View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 21 of 199 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast
Results 501 to 525 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čuste li za ULTIMATUM generala Aršavina Srbiji?
    Otprilike, da se ne z***avaju sa Rusijom, i da ne može i sa Rusijom i sa EU.
    Postoji plan o Evro-azijskom bloku, koji će predvoditi Rusija, i od Srbije se očekuje da se JAVNO opredijeli za članstvo za tu zajednicu zemalja, a ne za EU.

Sve predvidjanja nas par forumaša da neće moći dugo da prolazi Titova politika ekvidistance se ostvaruje, i samo anti-Evropljanin ne vidi da je MNE učinila pravi korak kad se odlučila na samostalan put u budućnost...to sad vidi i Solana, i Bilt i svi drugi Evropljani koji su savjetovali MNE da ipak, je li, ostane sa Srbijom...e mudri Djukanović...pa zaboravi mu to, ako imaš obraza! Naravno da anti-Evropljani imaju pravo na svoj izbor, ali sad mogu samo da rovare-put MNE je ipak trasiran!
    Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Izvinite, a ko ce ovdje da ulaze? Sprdate li se vi? U sta, u kamen...
    Kazete, ako udjemo u nato, odmah dolecu pare. Jeste, bas u Grckoj ne znaju sta ce sa njima. Ne znam, pitam, jesu li Bugari i Rumuni u NATO-u? Ako jesu Bugari, kako to da korupcija i dalje cvjeta, kao da se nista nije desilo?
    I jos pitanje, jesu li Rusi ii Kinezi u Nato paktu? Izgleda da jesu, posto se jedino tamo ulaze. Nato=investicije, zato su Ruje i Zuti i pojurili tamo

Uvjeren sam da se Djukanovic nece povoditi maglovitim evro integracijama, i jos maglovitijim nato. On zna koji mu je put preostao, i svakako podrska za to.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sto mi Vasa prica lici na onu da ce CG biti pregazena od Albanaca, da ce pocrkati narod od gladi, da nece moci da se skoluju, itd itd...
    Zasto ne uzivate u zivljenju CG i uz sve nadjete neki smisao kreativnog razmisljanja.. Destruktivnosti na sve strane, pa da ne bi bili klise/otisak, istih..
    Sve je sasvim suprotno od toga sto pisete, ali Vi pisete po kliseu.. Sta ce Vam to?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Izvinite, a ko ce ovdje da ulaze? Sprdate li se vi? U sta, u kamen...
    Kazete, ako udjemo u nato, odmah dolecu pare. Jeste, bas u Grckoj ne znaju sta ce sa njima. Ne znam, pitam, jesu li Bugari i Rumuni u NATO-u? Ako jesu Bugari, kako to da korupcija i dalje cvjeta, kao da se nista nije desilo?
    I jos pitanje, jesu li Rusi ii Kinezi u Nato paktu? Izgleda da jesu, posto se jedino tamo ulaze. Nato=investicije, zato su Ruje i Zuti i pojurili tamo
    Nasao si koga ces da uporedjujes sa Crnom Gorom. Samo da si ti meni ziv i zdrav.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sto mi Vasa prica lici na onu da ce CG biti pregazena od Albanaca, da ce pocrkati narod od gladi, da nece moci da se skoluju, itd itd...
    Zasto ne uzivate u zivljenju CG i uz sve nadjete neki smisao kreativnog razmisljanja.. Destruktivnosti na sve strane, pa da ne bi bili klise/otisak, istih..
    Sve je sasvim suprotno od toga sto pisete, ali Vi pisete po kliseu.. Sta ce Vam to?

