Neka jadan ne kuni ih!![]()
Vidis da ne znaju ni ovako sto sa sa sobom, a kako su krenuli s ovim kontrolisanjem vremena dobice ponovo ono Panonsko, teke im Jadran nece trebat...
Treba li da navijam za sljedeci zemljotres? Ja svaki put navijam nece li srusit kakvu zgradu po Budvi...![]()
Ovo se Maje rugaju sa nama :victorious:
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Turkija 4,7. Mašala.
The more things change, the more they stay the same.
Evo biljeze jos jedan kod nas![]()
Svih 58 stanovnika Danilovgrada prijavilo zemljotres.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
kolika je kvota na 7+ da uplatim dok nisu blokirali?
Ovako je bilo i u Italiju 2009-te, dva komata i treći BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM do temelja trzavica. Samo da ne kažete da vas nisam prepa'![]()
for one another !
S obzirom koliko trese taj juzni dio dolje, i to po liniji tacno kad pogledas mapu, sve me nesto strah da ce otrest jedan 7+...![]()
Kako je počelo u Tursku da drma, evo 2x 4+
Nah, ne vijerujem da je ovo najava jačega, prije je nekakvi poremećaj u Sredozemlju, možda najava kakve erupcije u Grčkoj, a ovo kod nas je samo eho.
Najava jakog zemljotresa u nas je kada zemljotresi zamuknu nekoliko godina. To bi bio dokaz da se kod nas nešto veliko sprema.
Naravno ovo ne mora biti tačno ali je razumno.
Kad već pominjete Akvilu, treba reć da su oni imali 5 mjeseci zemljotrese prije katastrofalnog udara.
Tako da, imate kad, svakako će nas ranije maje pomes.
Bijo si poziw koi se neodbija
Eto nista od onoga Merlinovog koncerta na trg u Budvu...![]()
Ali ovo kod nas sve na jedno isto mjesto![]()
Kad se desilo ono 1979, te godine je kod nas ukupno registrovano preko stotinu zemljotresa jačih od 4 stepena Rihtera.
Tako da polako, neće još, ali kupujte šatore.![]()
Kako se tripujem loše od kamiona što prolaze magistralom.
Ljudi, da vi javim da je bio zemljotres pored Danilovgrada. Opet!
I am so post-rock I shit sad birds.
Neka vi prdnjave. Nego ima li neko šator i vreće za spavanje? Može i za dvoje vreća, ako je lijepo žensko![]()
for one another !
Evo mi kučak opet laje i tačaj ne kao sat za svaki potres što je bio, juče i danas, sprema se još jedan.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks