za Poljsku se slazhem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djordje- niko ne dize Brnovica u nebesa, ali ga treba pohvaliti za sve sto je uradio u ovoj godini. Tek nam predstoje vazni mecevi i tu treba da se pokaze.

Gresaka ce uvijek biti pa sve da nam Murinjo ili Gvardiola bude selektor.

Moldaviju moramo pobijediti u martu, a sa njima takodje igramo poslednju utakmicu u kvalifikacijama. Mnogo prije te zadnje utakmice cemo znati za koje se mjesto borimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Simon Vukčević nije materijal za reprezentaciju Crne Gore, makar ne u ovom momentu. Neosoprno je da on ima fudbal u krvi, da može da igra dobro, da razumije igru, ali njegova forma je tragična. On ne može da zapne u drugoj engleskoj ligi. Puštite mi samo priču o tome kako je ta liga bolja no mnoge prve - provjereno znam jer svaki dan kladionicu igram i pratim po milijardu mečeva da se nerealne kese naigraše fudbala tamo, a Simon ne može.

Samo treba ići prema zaslugama. Ako neko ne igra fudbal u svom klubu godinu dana, kako je to zaslužio poziv u reprezentaciju? Ne možemo ''na ime'' i ''dobru volju'' i ''da ispoštujemo'' reprezentaciju sastavljat nikako. Ako on ne može sebe da sredi i naćera da se posveti treningu i radu u klubu - onda ne zaslužuje da igra za reprezentaciju i tu je kraj svake priče. Stefan Savić je čist primjer - momak nije mogao da dobije minutažu u Mančester Sitiju, promijenio je klub i odmah se primjećuje pomak u igri i formi. Sve to ima svoje, zato se ne trudi da budeš veći patriota jer to nisi zbog toga što pričaš nerealne hvalospjeve o Simonu Vukčeviću.

Bećiraju nijedan od onih fudbalera San Marina nije mogao da uzme loptu noćas. Vukčević se najviše družio s loptom, jer je vjerovatno dobio odriješene ruke od Brnovića ''da se izigra'' noćas, a opet nije ostavio nikakav poseban utisak. Bit prosječan protiv San Marina je tragedija. Međutim, nije kriv Simon... većina momaka je noćas izgledala dosta blijedo, a Savo Pavićević je kesa. Onoga čovjeka više ne treba zvat u reprezentaciju, i treba polako razmišljati o novom desnom beku.
    To mi nije bila namjera,cak naprotiv. Ne slazem se sa tobom,jer ako moze jedan V.Bozovic da zasluzi poziv,ili Dzudovic, koji igra solidno, ali isto tako Simon igra vise nego solidno za reprezentaciju, i ne vidim razlog stavljati nekakve kasalice na njegovu poziciju kad igraju u ligu dje mogu ja zaigrati. U losu je formu, fakat je ali svi znamo da njemu sve u glavu, ada sjecate se jedno vrijeme je resetao u Lisabonu, pa ga nema 6 mjeseci, pa opet. Ja ne znam covjeka u dusu, ali sigurno da ima tu vrstu falinke, koja ga sputava, ali zasto bi to nas sputavalo da nam on ne igra, zato sto ne igra u blekburn jebene roverse. Bas ne kapiram.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

To mi nije bila namjera,cak naprotiv. Ne slazem se sa tobom,jer ako moze jedan V.Bozovic da zasluzi poziv,ili Dzudovic, koji igra solidno, ali isto tako Simon igra vise nego solidno za reprezentaciju, i ne vidim razlog stavljati nekakve kasalice na njegovu poziciju kad igraju u ligu dje mogu ja zaigrati. U losu je formu, fakat je ali svi znamo da njemu sve u glavu, ada sjecate se jedno vrijeme je resetao u Lisabonu, pa ga nema 6 mjeseci, pa opet. Ja ne znam covjeka u dusu, ali sigurno da ima tu vrstu falinke, koja ga sputava, ali zasto bi to nas sputavalo da nam on ne igra, zato sto ne igra u blekburn jebene roverse. Bas ne kapiram.

ALo to je Dzudo MUdo

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    svi mi dizemo Brnovica u vayduh
    Ipak bih ovo ostavio za Vlaisavljevica.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja desnog beka ne bih puno trazhio pored Savica zhivog. Dzudo-Basha odbrana obicno funkcionise dobro. Ovaj ciklus treba izgurati sa Savic-Dzudo-Basha-Jovanovic postavkom, i naravno trazhiti zamjenu za Dzudovica. Mijusko Bojovic mi tu djeluje kao najozbiljniji kandidat.

Valjalo bi i protiv Engleza staviti Zverotica i Volkova kao "duple bekove" jer oni imaju ubitacna krila.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Utisak veceri je svakako dobro ispunjen stadion i jako lijepa komunikacija izmedju Sjevera i Juga.
    Izgleda da pocinje jedna nova, bolja navijacka prica kada je reprezentacija u pitanju i srecan sam zbog toga.

Sto se igre tice, meni je Simon nocas bio O.K. Ova pozicija mu vise lezi nego kad igra po krilu.

Prvi u grupi!
    P r i m o r a c

Page 1188 of 2251 FirstFirst ... 18868810881138117811841185118611871188118911901191119211981238128816882188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)