Hvala Lepo
    Cudi me da nisi prvo procitala post, pa tek onda odgovorila, posto nikakvu prijetnju ni od koga cak ni implicite nisam naveo. Stvarno mi dodje da umrem od smijeha kad procitam da ce dolaskom nato patka stici investicije.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Nasao si koga ces da uporedjujes sa Crnom Gorom. Samo da si ti meni ziv i zdrav.
    Pa jeste, mi samo sto nismo dosegli nivo Skandinavaca. Ili Luksemburga, kako vas zamlacuju ovi iz dpsdp. Da se ne salimo, molim te.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa upravo pokazivanjem zlonamjernosti, pokazivano je neznanje i u slucaju sa nezavisnoscu CG, kao i sa buducnoscu CG sa NATO.. Nisam to ni vidjela kao prijetnju, samo, kao nazalost poredjenje koje je zatupljivalo vec zatupljenu masu u regionu i CG..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

Pa jeste, mi samo sto nismo dosegli nivo Skandinavaca. Ili Luksemburga, kako vas zamlacuju ovi iz dpsdp. Da se ne salimo, molim te.
    Crna Gora ce da udje u NATO svidjalo se to tebi ili ne. A onda ces da vidis koliko nisi bio u pravu. A mene niko ne zamlacuje. Mogu sve politicke partije zajedno sa vladajucom koalicijom u zemlju da propadnu sto se mene tice.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa upravo pokazivanjem zlonamjernosti, pokazivano je neznanje i u slucaju sa nezavisnoscu CG, kao i sa buducnoscu CG sa NATO.. Nisam to ni vidjela kao prijetnju, samo, kao nazalost poredjenje koje je zatupljivalo vec zatupljenu masu u regionu i CG..

Hvala Lepo
    Posto sam ja bukvalista, molim te gdje si vidjela zlonamjernost? Sta je trebalo da napisem, da su djeca razdragana, da sve mirise, i da je sve lijepo kuda nato prodje?
    I stvarno, ako sam protiv trgovaca opijumom, naftom, i gasom, znaci da sam zatupljen. Skala mojiih vrijednosti je nesto drugacija.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Teško zemlji kojom prođe vojska... Zamisli ić po svijetu i mlatit nevaljale? Strašno.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Posto sam ja bukvalista, molim te gdje si vidjela zlonamjernost? Sta je trebalo da napisem, da su djeca razdragana, da sve mirise, i da je sve lijepo kuda nato prodje?
    I stvarno, ako sam protiv trgovaca opijumom, naftom, i gasom, znaci da sam zatupljen. Skala mojiih vrijednosti je nesto drugacija.
    Svijet nije bajka. Nikad nije ni bio.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    4,437
    Thanks Thanks Received 
    8,564
    Thanked in
    3,295 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Nejasna mi je dilema da li u NATO ili ne kad naši vojnici idu u mislje po bijelom svijetu kao vojnici tog istog pakta.Čitava se vlada i ministarstvo odbrane vlada kao da smo punopravni članovi.Zaposleni u ministarstvu odbrane i vojsci idu i pohađaju pragrame obuke,oprema se nabavlja u saradnji sa zvaničnicima pakta,u Podgorici sjede predstavnici pakta u svakoj drugoj kancelariji ministarstva odbrane i niko i ne priča da li treba nego kad budemo član.
    Svi mi to znamo i vidimo osim ko nije slijep i gluv.
    Što su naše obaveze i eventualna prava u tom savezu javnost u CG nema pojma-jedino znamo ono što trenirani instruktori NATO saveza Kentera i onaj Dedović pričaju o blaženom plodovima ovog NVO udruženja koje podstiče mir,ljubav i toleranciju.
    Dakle mi smo već u alijansi te bi jedino ispravno pitanje bilo DA LI JE DOBRO ŠTO SMO U NATO PAKTU !
    Upravo tako. Mi smo de facto vec u NATO-u, masina ispiranja mozga ljudima vec odavno je u pogonu. Ucestvujemo u dosta tih organizacija i prilagodjavamo se standardima. Ko je htio da se protivi tome trebao je da se protivi ranije, a ne sad kad je sve dovedeno skoro pred svrsen cin.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ponavljam, samo totalni politicki ignorant mozhe da se protivi ulasku zemlje od 600.000 stanovnika koja se nalazi na podrucju visokog bezbjednosnog rizika u najmocniji vojni i bezbjednosni savez na svijetu. Naravno, ili neko ko nema dobre namjere.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Što reče Mojsije... Mi smo u NATO-u.
    Samo nisu mnogi prihvatili. Pa se piše o tome.
    Rođeni smo u tom trenutku, i to je to.
    Oćete li da dignemo CG protiv NATO-a, što li?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

htjeli bi neki...sve dok im ne bi počelo pucat oko ušiju
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Srbija još neće... E ako ne bude reprize, evo... Ajde, šta da im radiš, šta?
    Ne možeš ih pustiti da izginu, ne možeš ih spašavat kad neće.
    Isto ko Nk.
    Isto ko ja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Former general Petraeus objašnja Pauli kako će i što će
    A neka si pa nek svi crknu od zavisti
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Cudi me da nisi prvo procitala post, pa tek onda odgovorila, posto nikakvu prijetnju ni od koga cak ni implicite nisam naveo. Stvarno mi dodje da umrem od smijeha kad procitam da ce dolaskom nato patka stici investicije.
    Je li ovo slučajna ili namjerna greška?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Naravno, ili neko ko nema dobre namjere.

Sta mislis sta je u pitanju kod nekih protivnika NATO-a ? Upravo to.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Da bi ušli u NATO valjda moramo imat vojsku a kakva je naša to je posebna priča, Ali da bi porasla podrška NATO savezu , moraju i oni nešto konkretno učiniti za VCG, eto npr donirali su Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji oklopna vozila Hummve koja bi sigurno i našoj vojsci dobro došla, evo ove godine su i u Srbiju stigla 17 istih tih oklopnih hummve vozila a da čak Srbija ni ne pretenduje da uđe u isti.

Znam da su naši ranije bili zainteresovani ali ih nisu nabavili, vjerovatno zbog nedostatka novca ili nadanja da će možda dobiti kao i komšije nam.
    Takođe i pitanje air-policinga će biti izuzetno zanimljivo kako riješiti i koliko će nas koštati s obzirom da po nekim informacijama Slovenija izdvaja preko 30 miliona$ na godišnjem nivou za prelet Italijanskih eurofighter-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da da . iz sledecih razloga :

1) NATO je najjacha vojna alijansa od kako psotoji svijet
    2) Nato koliko god da ima kixeva , to je vojni savez zapadnih civilizacija koje su kolejevka svijeta
    3) Alternative NATO-u NEMA i neka mi niko ne pominje Rusiju , jer Rusija nije nikakva garancija , dje je bila kad je poslo Kosovo , dje je bila kad je ubijen Gadafi ? Rusija je zemlja u kojoj postoji 3 miliona biznismena u zatvoru , koja je josh zemlja na toj strani Sjeverna Koreja potpuno zatvorena zemlja , Iran dje gadjaju krshima zene ako prevare muza ?

niko ne voli nato , ali nato je za crnu goru jedina opcija .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by coach View Post
    Naravno da da . iz sledecih razloga :

1) NATO je najjacha vojna alijansa od kako psotoji svijet
    2) Nato koliko god da ima kixeva , to je vojni savez zapadnih civilizacija koje su kolejevka svijeta
    3) Alternative NATO-u NEMA i neka mi niko ne pominje Rusiju , jer Rusija nije nikakva garancija , dje je bila kad je poslo Kosovo , dje je bila kad je ubijen Gadafi ? Rusija je zemlja u kojoj postoji 3 miliona biznismena u zatvoru , koja je josh zemlja na toj strani Sjeverna Koreja potpuno zatvorena zemlja , Iran dje gadjaju krshima zene ako prevare muza ?

niko ne voli nato , ali nato je za crnu goru jedina opcija .
    Kršima, kršima...da, dAAA!
    Last edited by Old Bone; 15-11-12 at 17:23.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Sta mislis sta je u pitanju kod nekih protivnika NATO-a ? Upravo to.
    Moguce, ali, kad se pogledaju "argumenti" ovih protivnika, ipak sam ubijedjen da je neznanje preovladjujuci faktor. Naravno, ima i ove druge opcije, ali u manjem broju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Inace, kampanja promovisanja nato pakta, a u saradnji sa legendarnim Lipkom, protice sjajno. U Herceg Novom se pojavio niko, a u Niksicu je bez obrazlozenja otkazana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga briga za te budalastine, to je samo trosenje novca. Kad nas pozovu u clanstvo izglasati u parlamentu i arrivederci.

Page 21 of 199 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)