Takodje.
TAKUMI
sjajno
DOKTOR je objasnio kako se vozi Circuit od the Americas:
![]()
TAKUMI
Brawn priznao: Fokusiranje na DDRS je bila pogreška
Šef momčadi Mercedesa, Ross Brawn, priznao je da je Mercedes pogriješio kada se fokusirao na razvoj dvostrukog DRS sistema.
Uoči iduće sezone, kada će im u bolidu sjediti Lewis Hamilton, Brawn je izjavio za talijanski Autosprintda žali zbog nekih stvari ove sezone.
“Da, zaključili smo da je DDRS bio dobra ideja, ali nas je previše zadržavao u razvoju drugih komponenti. Recimo da danas postoje mnoge dobre ideje po pitanju prednjeg krila, a mi nismo bili u mogućnosti iskoristiti ih do kraja jer smo razvoj bazirali na DDRS-u.”
“Kad smo shvatili što druge momčadi rade i kad smo vidjeli koliki to potencijal ima, možda smo trebali napraviti jedan korak unatrag i promijeniti filozofiju,” zaključio je Brawn.
To je DOKTOR covece.
LPGTECH 067 854 548
Sto bi rekli fabio i petronas,on je SLINA! Pogledaj mu ponasanje kad su bili sami on kimi i vetel,on kao tele nesto izigrava,nekakva boze me sacuvaj faca,a ona dvojica pucaju od smijeha,ne znam kad se zadnji put taj "covjek" nasmijao?
evo nešto "off topic"
One DRS zone for first Grand Prix in Texas:
Formula 1 governing body the FIA has organised a single DRS zone as the sport heads to Austin’s Circuit of the Americas for the first time.
As has been the case at past venues such as Istanbul Park, the sole DRS zone is not on the start/finish straight. For the Texas race, drivers will be able to deploy the rear wing device between Turns 11 and 12, as the second half of the lap begins.
This means DRS will come into play after the hairpin at Turn 11. Both before the hairpin and after the back straight, the brand-new track features sweeping curves."
A sta to?Gledao sam trku od starta pa ne vidjeh sto je problem?To sto je popustio pod pritiskom pa u predzadnji krug u 3 krivine zaredom grijesi i gubi svaku sansu da stigne kimija?jel mu neko tu kriv osim sam sebi?No mu je pametnije bilo da je drza butona iza sebe no aj
Last edited by John Cena; 13-11-12 at 20:26.
Massa aj ne avetaj...
Aj razumijem da ga volis kao vozaca, ali ko moze postovat onu slinu kao covjeka on stvarno normalan nije.
Pa tipu izbijaju kompleksi na sve strane, boli njega i za tim, i za kolegu, i za zenu bolesnu i za sve... sve bi prodao za mjesto vise na podijum.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Massa ne je8i.
Smecar je teski.
Juan, potvrdi.
TAKUMI
Petronas ne mlati ti nemas pravo glasa nisi punoljetan.Fabia nemoj toliko da ucis vidis sto radis od sebe.
Last edited by massa; 13-11-12 at 23:01.
LPGTECH 067 854 548
Klasicna SLINA.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pogledaj kako "najbolji" vozac vozi preko ivicnjaka.
TAKUMI
Moze mu se kad ima najpouzdaniji bolid :smug:
Ne interesuje me (toliko) kakav je covjek,necu da ga zenim,ali realno: Da bi se borio za titulu protiv jednog super mocnog bolida RB-a sa ovako sporim bolidom,
moras biti Dr.
evo i vilenev da kaze nesto pametno![]()
pazi kako vata precice po plotovima![]()
evo iz USA par slika..
kako bi ođe valjalo isprobat auto..
![]()
tek sad vidjeh ovu sliku...
![]()
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks